Hlianna
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Και τι γατομάνες, μία και μία, διαλεχτές!!!!Ναταλια με πεθανες!
Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες!![]()

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο![]()

ευχαριστουμε...!!ειδες τι γουστο που έχω στους άντρες. εεε??!!

και εγω στην ιδια μοιρα με σένα ειμαι!!κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω![]()

ελπιζω να βρεθούμε όλοι
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!!εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια![]()

Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι;
Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.
Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες.
Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο;

Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί.
Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!!

Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα.Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι;

Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλαΕπειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα![]()

.Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι).Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή;
Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι;![]()
Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες.
Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο;
Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί.![]()
Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!!
Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!!![]()
Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε.

Hlianna
Διάσημο μέλος

..παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες,αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει
![]()
θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες,
θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε.
Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!!![]()
ουτε εμενα με απασχολει..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ουτε εμενα με απασχολει..![]()
και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος!

Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα....

Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα.
Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.
Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν.
Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση.
Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς!

Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο!

Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
[/quote]Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα.
https://www.daiscenter.gr/index.htm
Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool