Πότε θα πάμε για καφέ;

natalouko?
Luna?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ μέσα είμαι Λέττα!!!:P:P:P Για την Κυριακή έχουμε πει???:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ μέσα είμαι Λέττα!!!:P:P:P Για την Κυριακή έχουμε πει???:hmm::hmm:
Ναι ναι . Το απόγευμα της Κυριακής για να προλάβουμε να πιούμε και έναν καφέ πρώτα.
Σάββατο νομίζω ότι δεν λέει γιατί όλοι θα έχουν κάπου να πάνε.;)

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko

Ναι ναι . Το απόγευμα της Κυριακής για να προλάβουμε να πιούμε και έναν καφέ πρώτα.
Σάββατο νομίζω ότι δεν λέει γιατί όλοι θα έχουν κάπου να πάνε.;)
Όχι, καλύτερα Κυριακή. Καλά το σκεφτήκατε!!!:P:P:P

Για τουτη την Κυριακή λέτε (24 του μηνός)??

Μέσα ειμαι.

Λετταααααα!! Τοιμαζε ταμπελάκια...

Tι ώρα και που κορίτσια?

Tι ώρα και που κορίτσια?
Γεια σου Ράνια μου,
Τον Σινεμά δεν τον έχουμε αποφασίσει ακόμα. Ανάλογα τις περιοχές που μένουν τα κορίτσια που θα έρθουν θα κανονίσουμε να πάμε σε εκείνον τον κεντρικό. Λογικά κάπου που να είναι κοντά σε τρένο ή λεωφορείο. Πες και εσύ έναν κεντρικό που να έχει πολλές αίθουσες και καφέ μέσα.
Λέμε για αυτήν την Κυριακή κατά της 18:00 να κλείσουμε εισητήρια κατά της 19:00 να πάμε για ένα καφεδάκι πρώτα και μετά κατα της 21:00 σινεμά έτσι ώστε να τελείωσουμε νωρίς και να μπορούν τα κορίτσια να πάρουν μετά τρένο.
Εσύ Ουρανία πως το βλέπεις θα μπορέσεις? Να σε έχουμε υπόψιν?

Για τουτη την Κυριακή λέτε (24 του μηνός)??

Μέσα ειμαι.

Λετταααααα!! Τοιμαζε ταμπελάκια...
;);):lol::lol::lol::lol::lol::up:

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow

Oκ βάλτε με δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι για την Κυριακή

Oκ βάλτε με δεν νομίζω να έχω ξεχάσει κάτι για την Κυριακή
YEEEΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕEE!!!!:up::up::up::up:
Έλα και θα περάσουμε ωραία.
Να κανουμε και κάτι διαφορετικό εκτός από καφέ και φαγητό;);)

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
natalouko
Cloud and snow
Ουρανία

να το ακυρωσεις κυρια μου..:lol:
ΑΑΑ! εσείς οι δύο μένετε και κοντά ;) . Θα πάτε και θα γυρίσετε παρεούλα.:P:D:D

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος?:hmm:

Την ίδια απορία έχω κ εγώ:hmm::hmm: κάτι έλεγε η Μελίνα πριν τα χριστούγεννα, αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία...:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την ίδια απορία έχω κ εγώ:hmm::hmm: κάτι έλεγε η Μελίνα πριν τα χριστούγεννα, αλλά δεν θυμάμαι ημερομηνία...:hmm::hmm:

Eσύ μαρή που θα το αφήσεις το νινι που πετας την σκούφια σου για πίτα:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ποιον σινεμά θα πάμε?

Καλησπέρα κοπελιές,
από τα κορίτσια που έχουν δηλώσει συμμετοχή για τον σινεμά της Κυριακής πλειοψηφεί η περιοχή Περιστέρι και Ηλιον. Νομίζω ότι ο σινεμάς με την καλύτερη πρόσβαση τρένου προς εκείνες τις περιοχές είναι τα Ster στον Άγιο Ελευθέριο. Συμφωνείτε? έχετε να προτείνετε κάτι ποιο βολικό?
Τι θα λέγατε να βρεθούμε στις 18:00? μέχρι τις 19:00 να κλείσουμε εισητήρια και να πάμε για τον καφεδάκο μας μιάμιση ωρίτσα πριν μπούμε.
Πείτε μου την γνώμη σας.
Παρακάτω έχω βάλει πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση προς τον συγκεκριμένο σινεμά.
Ster Αγ.Ελευθέριος
Προσέγγιση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος: στάση Αγ. Ελευθέριος
Τρόλεϊ: γραμμή 6, δρομολόγιο Κοκ. Μύλος-Ν. Φιλαδέλφεια-Ιπποκράτους
Λεωφορείο: γραμμή 024, δρομολόγιο Αγ. Ανάργυροι-Στ. Μετρό Αγ. Ιωάννης
γραμμή Α9, δρομολόγιο Μεταμόρφωση-Ν. Φιλαδέλφεια-Χαλκοκονδύλη
γραμμή Β9, δρομολόγιο Ν. Κηφισιά-Μεταμόρφωση-Χαλκοκονδύλη
γραμμή Γ9, δρομολόγιο Αχαρνές-Κοκ. Μύλος-Χαλκοκονδύλη
γραμμή 500, δρομολόγιο Κηφισιά-Πειραιάς (νυχτερινό)

Ευχαριστώ:)

Eσύ μαρή που θα το αφήσεις το νινι που πετας την σκούφια σου για πίτα:blink:

Εχει και μπαμπα το νινί μου:) να το κρατήσεις για λίγες ώρες, δεν θα πάω εκδρομή κιόλας μαρή:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back