Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:38 Η Hlianna έγραψε: #4.021 13-11-09 18:38 εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η moukelis έγραψε: #4.022 13-11-09 18:47 Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η natalouko: #4.023 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Click για ανάπτυξη... Και τι γατομάνες, μία και μία, διαλεχτές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η nickis έγραψε: #4.024 13-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε...!!ειδες τι γουστο που έχω στους άντρες. εεε??!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... και εγω στην ιδια μοιρα με σένα ειμαι!! ελπιζω να βρεθούμε όλοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η kika έγραψε: #4.025 13-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Μυρτω4038: #4.026 13-11-09 19:11 Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:47 Η moukelis έγραψε: #4.022 13-11-09 18:47 Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η natalouko: #4.023 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Click για ανάπτυξη... Και τι γατομάνες, μία και μία, διαλεχτές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η nickis έγραψε: #4.024 13-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε...!!ειδες τι γουστο που έχω στους άντρες. εεε??!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... και εγω στην ιδια μοιρα με σένα ειμαι!! ελπιζω να βρεθούμε όλοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η kika έγραψε: #4.025 13-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Μυρτω4038: #4.026 13-11-09 19:11 Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:48 Η natalouko: #4.023 13-11-09 18:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Click για ανάπτυξη... Και τι γατομάνες, μία και μία, διαλεχτές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η nickis έγραψε: #4.024 13-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε...!!ειδες τι γουστο που έχω στους άντρες. εεε??!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... και εγω στην ιδια μοιρα με σένα ειμαι!! ελπιζω να βρεθούμε όλοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η kika έγραψε: #4.025 13-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Μυρτω4038: #4.026 13-11-09 19:11 Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναταλια με πεθανες! Ολοι θα εχουν κουρτινακια απο σατεν κι εμεις θα εχουμε παραβαν απο γατομανες! Click για ανάπτυξη... Και τι γατομάνες, μία και μία, διαλεχτές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:52 Η nickis έγραψε: #4.024 13-11-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε...!!ειδες τι γουστο που έχω στους άντρες. εεε??!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... και εγω στην ιδια μοιρα με σένα ειμαι!! ελπιζω να βρεθούμε όλοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η kika έγραψε: #4.025 13-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Μυρτω4038: #4.026 13-11-09 19:11 Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: καλη επιτυχία αν και με τέτοιο άντρα είναι σίγουρο Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε...!!ειδες τι γουστο που έχω στους άντρες. εεε??!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: κοριτσια επειδη και εγω πρωτη φορα γενικα θα ερθω σε εκθεση και επειδη δεν εχω γνωρισει καμια σας οποια δει το ονομα της fluffy μου ελπιζω στα περσακια αν παρουμε το pedigree ας ερθει να μου μιλησει να ερθω και εγω στο διαλειμμα των κριτων να σας γνωρισω Click για ανάπτυξη... και εγω στην ιδια μοιρα με σένα ειμαι!! ελπιζω να βρεθούμε όλοι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 18:57 Η kika έγραψε: #4.025 13-11-09 18:57 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Μυρτω4038: #4.026 13-11-09 19:11 Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω παντως ψηνομαι για ταμπελακια Click για ανάπτυξη... Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:11 Η Μυρτω4038: #4.026 13-11-09 19:11 Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 19:17 Η kika έγραψε: #4.027 13-11-09 19:17 Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ μπορώ και τις 2 μέρες...Θα έρθω με διαφορετική παρέα,έτσι για να υπάρχει και ποικιλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #4.028 13-11-09 20:21 παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια να ρωτησω κατι?θα πρεπει να εχουμε κουρτινακια?εμενα μου ειπαν οτι και με ενα σεντονι ειναι οκ..εχω ενα κοκκινο σαν σατεν σεντονι..κανει αυτο?εγω μπορω μαλλον και τις 2 μερες αλλα κυριακη με βολευει περισσοτερο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 20:56 Η natalouko: #4.029 13-11-09 20:56 Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ μπορώ και τις δύο ημέρες!!!Ότι κανονίσουμε είμαι μέσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2009 στις 21:02 Η Zbeebz έγραψε: #4.030 13-11-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Click για ανάπτυξη... Ω, ναι! Πολύ καλύτερα το Σάββατο, για να είμαστε πιο άνετα. Αλλιώς, εμείς οι βόρειες θα 'μαστε ζαλωμένες με τα πράγματά μας και με την ψυχή στο στόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:17 Η Felice έγραψε: #4.031 14-11-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kika: Επειδή βλέπω οτι θα χάσει η μάνα το γατί και το γατί τη μάνα τι θα λέγατε να βάλουμε ταμπελάκια στο πέτο μας με το ψευδώνυμό μας στο φόρουμ??Θα είμαστε οι τρελλές με τα περίεργα ονόματα Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑΑ!! εδώ σε προλάβαμε.Αυτό έχει ήδη γίνει σε μαζωξη σε φαγάδικο.Αμ πως!! τι νόμιζες τσάμπα πουλάμε τρέλα. Ασε την πλάκα που είχε γιατί συστηνόμασταν και αντί να κοιταζόμαστε στα μάτια κοιταζε η μία το ταμπελάκι στο στήθος της άλλης.Η δε Raktia ξέχασε να το βγάλει και μπήκε μαυτό στο τρένο και αναρωτιόταν γιατί την κοιτάζει ο κόσμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Felice έγραψε: #4.032 14-11-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Κορίτσια να ζητήσω μιά μικρή αλλαγή; Η συνάντηση που κανονίζουμε όλες μαζί στην Εκθεση μπορεί να γίνει αντί για κυριακή μεσημέρι, το σάββατο απόγευμα ή βραδάκι; Εμείς που είμαστε εκτός Αθηνών θα έχουμε πρόβλημα χρόνου, μιά που θα ετοιμαζόμαστε πιά για αναχώρηση.Θα είμαστε συνέχεια με το ρολόι μια που οι αποστάσεις στην Αθήνα είναι τεράστιες. Θα βόλευε να κανονίσουμε κάτι για καφέ ή φαγητό εκεί γύρω, το σάβββατο απόγευμα ή βραδάκι για να βολέψει και τις κοπέλες που εργάζονται το σάβββατο; Nonika έτσι και αλλιώς κυριακή πρωί θα είμαστε στην Έκθεση, οπότε θα συναντηθούμε εκεί. Λοιπόν εγώ το αποφάσισα,μη σας πώ οτι δίπλα στ'όνομά μου θα εκτυπώσω και φωτό του παιδιού μου!! Και μετά θα με λένε και ψωνάρα!! Kika καταπληκτική ιδέα ....θα την εφαρμόσω και εγώ!!! Click για ανάπτυξη... Βασικά συννενοήσου με τις άλλες βόρειες και πείτε μας, γιατί η Δώρα απο τον Βόλο λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος και ότι θα είναι πτώμα απο την έκθεση για να βγει Σάββατο απογευμα (γιαυτό και ειπαμε οτι απλά θα πιούμε έναν καφέ στο κυλικείο της έκθεσης κατά την διάρκεια του διαλείματος του κριτή την Κυριακή το μεσημέρι). Καλύτερα αποφασίστε εσεις που έρχεστε απο μακριά και παιρνετε μέρος και πείτε μας ποτε και που να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:25 Η Hlianna έγραψε: #4.033 14-11-09 01:25 αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 01:34 Η Felice έγραψε: #4.034 14-11-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: αχαχαχα.....παντως ψηθειτε για καρτελακια θα ειναι πιο ευκολο ειδικα για εμας που δεν σας εχουμε ξαναδει Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:47 Η kika έγραψε: #4.035 14-11-09 10:47 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Δεν ξέρω εκεί θα έχει και πολλούς ξένους. Μην είμαστε σαν περίεργες, θα δούμε κάτσε να το συζητήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #4.036 14-11-09 10:58 Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικη οσοι συμμετεχουν στην εκθεση θα ειναι εκει απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 7 το βραδυ,και το Σαββατο και την Κυριακη.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο οπως καταλαβαινεις αφου τελειωσει η εκθεση το Σαββατο να παμε στα ξενοδοχεια,να αφησουμε τις γατες,να ετοιμαστουμε και να βγουμε.Γι'αυτο μιλησα προσωπικα για μενα οτι δε θα μπορεσω να ερθω,θα εχουμε και ταξιδι και την Παρασκευη μετα τη δουλεια και τη Δευτερα,αρα δε νομιζω να τα καταφερω...Οι υπολοιπες κοριτσια μια χαρα μπορειτε να βρεθειτε οποτε θελετε,μη σας χαλασουμε το προγραμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Η Hlianna έγραψε: #4.037 14-11-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kika: Σιγά καλέ,καθόλου δεν με απασχολεί για τους ξένους,είμαι μια περήφανη γατομάνα και μαικατφορουμίτισα και το δηλώνω!! Click για ανάπτυξη... ουτε εμενα με απασχολει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.029 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η Πουπουλίνα: #4.038 14-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ουτε εμενα με απασχολει.. Click για ανάπτυξη... και εγω το ιδιο..........ειμαι και υπερηφανη κιολας!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2009 στις 20:12 Η Μυρτω4038: #4.039 14-11-09 20:12 Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 200 201 202 203 204 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 202 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το να βρεθούμε παιδιά είναι το πιό εύκολο πράγμα. Στην περσινή έκθεση από μακριά καταλάβαινα ότι είναι δικό μας μέλος! Απλά συνήθως έπεφτα έξω ως προς το όνομα.... Ο περσινός χώρος που έγινε η διοργάνωση ήταν κάπως μικρός για μιά τέτοια εκδήλωση.Και αν θυμάμαι καλά δεν υπήρχε κυλικείο, απλά σερβίραν καφέ έξω από την αίθουσα. Τον φετινό χώρο της διοργάνωσης δεν τον γνωρίζω οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε.Αν υπάρχει εκεί δίπλα χώρος να καθίσουμε για λίγο να τα πούμε, θα ήταν το καλύτερο.Το θέμα δεν είναι να βγούμε κάπου έξω αλλά να γνωριστούμε μεταξύ μας, τουλάχιστον για μας που έρχομαστε από μακριά και δεν είχαμε την δυνατότητα να σας γνωρίσουε στις εξόδους που διοργανώσατε στο παρελθόν. Ασε πού αν είμαστε στον ίδιο χώρο θα έχουν την δυνατότητα να πεταχτούν για λίγο και οι κοπέλες που θα έχουν δικά τους γατιά στην έκθεση. Δωράκι ούτως ή άλλως το σημείο αναφοράς θα είναι τα νορβηγάκια σου...να μου το θυμηθείς! Πέρσι δεν έγινε έτσι με τον Σείριο! Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Felice έγραψε: #4.040 15-11-09 02:29 Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάλλον το καλύτερο θα ήταν να μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει τον χώρο και να μας πεί τι δυνατότητες υπάρχουν εκεί.[/quote] Ο χωρος .πατήστε εκει που λέει το κτίριο για ναδείτε φώτος πως είναι μέσα. https://www.daiscenter.gr/index.htm Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για να σας πώ προσωπική εμπειρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.