moukelis
Επιφανές μέλος
Να πω κι εδω ποσο ζηλευω που θα μαζευτειτε για καφεδακι;Παρτε ολες μαζι βρε ενα αεροπλανο για Καλυμνο,40 λεπτα ειναι...Θα σας προϋπαντησει ο Σειριος αυτομουτρως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες..
Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα)

Αααχχχ...πότε θα έρθει η μέρα να σε δω και από κοντά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσαμήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;;
(για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..)![]()
Επειδή με πιάνει ΤΡΟΜΟΣ και μόνο που το διαβάζω, εννοείται ότι θα σπεύσω να μας κλείσω τραπέζι(α) στην Κληματαριά... δεν το συζητώ δηλαδή. Διότι μετά την ποίηση,
μπορεί να θυμηθείς αυτά που διάβαζες στην παιδική σου ηλικία σε εκείνη την καταπληκτική εγκυκλοπαίδεια που είχες και τότε... θα μας μαζέψουν τα ΜΑΤ
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες..
Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα)
Καλε αυτος ειναι στα αληθεια πανεμορφος:kiss:
(περνω πισω οτι ειπα
)Τον φανταζομουνα με λιγο πιο αγωνιστικο και επαναστατικο λουκ.

αλλα αυτος ειναι κουκλιστικος!

RedCat
Διάσημο μέλος
(δεν ειναι κουκλος το αγορι μου...οποτε είστε Αθήνα, εχουμε κοιλιτσα για ζουληγμα και την δινουμε και ανετα μην νομιζετε)
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αφου βρε Νικη μου ειπαμε οτι το Τσε βγαίνει απο το Τσε-μπέρι, τι αγωνιστικό ψαχνεις και εσύ...Σας ευχαριστούμε για τα καλα σας λογια..
(δεν ειναι κουκλος το αγορι μου...οποτε είστε Αθήνα, εχουμε κοιλιτσα για ζουληγμα και την δινουμε και ανετα μην νομιζετε)
Αχ Νοτα μου, κοιτα που αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα

Ζbeebz μ'ακους?

Υ.Γ Παντος το Τσε-μπερι πολυ ευρηματικο!

Νοτα μου εσενα θελω να σε γνωρισω οπωσδηποτε!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ακούω, ακούω, ακούω και τον φίλο σου τον Beeb που τρεχοβολάει στα ξύλινα πατώματα ΝΤΟΥΠΟΥ ΝΤΟΥΠΟΥ ΝΤΟΥΠΟΥ!!!Ζbeebz μ'ακους?![]()

Θα κάνουμε τις σχετικές διαβουλεύσεις!
Και ναι, ο Τσε (μπέρι) είναι κούκλος γάταρος! Φτου, φτου, να μην τον ματιάσω!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αχ Νοτα μου, κοιτα που αρχισα να το σκεφτομαι σοβαρα
Ζbeebz μ'ακους?![]()
Σ΄ακούει δεν σ΄ακούει μη το σκέφτεσαι καθόλου
....πάμε μαζί να κλείσουμε εισιτήρια

RedCat
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Επειδή με πιάνει ΤΡΟΜΟΣ και μόνο που το διαβάζω, εννοείται ότι θα σπεύσω να μας κλείσω τραπέζι(α) στην Κληματαριά... δεν το συζητώ δηλαδή. Διότι μετά την ποίηση,μπορεί να θυμηθείς αυτά που διάβαζες στην παιδική σου ηλικία σε εκείνη την καταπληκτική εγκυκλοπαίδεια που είχες και τότε... θα μας μαζέψουν τα ΜΑΤ
![]()
Στελλάκι μήπως να φωνάζαμε το Σκάι να λάβει και αποκλειστικά πλάνα από τις γατοτρελούδες? Φαντάζεσαι να είναι και κάνας αλλεργικός στις γάτες εκεί δίπλα

prince
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
αυτή η κληματαριά που βόσκει;
Η Κληματαριά είναι ταβέρνα στην Πλάκα. Σταυρούλα, θα πάμε όλες μαζί μην σε νοιάζει, δεν θα χαθούμε
.Θεσσαλονικιές, Νίκη και Ζωή, έχετε προστεθεί στη λίστα, κανονίστε να σας βάλω απουσία
...Ράνια, εφιάλτης μου ακούγεται να είναι κοντά τα κανάλια και στην παρέα μας η Νότα
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν δεν κάνω λάθος, η Νότα πρέπει να εννοεί την Κληματαριά που είναι κοντά στην πλατεία Θεάτρου, κάτω απ'την Ομόνοια.Η Κληματαριά είναι ταβέρνα στην Πλάκα.

Πάρτι όμως για τα κανάλια!Ράνια, εφιάλτης μου ακούγεται να είναι κοντά τα κανάλια και στην παρέα μας η Νότα!!!

stellak
Διάσημο μέλος
Αν δεν κάνω λάθος, η Νότα πρέπει να εννοεί την Κληματαριά που είναι κοντά στην πλατεία Θεάτρου, κάτω απ'την Ομόνοια.
Πάρτι όμως για τα κανάλια!![]()
Με συγχωρείτε, ναι, αυτήν την Κληματαριά εννοούσα κι εγώ, αλλά δεν έχω συντονίσει τη σκέψη με τη γραφή ακόμα
Πάντως σε αυτή θα κλείσουμε (ίσως σήμερα κι όλας, θα δούμε)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
.Και εγω υποσχομαι οτι δεν θα φερω κανενα μαμουνη αρουρεο σαμιαμιδι μαζι μου

stellak
Διάσημο μέλος
Όσο για αυτοκίνητο, είσαι σίγουρη; Στην Ομόνοια αυτοκίνητο; Πάντως όλο και κάποιο parking θα έχει κοντά, αν επιμένεις.
prince
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
)Υ.Γ. προσοχή υπαρχει και στην πλακα κληματαρια ΟΥΧΙ εκεί, εννοω αυτή στην πλατεια θεατρου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool