Πότε θα πάμε για καφέ;

Εχει εστω και λιγο ηλιο και δε βρεχει!!!!!!!!Οτι πρεπει για καφεδακι στη θαλασσα!!!!!!!!!!!

Και ναι λοιπόν, χθες ήταν ότι πρέπει για καφεδάκι στην θάλασσα.
Όσες πήγαμε περάσαμε υπέροχα, γνωρίσαμε άλλα δύο κορίτσια, την Zanin και την Kika, και στο τέλος κάναμε και ξενάγηση στον χώρο.

Κρίμα όμως που δεν ήρθαν περισσότερες. Όχι μόνο γιατί χάσατε την παρέα αλλά γιατί θά 'πρεπε να 'χετε έστω την περιέργεια να δείτε το μέρος και τι ακριβώς γίνεται εκεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up:Άν το κανονίστε πάλι,είμαι μέσα!!Επιτέλους είδα τα πρόσωπα πίσω από τις γάτες:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα συμφωνησω και γω με την Βουλα καθως δεν μαζευτηκαμε πολλες παρουσιες μονο 2 απο τις κοπελες δεν ειχαν ξαναρθει στο φλοισβο..στεναχωρηθηκα πολυ με το γεγονος οτι οταν οργανωνουμε καφε καπου αλλου υπαρχει μεγαλη προσελευση ενω χθες ημασταν εμεις και μεις.!!!!σιγουρα καποια στιγμη θα το ξαναοργανωσουμε αλλα αν ειναι παλι να ειμαστε εμεις και μεις δεν εχει καποια ουσια!:/:
βοηθησε παντως ο καιρος και εμεις που ημασταν εκει περασαμε καλα!χαιδεψαμε οτι τετραποδο κινουνταν και το απογευμα μας κυλησε ομορφα..:rolleyes:

Ria μου ήταν να έρθω κι εγώ αλλά αυτή την περίοδο επειδή έχω κάποια ζορίσματα γενικότερα το μυαλό μου είναι αλλού γι αλλού. Ελπίζω να ηρεμήσω και την επόμενη φορά να έρθω κι εγώ. Επιπλέον τις προηγούμενες φορές η διοργάνωση γινόταν κάνα μήνα πριν όχι την ίδια εβδομάδα ίσως και για αυτό να μην ήταν πολύς κόσμος. ;)

Ράνια την ιδέα του καφέ στον Φλοίσβο την έριξε η Σοφία για την προηγούμενη Κυριακή (11/10). Αλλά επειδή ειπώθηκε τελευταία στιγμή συμφωνήσαμε να το μεταφέρουμε για τις 18/10, έτσι ώστε να έχουν χρόνο να το διαβάσουν και να ενημερωθούν όσες περισσότερο γίενται.

Προσωπική μου άποψη, ότι στις περισσότερες το θέμα είναι παντελώς αδιάφορο. Γι΄αυτό και δεν υπήρχε προσέλευση. Γιατί για αλλού πετάμε και την σκούφια μας...

Προσωπική μου άποψη, ότι στις περισσότερες το θέμα είναι παντελώς αδιάφορο. Γι΄αυτό και δεν υπήρχε προσέλευση. Γιατί για αλλού πετάμε και την σκούφια μας...

Boυλίτσα μου μη θυμώνεις, απλά πιστεύω πως πάρα πολλά κορίτσια ασχολούνται με χίλια δυο γατάκια στις γειτονιές τους και δεν έχουν χρόνο να κατεβαίνουν στον Φλοίσβο που είναι πάρα πολύ μακριά για πολλές που ίσως δεν έχουν και αυτοκίνητο. Τα φλοισβάκια που έχετε αναλλάβει είναι πολύ δύσκολο έργο το καταννοώ και θα πρότεινα να το πάρετε λίγο χαλαρότερα γιατί δεν...στερεύει ο τόπος απο αδέσποτα, οι δυνάμεις σας όμως σωματικές αλλά κυρίως οι ψυχικές...:hmm:? Φιλενάδα με όλη μου την αγάπη take it easy γιατί μας έχουν ανάγκη όλοι αλλά κυρίως ο εαυτός μας.
Φιλάκια πολλά πολλά (είσαι πολυαγαπημένη μου να το ξέρεις:D)

βουλα σ αυτο που λεει η προλαλησασα εχει δικιο
κοιτα λιγο εδω https://www.mypetz.gr/posts/5602223/
καλιστα θα μπορουσε να πει και καποιος, οτι δεν σας βλεπω να ερχεστε στην αγια τριαδα.
η να πει, δεν σας βλεπω να δινετε χρηματα για την αγια τριαδα.
δεν ειναι μονο ο φλοισβος αλλα και αλλες περιοχες θα μπορουσαμε να δραστηριοποιηθουμε κι αλλου ή να μαζεψουμε χρηματα κι για αλλου

Μίκυ να 'σαι σίγουρη ότι δεν θυμώνω.

Σίγουρα βγαίνουμε off στο θέμα του καφέ, αλλά Βικάκι, θα πρέπει να 'ναι τρελλός κάποιος για να μας πει ότι δεν πάμε στην Αγ. Τριάδα ή ότι δεν δίνουμε χρήματα εκεί.

Γνωρίζετε και γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι τα άτομα που ασχολούνται έμπρακτα με το θέμα 'εθελοντισμός΄είναι πάρα πολύ λίγα. Η πλειοψηφία είναι οι φιλόζωοι του καναπέ, που θα στεναχωρηθούν για τον Φλοίσβο ή την Αγ. Τριάδα αλλά πέρα από αυτό, τίποτα.

Και παράκληση, μη συνεχίσουμε την συζήτηση εδώ. Είναι τελείως μα τελείως OFF.

βουλα σ αυτο που λεει η προλαλησασα εχει δικιο
κοιτα λιγο εδω https://www.mypetz.gr/posts/5602223/
καλιστα θα μπορουσε να πει και καποιος, οτι δεν σας βλεπω να ερχεστε στην αγια τριαδα.
η να πει, δεν σας βλεπω να δινετε χρηματα για την αγια τριαδα.
δεν ειναι μονο ο φλοισβος αλλα και αλλες περιοχες θα μπορουσαμε να δραστηριοποιηθουμε κι αλλου ή να μαζεψουμε χρηματα κι για αλλου

Το θέμα με τις άλλες περιπτώσεις είναι οτι πρώτον δεν έχουν κοινοποιηθεί και επομένως δεν είναι τις γνωρίζουμε και δεύτερον δεν έχει ζητηθεί βοήθεια, εκτός και έχει ζητηθεί και δεν το έχω δει. Σήμερα μάλιστα είδα το θέμα για την Αγία Τριάδα αλλά και πάλι δεν ξέρω ακριβώς που είναι και πως μπορώ να βοηθήσω.
Το θέμα του Φλοισβου ξεκίνησε μέσα από το mycat και από την αρχή λέγαμε τι κάναμε κάθε φορά που πηγαίναμε και πως έχουν τα πραγματα και όταν ήρθα εγώ με φωτογραφίες ωστέ όλοι να έχουν μια ιδέα τι γίνεται.

Το θέμα με τις άλλες περιπτώσεις είναι οτι πρώτον δεν έχουν κοινοποιηθεί και επομένως δεν είναι τις γνωρίζουμε και δεύτερον δεν έχει ζητηθεί βοήθεια, εκτός και έχει ζητηθεί και δεν το έχω δει. Σήμερα μάλιστα είδα το θέμα για την Αγία Τριάδα αλλά και πάλι δεν ξέρω ακριβώς που είναι και πως μπορώ να βοηθήσω.
Το θέμα του Φλοισβου ξεκίνησε μέσα από το mycat και από την αρχή λέγαμε τι κάναμε κάθε φορά που πηγαίναμε και πως έχουν τα πραγματα και όταν ήρθα εγώ με φωτογραφίες ωστέ όλοι να έχουν μια ιδέα τι γίνεται.
εχεις απολυτο δικιο σ αυτο.
γι αυτο κι εγω επιμενω να αναφερουμε ολα αυτα τα πραγματα.
τελος παντων γινεται τωρα η αναφορα και το οτι ζηταμε βοηθεια.
συμφωνω παντως απολυτα πως αν δεν γνωριζεις ποιος χρειαζεται βοηθεια πως να τη δωσεις.

Και παράκληση, μη συνεχίσουμε την συζήτηση εδώ. Είναι τελείως μα τελείως OFF.

Έχεις δίκιο!

Πότε θα ξαναπάμε για καφέ; :D

Προσωπικά πιστεύω πως το σχόλιο της Βούλας είναι δικαιολογημένο.Οταν τρέχεις τόσο καιρό για ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα με ελάχιστα μέσα κ συμμετοχή, αναλογικά με το πόσοι γραφουμε στο θέμα του Φλοίσβου κ στις αγγελίες που μπαίνουν από τα κορίτσια,είναι λογικό να απογοητεύεσαι κ ισως να θυμώνεις.Οταν γίνονται εκδηλώσεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο η μεγαλύτερη συμμετοχή έχει κ πρακτικότερα αποτελέσματα.Σίγουρα υπάρχουν πολλές περιοχές σα το Φλοίσβο.Αυτός που θέλει να βοηθήσει θα βρει τον τρόπο είτε ενεργά είτε οικονομικα,ακόμη κ την περίπτωση που τον βολεύει από άποψη απόστασης.Ολοι έχουμε δίκιο κ τρέξιμο,περνώντας ο χρόνος όμως μετράει μόνο το αποτέλεσμα κ αυτό είναι που σε απογοητεύει.Η άποψη μου βέβαια

Προσωπικά πιστεύω πως το σχόλιο της Βούλας είναι δικαιολογημένο.
εννοειται οτι ειναι δικαιολογημενο, αλλα ακριβως επειδη υπαρχουν πολλες αναγκες γι αυτο το ειπα.

Bazar Παιδικών Χωριών SOS

https://www.mypetz.gr/threads/tα-παιδιά-του-Χωριού-sos-στη-Βάρη.225772/

Σήμερα σας έχω μια νέα πρόταση για συνάντηση
αυτή τη φορά στο
Σύνταγμα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί
όπου θα διοργανώνεται απο τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7
και ώρες 10 με 9 το βράδυ το ετήσιο
Bazar των Χωριών SOS Eλλάδας
Διαβάστε στο παραπάνω thread την συζήτησή μας και τον τρόπο που μπορούμε να συνεισφέρουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τα παιδιά μας.
Αυτή την διοργάνωση την αναλαμβάνω με χαρά
και περιμένω ΠΜ με τις συμμετοχές σας

Αν νομίζουν οι mods πως το θέμα πρέπει να μεταφερθεί εδώ ας το κάνουν με τον μαγικό τρόπο που μόνο αυτές ξέρουν:D

ΥΓ Φυσικά αν συμφωνεί και η aramis που άνοιξε το θέμα :redface::redface:

Μίκυ

Αρχική Δημοσίευση από vi2ka;[B:
Οταν γίνονται εκδηλώσεις για κάποιο συγκεκριμένο λόγο η μεγαλύτερη συμμετοχή έχει κ πρακτικότερα αποτελέσματα.[/b]Σίγουρα υπάρχουν πολλές περιοχές σα το Φλοίσβο.Αυτός που θέλει να βοηθήσει θα βρει τον τρόπο είτε ενεργά είτε οικονομικα,ακόμη κ την περίπτωση που τον βολεύει από άποψη απόστασης.
Ωραιά ιδέα αυτή vi2ka,:up::up::up:
Γιατί δεν αναλαμβάνεις ή κάποια κοπελιά που ξέρει να κάνουμε μία εκδήλωση σαν αυτές που κάνουν τα παιδιά των Λυκείων ?
Βγαίνουν ένα βράδυ σε club και μαζεύουν λεφτά για την 5ημερή τους. Εγώ δυστηχώς έχω πλήρη άγνοια πως οργανώνεται κάτι τέτοιο. Κάποια κοπελιά που να έχει συμβάλει σε τέτοια οργάνωση ή να ξέρει υπάρχει???
Και μετά άμα είναι ότι λεφτά μαζευτούν τα μοιράζουμε για τον Φλοίσβο και την Αγ. Τριάδα που λέτε.
Πως σας φαίνεται αυτό?
Και μην μου πείτε ότι δεν βγαίνετε να πάτε σε clubs!!:mad:;);)
Άσε δε που τώρα που έρχονται σε λίγο τα Χριστούγεννα σίγουρα έχει τύχει να πάτε σε τέτοιες οργανώσεις που γίνονται.

Παιδιά,
αν μπορώ να πω και εγώ κάτι....

Υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες ανθρώπων,
άλλοι κάνουν πολλά και δεν λένε τίποτα, ούτε ζητάνε, παλεύουν μόνοι τους..
άλλοι κάνουν, το λένε και ζητάνε βοήθεια...
άλλοι κάνουν 1 πράγμα και χαλάνε τον κόσμο, και ζητάνε δάφνες και στολίδια
οι συνδυασμοί άπειροι...

Και εγώ είμαι υπέρ, να λέμε τί κάνουμε, και αν μπορεί όποιος μπορεί να βοηθάει. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή απογοητεύεσαι, πάντα απογοητεύεσαι.. είτε απο τους ανθρώπους είτε απο το αποτέλεσμα, και το βαρέλι χωρίς πάτο. Έτσι στο επόμενο project, θα παλέψεις μόνος ή με 3-4 άτομα, και ότι κάνεις... σιωπηλά και διακριτικά.

Το ότι δεν γράφονται όλα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα...
Όλοι μας ξέρουμε σίγουρα έναν ακάλυπτο, ένα πάρκο, μια οικοδομή εγκαταλελειμμένη που υπάρχουν γάτες και αποικίες..
Είναι λίγο δύσκολο, και ανόητο πιστεύω, να γράψει ο καθένας, έχω μια αποικία εκεί βοήθεια!!! Ή ελάτε εκεί κλπ κλπ...

Πολύ σωστά, και φανταστική είναι βέβαια η προσπάθεια στον Φλοίσβο, αλλά δεν είναι η μόνη.. μακάρι να ήταν, και η Αγία Τριάδα ... τα ίδια... να βγώ και εγώ δηλ και να λέω βοήθεια παιδιά ταίζω 30γατιά, να βγεί και άλλος εγώ 40???... :(:hmm:

Θα χαθεί κάθε έλεγχος, και το αποτέλεσμα θα είναι 0. Πάλι μόνος θα πηγαίνει ο καθένας το βράδυ να ταίζει τα γατάκια του, πάλι μόνος θα τα πηγαίνει στον γιατρό...

Όταν κάνω κάτι για να βοηθήσω 1 ή 10 ή 20 ζώα, θα το κάνω επειδή το νοιώθω εγώ, και μόνο εγώ. Δεν περιμένω τίποτα απο κανέναν, αν κάποιος μου πεί πάρε 10ε... ή θα έρθω και εγώ, θα το δεχθώ και θα τον ευχαριστήσω. Και τέλος. Δεν υπογράφουμε ούτε συμβόλαια, ούτε υποσχέσεις ούτε τίποτα... θέλει κάποιος να βοηθήσει καλώς, δεν θέλει πάλι καλώς.

Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, πιστεύω θα βρεί τον τρόπο, και τα άτομα να τα πλησιάσει και να ρωτήσει αν θέλουν βοήθεια..:happy:

Παιδιά,
αν μπορώ να πω και εγώ κάτι....

Υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες ανθρώπων,
άλλοι κάνουν πολλά και δεν λένε τίποτα, ούτε ζητάνε, παλεύουν μόνοι τους..
άλλοι κάνουν, το λένε και ζητάνε βοήθεια...
άλλοι κάνουν 1 πράγμα και χαλάνε τον κόσμο, και ζητάνε δάφνες και στολίδια
οι συνδυασμοί άπειροι...

Και εγώ είμαι υπέρ, να λέμε τί κάνουμε, και αν μπορεί όποιος μπορεί να βοηθάει. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή απογοητεύεσαι, πάντα απογοητεύεσαι.. είτε απο τους ανθρώπους είτε απο το αποτέλεσμα, και το βαρέλι χωρίς πάτο. Έτσι στο επόμενο project, θα παλέψεις μόνος ή με 3-4 άτομα, και ότι κάνεις... σιωπηλά και διακριτικά.

Το ότι δεν γράφονται όλα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα...
Όλοι μας ξέρουμε σίγουρα έναν ακάλυπτο, ένα πάρκο, μια οικοδομή εγκαταλελειμμένη που υπάρχουν γάτες και αποικίες..
Είναι λίγο δύσκολο, και ανόητο πιστεύω, να γράψει ο καθένας, έχω μια αποικία εκεί βοήθεια!!! Ή ελάτε εκεί κλπ κλπ...

Πολύ σωστά, και φανταστική είναι βέβαια η προσπάθεια στον Φλοίσβο, αλλά δεν είναι η μόνη.. μακάρι να ήταν, και η Αγία Τριάδα ... τα ίδια... να βγώ και εγώ δηλ και να λέω βοήθεια παιδιά ταίζω 30γατιά, να βγεί και άλλος εγώ 40???... :(:hmm:

Θα χαθεί κάθε έλεγχος, και το αποτέλεσμα θα είναι 0. Πάλι μόνος θα πηγαίνει ο καθένας το βράδυ να ταίζει τα γατάκια του, πάλι μόνος θα τα πηγαίνει στον γιατρό...

Όταν κάνω κάτι για να βοηθήσω 1 ή 10 ή 20 ζώα, θα το κάνω επειδή το νοιώθω εγώ, και μόνο εγώ. Δεν περιμένω τίποτα απο κανέναν, αν κάποιος μου πεί πάρε 10ε... ή θα έρθω και εγώ, θα το δεχθώ και θα τον ευχαριστήσω. Και τέλος. Δεν υπογράφουμε ούτε συμβόλαια, ούτε υποσχέσεις ούτε τίποτα... θέλει κάποιος να βοηθήσει καλώς, δεν θέλει πάλι καλώς.

Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, πιστεύω θα βρεί τον τρόπο, και τα άτομα να τα πλησιάσει και να ρωτήσει αν θέλουν βοήθεια..:happy:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Θέλω μόνο να προσθέσω ότι σε γενικές γραμμές, ο όρος εθελοντισμός αναφέρεται στην ηθελημένη παροχή υπηρεσιών για κάποιο κοινωφελή σκοπό και συχνά θεωρείται πως δεν έχει υλικά ανταλλάγματα.
Αρκετές φορές η αμοιβή πραγματοποιείται με έμμεσο τρόπο, παρέχοντας για παράδειγμα στον εθελοντή μόνο τη χαρά της επίτευξης του στόχου. Τη χαρά ότι σώθηκε ένα γατάκι!!! Άλλες φορές δεν υπάρχει καμία αμοιβή.
Η έννοια 'εθελοντισμός' είναι αρκετά ευρεία.
Ο ανεπίσημος εθελοντισμός αφορά την προσφορά σε προσωπικό επίπεδο και τις περισσότερες φορές δεν μας ανταμοίβει θετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε ή ότι μας φταίνε οι άλλοι που δεν συμμετέχουν......Εμείς συνεχίζουμε την προσφορά μας όπως και όσο αντέχουμε.....

Bazar Παιδικών Χωριών SOS

https://mypetz.gr/showthread.php?t=37132

Ραντεβού στο Μετρό στο Σύνταγμα
το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί
στο Bazar των Χωριών SOS Eλλάδας
διοργανώνεται απο τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου
και ώρες 9.30 το πρωί με 9.30 το βράδυ.

Ελάτε να κάνουμε κάτι διαφορετικό,
να συνεισφέρουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τα παιδιά,
να βοηθήσουμε
αλλά και ;)να πιούμε ενα καφεδάκι

Μίκυ

https://mypetz.gr/showthread.php?t=37132

Ραντεβού στο Μετρό στο Σύνταγμα
το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί
στο Bazar των Χωριών SOS Eλλάδας
διοργανώνεται απο τη Δευτέρα 2 έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου
και ώρες 9.30 το πρωί με 9.30 το βράδυ.

Ελάτε να κάνουμε κάτι διαφορετικό,
να συνεισφέρουμε έμπρακτα την αγάπη μας για τα παιδιά,
να βοηθήσουμε
αλλά και ;)να πιούμε ενα καφεδάκι

Μίκυ

ωραια ιδεα!!:D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back