Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Raktia έγραψε: #3.761 14-09-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Κατια θα δωσουμε τα μπρατσα να κρεμιεται να κανει γυμναστικη... Click για ανάπτυξη... θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η aporw έγραψε: #3.762 14-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ωω ρε γλεντια παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.763 14-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τσουκου. Και δεν είμαι τελείως στην τρέλα,και κλασσική ακούμε! Click για ανάπτυξη... πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 14-09-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ε καλα...πηγαμε "για καφε"...αλλα η καφεινη μας πειραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Felice έγραψε: #3.765 14-09-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Click για ανάπτυξη... NAI NAI Και έντεχνο ψηφίζω . Ακόμα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η bunny έγραψε: #3.766 14-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στη Κατια θα δωσουμε τα μπρατσα να κρεμιεται να κανει γυμναστικη... Click για ανάπτυξη... θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:20 Η aporw έγραψε: #3.762 14-09-09 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ωω ρε γλεντια παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.763 14-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τσουκου. Και δεν είμαι τελείως στην τρέλα,και κλασσική ακούμε! Click για ανάπτυξη... πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 14-09-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ε καλα...πηγαμε "για καφε"...αλλα η καφεινη μας πειραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Felice έγραψε: #3.765 14-09-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Click για ανάπτυξη... NAI NAI Και έντεχνο ψηφίζω . Ακόμα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η bunny έγραψε: #3.766 14-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ωω ρε γλεντια παλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.763 14-09-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τσουκου. Και δεν είμαι τελείως στην τρέλα,και κλασσική ακούμε! Click για ανάπτυξη... πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 14-09-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ε καλα...πηγαμε "για καφε"...αλλα η καφεινη μας πειραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Felice έγραψε: #3.765 14-09-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Click για ανάπτυξη... NAI NAI Και έντεχνο ψηφίζω . Ακόμα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η bunny έγραψε: #3.766 14-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τσουκου. Και δεν είμαι τελείως στην τρέλα,και κλασσική ακούμε! Click για ανάπτυξη... πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.764 14-09-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ε καλα...πηγαμε "για καφε"...αλλα η καφεινη μας πειραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Felice έγραψε: #3.765 14-09-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Click για ανάπτυξη... NAI NAI Και έντεχνο ψηφίζω . Ακόμα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η bunny έγραψε: #3.766 14-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: θου κύριε φυλακήν τω στόματί μου... ασε Γιούλη μου γιατι γυμναστικη απο γυμναστική διαφερει..... Ειμαστε ακόμα στο "πότε θα πάμε για καφέ;" εε;;; Click για ανάπτυξη... ε καλα...πηγαμε "για καφε"...αλλα η καφεινη μας πειραξε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:25 Η Felice έγραψε: #3.765 14-09-09 14:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Click για ανάπτυξη... NAI NAI Και έντεχνο ψηφίζω . Ακόμα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η bunny έγραψε: #3.766 14-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω θα ελεγα εντεχνο να δουμε και τα σχηματα του φετεινου Χειμωνα Click για ανάπτυξη... NAI NAI Και έντεχνο ψηφίζω . Ακόμα καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:26 Η bunny έγραψε: #3.766 14-09-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πολυ μου αρεσεις...απο τωρα ψαγμενη Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 14-09-09 14:30 κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:32 Η Felice έγραψε: #3.768 14-09-09 14:32 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ευχαριστώ... Όταν ήμουν 5-6 χρονών,έβαζα Μπαχ και χοροπηδούσα στο σαλόνι... Και όταν ήμουν μωρό,έπαιρνα τα CD της κλασσικής από τον πύργο,που είχαν την ατυχία να είναι στα χαμηλά ράφια και τα γυρόφερνα μπουσουλώντας! Click για ανάπτυξη... Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:34 Η bunny έγραψε: #3.769 14-09-09 14:34 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Όταν λες ότι με τον Μπαχ χοροπηδούσες στο σαλόνι πως το εννοείς? heavimetalάδικο στιλ δηλαδη? Click για ανάπτυξη... Δεν έχετε δει νήπια να χοροπηδάνε γύρω γύρω; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ όταν μεγαλώσω θα γίνω Γιούλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η bunny έγραψε: #3.770 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω ετσι Χριστινακι...κλασικουρα απο τα γεννοφασκια μου.. ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... Φαντάσου ότι σπό τη Eurovision μου έχει μείνει της Ισλανδίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:37 Η Raktia έγραψε: #3.771 14-09-09 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ασε μη χαλαμε το θεμα τωρα... Click για ανάπτυξη... ελα μου;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:41 Η Felice έγραψε: #3.772 14-09-09 14:41 Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:42 Η aporw έγραψε: #3.773 14-09-09 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Πίσω στο θέμα γιατί θα μας μαλώσουν!!! Γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί μουσικά σχήματα που θα τραγουδούν φέτος.??!Ποτε ξεκινούν συνήθως αυτοί ? Οκτώβριο? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πληρως ενημερωμενη!! αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαξουν τα γουστα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.774 14-09-09 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: ελα μου;;;;;; Click για ανάπτυξη... χαλαρωσε καλε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.775 14-09-09 14:43 αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:46 Η Felice έγραψε: #3.776 14-09-09 14:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αιντε οργανωθειτε, αποφασιστε και πειτε με και μενα Click για ανάπτυξη... Τι? πρεπει πρώτα να πέσουν ιδέες πρώτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:49 Η Raktia έγραψε: #3.777 14-09-09 14:49 Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η Felice έγραψε: #3.778 14-09-09 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν τα νεαρούδια μας που είναι πιο κατατοπισμένα, θα βγάλουν το φίδι από την τρυπα αυτη τη φορα... Κορες σορρυ αλλα δηλωνω ανίδεη περι των μουσικών δρόμενων στην πόλη. Click για ανάπτυξη... Και εγώ δηλώνω άσχετη επί του θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:53 Η aporw έγραψε: #3.779 14-09-09 14:53 ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ωραια αναλαμβανω εγω@!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:10 Η Kristen έγραψε: #3.780 14-09-09 15:10 μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μόλις διάβασα μαζεμένες 5-6 σελίδες... τι να πρωτοπώ?? Τελειες οι φωτό, κουκλάρες όλες μαρή γιούλη εκείνη τη χαζοχαρούμενη μου τι την ήθελες??? Πάλι καλά που λόγω εγκυμοσύνης δικαιολογούμαι, Εχω να σας πω ένα, επειδή τις τελευταίες μέρες άρχισα να ακούω τη μπέμπα, από την παρασκευή το βραδύ άρχισε να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της αχ νυχτόβιο θα μου βγει το μωρό, κ σίγουρα ήταν επειδή γούσταρε κ την παρέα δεν το συζητώ θα βγει αυτή μια mycats σούπερ Τώρα για μπουζουκερί, δεν ξέρω αν θα σας ακολουθήσω, αν πάτε σε ρεμπετάδικο-ταβερνοκατάσταση με κουλ μουσικούλα, κρασάκι λίγο πίνω κ φαγάκι είμαι μέσα, ντροπή μου το ξέρω έγκυος γυναίκα αλλά αρέσει στη μπέμπα τι να κάνω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.