Πότε θα πάμε για καφέ;

Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο;);)
Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε.:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο;);)
Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε.:(

ναι νομιζα πως ειχες το ίδιο προβλημα....

οκ στο τέλος το έφαγα, λυπόμουν να το πληρώσω τόσα λεφτά και να το παραταγα αθικτο...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zανιν εγραψα για την βαφλα σου λιγο πιο πανω:lol:

Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat;):):) μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας:P:P μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια:up::up: κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης:lol::lol::lol:
Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη???:hmm::hmm: δεν την είδα.

κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε.

Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat;):):) μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας:P:P μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια:up::up: κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης:lol::lol::lol:
Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη???:hmm::hmm: δεν την είδα.

κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε.
  • Ελα μου ντε!!:confused: Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? :hmm:Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά?:mad: ΑΑΑ! θα τους μαλώσω.
  • Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε:( και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει.

εχετε δικιο κοριτσια!:(:( αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια!:mad::mad: κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια!:down::mad: αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο??:P:P

εχετε δικιο κοριτσια!:(:( αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια!:mad::mad: κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια!:down::mad: αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο??:P:P
Είπα και εγώ?!!:confused:!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών.:D

Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ????

Καλημέρα κοπελιές:)
μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά;) και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα.

1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ?
ή
το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ?
να κανονίζαμε να πάμε?

2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου?
Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε.

3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία.
Προτείνετε έργα.

new moon...:redface::redface::redface:

Καλά μιλάμε πολύ πλάκα:lol::lol::lol::lol: με πέθανες.
Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά ;):D:D:D:lol::lol::lol:
Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες.

Σημείωση για το κοινο
την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι????
Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα.:lol::lol::lol::lol::lol:
Για να μην υπάρξει απορία:P:P:P
Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό?
Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει!:down:

Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει!:down:
Κρίμα! :(
δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες:happy:.

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος?:hmm:

Γεια σας κοριτσια,
Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω.
Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε?
Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα?
Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα.

η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια!:lol::lol:

η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια!:lol::lol:
Επομένως καλά μου τα είπανε.;);)
Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. :D

Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό:hmm:

εγω ειμαι μεσα..:D

Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι

(Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....)

Σε ποιο έργο να πάμε?

Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο.
Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει
Διαλέξτε έργο.

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103'

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν
Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ.
.....................................................................................

ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97'
Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη
Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν.
.......................................................................................

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back