Παιδιά,
αν μπορώ να πω και εγώ κάτι....
Υπάρχουν διάφοροι χαρακτήρες ανθρώπων,
άλλοι κάνουν πολλά και δεν λένε τίποτα, ούτε ζητάνε, παλεύουν μόνοι τους..
άλλοι κάνουν, το λένε και ζητάνε βοήθεια...
άλλοι κάνουν 1 πράγμα και χαλάνε τον κόσμο, και ζητάνε δάφνες και στολίδια
οι συνδυασμοί άπειροι...
Και εγώ είμαι υπέρ, να λέμε τί κάνουμε, και αν μπορεί όποιος μπορεί να βοηθάει. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή απογοητεύεσαι, πάντα απογοητεύεσαι.. είτε απο τους ανθρώπους είτε απο το αποτέλεσμα, και το βαρέλι χωρίς πάτο. Έτσι στο επόμενο project, θα παλέψεις μόνος ή με 3-4 άτομα, και ότι κάνεις... σιωπηλά και διακριτικά.
Το ότι δεν γράφονται όλα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν θέματα...
Όλοι μας ξέρουμε σίγουρα έναν ακάλυπτο, ένα πάρκο, μια οικοδομή εγκαταλελειμμένη που υπάρχουν γάτες και αποικίες..
Είναι λίγο δύσκολο, και ανόητο πιστεύω, να γράψει ο καθένας, έχω μια αποικία εκεί βοήθεια!!! Ή ελάτε εκεί κλπ κλπ...
Πολύ σωστά, και φανταστική είναι βέβαια η προσπάθεια στον Φλοίσβο, αλλά δεν είναι η μόνη.. μακάρι να ήταν, και η Αγία Τριάδα ... τα ίδια... να βγώ και εγώ δηλ και να λέω βοήθεια παιδιά ταίζω 30γατιά, να βγεί και άλλος εγώ 40???...

Θα χαθεί κάθε έλεγχος, και το αποτέλεσμα θα είναι 0. Πάλι μόνος θα πηγαίνει ο καθένας το βράδυ να ταίζει τα γατάκια του, πάλι μόνος θα τα πηγαίνει στον γιατρό...
Όταν κάνω κάτι για να βοηθήσω 1 ή 10 ή 20 ζώα, θα το κάνω επειδή το νοιώθω εγώ, και μόνο εγώ. Δεν περιμένω τίποτα απο κανέναν, αν κάποιος μου πεί πάρε 10ε... ή θα έρθω και εγώ, θα το δεχθώ και θα τον ευχαριστήσω. Και τέλος. Δεν υπογράφουμε ούτε συμβόλαια, ούτε υποσχέσεις ούτε τίποτα... θέλει κάποιος να βοηθήσει καλώς, δεν θέλει πάλι καλώς.
Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, πιστεύω θα βρεί τον τρόπο, και τα άτομα να τα πλησιάσει και να ρωτήσει αν θέλουν βοήθεια..