Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε! ναι ρε σύ . Φαντάζεσαι να είσαι με το ταμπελάκι και να έρθει το ωραίοναι......καλυτερο μου φαινεται αυτο..........και ειναι και σωστο,και ωραιο να εχει και το logo του my cat....να μην φαινεται ξεκαρφωτα ενα...Πουπουλινα!!!!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ναι......καλυτερο μου φαινεται αυτο..........και ειναι και σωστο,και ωραιο να εχει και το logo του my cat....να μην φαινεται ξεκαρφωτα ενα...Πουπουλινα!!!!!!!![]()
Ε! ναι ρε σύ . Φαντάζεσαι να είσαι με το ταμπελάκι και να έρθει το ωραίοπαιδί από
το διπλανό κλουβί και να σου πεί. Χαίρω πολύ " πουπουλίνα!!! εγώ είμαι ο Χρήστος".Το φαντάζεσαι?![]()
![]()

Έραψες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ε! ναι ρε σύ . Φαντάζεσαι να είσαι με το ταμπελάκι και να έρθει το ωραίο![]()
![]()
![]()
παιδί από![]()
το διπλανό κλουβί και να σου πεί. Χαίρω πολύ " πουπουλίνα!!! εγώ είμαι ο Χρήστος".Το φαντάζεσαι?![]()
![]()

........ποσο δε,μου αρεσει...που εβαλες αυτα τα τρελιαρικα ματακια....διπλα στο ωραιο.......

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
........ποσο δε,μου αρεσει...που εβαλες αυτα τα τρελιαρικα ματακια....διπλα στο ωραιο.......
![]()

Αμα είχε και φατσούλα που να της τρέχουν τα σάλια και αυτήν θα την έβαζα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμα είχε και φατσούλα που να της τρέχουν τα σάλια και αυτήν θα την έβαζα
![]()

.......αχ ρε γμτ......τελεια ιδεα.......

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
.......αχ ρε γμτ......τελεια ιδεα.......
![]()

!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κική την προηγουμενη φορά τα καρτελάκια που μας είχε φτιάξει η Μελίνα είχαν το logo του my cat και απο κάτω είχε γράψει το ψευδώνυμό μας και το κανονικό μας όνομα.Είναι απαράιτητα και τα δύο.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο.
[/quote]Kαλέ δεν έχω πρόβλημα,το ξαναφτιάχνω!!Θα το κάνω όπως θέλετε,άλλωστε είμαι καλή στα καλλιτεχνικά

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Kαλέ δεν έχω πρόβλημα,το ξαναφτιάχνω!!Θα το κάνω όπως θέλετε,άλλωστε είμαι καλή στα καλλιτεχνικάΟκ . Κορίτσια τότε να φτιάξουμε αφου το λέτε.
Κική την προηγουμενη φορά τα καρτελάκια που μας είχε φτιάξει η Μελίνα είχαν το logo του my cat και απο κάτω είχε γράψει το ψευδώνυμό μας και το κανονικό μας όνομα.Είναι απαράιτητα και τα δύο.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο.![]()
[/quote]το logo του my cat....πως θα το φτιαξουμε???

.γινεται εκτυπωση απο εδω???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σα δε ντρέπεστε κορτσούδιαΑμα είχε και φατσούλα που να της τρέχουν τα σάλια και αυτήν θα την έβαζα
![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σα δε ντρέπεστε κορτσούδια![]()
γιατι καλε????? πανω στο.......ανθος της ηλικιας μας ειμαστε!!!!!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

.γινεται εκτυπωση απο εδω???[/quote]Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο και θα σας πώ οκ?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο και θα σας πώ οκ?το logo του my cat....πως θα το φτιαξουμε???.γινεται εκτυπωση απο εδω???
[/quote]οκ.........δοκιμασε εσυ απο εκει......εγω απο εδω.......και θα δουμε τι θα βγει...

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είπα το αντίθετο...γιατι καλε????? πανω στο.......ανθος της ηλικιας μας ειμαστε!!!!!!![]()
αλλά υπάρχει περίπτωση να δούμε πολλούς κούκλους σε έκθεση γάτας???
Άν ήταν έκθεση σκύλων κάτι γίνεται...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν είπα το αντίθετο...αλλά υπάρχει περίπτωση να δούμε πολλούς κούκλους σε έκθεση γάτας???
![]()
μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου!!!!!!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άντε κορτσούδια 'μ θα τα πούμε αύριο-βλέπω το Grey's anatomy-να δούμε πως θα μας βγούν τα καρτελάκια!!
Καληνύχτααααα!!

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλέ δεν έχω πρόβλημα,το ξαναφτιάχνω!!Θα το κάνω όπως θέλετε,άλλωστε είμαι καλή στα καλλιτεχνικάΟκ . Κορίτσια τότε να φτιάξουμε αφου το λέτε.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο.![]()
[/quote]Μην με παρεξηγήσεις. Απλά ήθελα να σε ενημερωσω ότι χρειάζονται και τα δύο.
Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο και θα σας πώ οκ?![]()
οκ.........δοκιμασε εσυ απο εκει......εγω απο εδω.......και θα δουμε τι θα βγει...

[/quote]copy paste το logo από το forum
Δεν είπα το αντίθετο...αλλά υπάρχει περίπτωση να δούμε πολλούς κούκλους σε έκθεση γάτας???
![]()
Αχ! δεν έχεις και άδικο
.Δυστηχως τα πιο πολλά αγόρια σε έκθεση γάτας την σπάνε την μέση, το κανελώνουν το ριζόγαλο,το τρίβουν το πιπέρι, την καθαρίζουν την μπανάνα.Αν με καταλαβαίνεις

Hlianna
Διάσημο μέλος
Αχ! δεν έχεις και άδικο.Δυστηχως τα πιο πολλά αγόρια σε έκθεση γάτας την σπάνε την μέση, το κανελώνουν το ριζόγαλο,το τρίβουν το πιπέρι, την καθαρίζουν την μπανάνα.
Αν με καταλαβαίνεις![]()

..ελεος χαθηκε να ειμαστε ερωτευμενες με σκυλια και οχι με γατια?(για εσας το λεω κυριως γιατι εγω δεν κανει να κοιταω αγορακια
)
..λεττα να δω εμεις ποτε θα μιλησουμε..ή δεν θα το σηκωνω εγω ή εσυ..
..θα σε παρω αυριο το απογευματακι ελπιζω να μην ενοχλω..και οταν δειτε για τα καρτελακια ενημερωστε με και εμενα που ειμαι ασχετη
Melini
Διάσημο μέλος
δεν είναι τίποτα δύσκολο, απλές ετικέτες από το γραφείο σας χρειάζονται 
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

για το δικο του καλο..
Δεν ξερω τι να πω..εχω στεναχωρεθει παρα πολυ..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool