stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η stellak έγραψε: #921 23-09-08 10:25 ΚΥΚΑ μου, είσαι καθόλου καλά ή να βάλω τις φωνές; 30 τρελές θα φωνάζουν και θα κακαρίζουν από τα γέλια έξω από το σταθμό του τραίνου, και υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς για το ποιές είμαστε; Εδώ λέμε ότι οι περαστικοί θα φωνάξουν τα κανάλια με τόσο ντόρο που θα κάνουμε Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η kyka έγραψε: #922 23-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες; Click για ανάπτυξη... Δε γνωρίζω..δε δήλωσαν ακόμα συμμετοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #923 23-09-08 10:33 τι να πουμε και μεις οι πιο καινουριοι που δεν ξερουμε κανεναν..??????θα ρωταμε τους περαστικους μηπως ειστε απο το my cats?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #924 23-09-08 11:14 εγω θα ξεχωρίζω (οπως παντα αλλωστε!) μη φοβάστε..να οριστε θα φοράω ενα φουλάρι μπορδοροδοκοκινο για να μη χαθουμε. Η βιβη επιστρεφει σημερα απο το εξωτερικό. Οσο για την Τζουλια ειπε θα προσπαθήσει καθότι οπως γνωρίζετε ειναι εκτός...πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #925 25-09-08 11:49 Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #926 25-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΥΚΑ μου, είσαι καθόλου καλά ή να βάλω τις φωνές; 30 τρελές θα φωνάζουν και θα κακαρίζουν από τα γέλια έξω από το σταθμό του τραίνου, και υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείς για το ποιές είμαστε; Εδώ λέμε ότι οι περαστικοί θα φωνάξουν τα κανάλια με τόσο ντόρο που θα κάνουμε Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η kyka έγραψε: #922 23-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες; Click για ανάπτυξη... Δε γνωρίζω..δε δήλωσαν ακόμα συμμετοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #923 23-09-08 10:33 τι να πουμε και μεις οι πιο καινουριοι που δεν ξερουμε κανεναν..??????θα ρωταμε τους περαστικους μηπως ειστε απο το my cats?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #924 23-09-08 11:14 εγω θα ξεχωρίζω (οπως παντα αλλωστε!) μη φοβάστε..να οριστε θα φοράω ενα φουλάρι μπορδοροδοκοκινο για να μη χαθουμε. Η βιβη επιστρεφει σημερα απο το εξωτερικό. Οσο για την Τζουλια ειπε θα προσπαθήσει καθότι οπως γνωρίζετε ειναι εκτός...πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #925 25-09-08 11:49 Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #926 25-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μπάι δε γουέι, Βιβή και Τζούλια θα είστε αδικαιολογήτως απούσες; Click για ανάπτυξη... Δε γνωρίζω..δε δήλωσαν ακόμα συμμετοχή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #923 23-09-08 10:33 τι να πουμε και μεις οι πιο καινουριοι που δεν ξερουμε κανεναν..??????θα ρωταμε τους περαστικους μηπως ειστε απο το my cats?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #924 23-09-08 11:14 εγω θα ξεχωρίζω (οπως παντα αλλωστε!) μη φοβάστε..να οριστε θα φοράω ενα φουλάρι μπορδοροδοκοκινο για να μη χαθουμε. Η βιβη επιστρεφει σημερα απο το εξωτερικό. Οσο για την Τζουλια ειπε θα προσπαθήσει καθότι οπως γνωρίζετε ειναι εκτός...πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #925 25-09-08 11:49 Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #926 25-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι να πουμε και μεις οι πιο καινουριοι που δεν ξερουμε κανεναν..??????θα ρωταμε τους περαστικους μηπως ειστε απο το my cats?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #924 23-09-08 11:14 εγω θα ξεχωρίζω (οπως παντα αλλωστε!) μη φοβάστε..να οριστε θα φοράω ενα φουλάρι μπορδοροδοκοκινο για να μη χαθουμε. Η βιβη επιστρεφει σημερα απο το εξωτερικό. Οσο για την Τζουλια ειπε θα προσπαθήσει καθότι οπως γνωρίζετε ειναι εκτός...πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #925 25-09-08 11:49 Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #926 25-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θα ξεχωρίζω (οπως παντα αλλωστε!) μη φοβάστε..να οριστε θα φοράω ενα φουλάρι μπορδοροδοκοκινο για να μη χαθουμε. Η βιβη επιστρεφει σημερα απο το εξωτερικό. Οσο για την Τζουλια ειπε θα προσπαθήσει καθότι οπως γνωρίζετε ειναι εκτός...πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η stellak έγραψε: #925 25-09-08 11:49 Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #926 25-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #926 25-09-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μόλις μίλησα με τη Julia και, για χάρη του μωρού σκυλιού που βρήκε, θα πρέπει να τη συγχωρήσουμε που δεν θα είναι στην παρέα μας αυτή τη φορά... Julia, μη στεναχωριέσαι, έτσι είναι οι μωρομάνες, μένουν με τα βρέφη στο σπίτι. Δεν πειράζει, θα είσαι στην επόμενη συνάντηση! Click για ανάπτυξη... Julietta μου δεν πειράζει βρε είναι για καλό σκοπό η απουσία σου. Την επόμενη. Που ξέρεις μπορεί να κανονίσουμε και καφέ κατά τα μέρη σου τι λέτε girls? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η drusilia έγραψε: #927 26-09-08 13:20 Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια, κατι ειχα ακούσει για καφέ, τώρα ειδα αυτο το θέμα και βλέπω να ετοιμάζεται ολόκληρο event! Θα το προσπαθησω αλλα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, έχω διάφορα αλλα ακομα και για λίγο να περάσω να σας δω θα το ήθελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Η stellak έγραψε: #928 26-09-08 13:22 Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:40 Η myrtos έγραψε: #929 26-09-08 13:40 δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #930 26-09-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #931 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Προστέθηκες στη λίστα, Βιβή! Κι όποιος προστίθεται, δεν αφαιρείται Click για ανάπτυξη... Στέλλα άσχετο..Ο γατούλης από δίπλα εκεί στην υπογραφή σου ποιος είναι???Νέο μέλος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:42 Η katerina10: #932 26-09-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πολύ καλή ιδέα μου ακούγεται Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #933 26-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από myrtos: δεν φτιαχνουμε και καρτελακια με nick και ονοματα -για εμας που δεν ξερουμε και πολλες.Και α! μην φυγετε χωρις εμενα ε!! Click για ανάπτυξη... Στέίλε μου το κινητό σου με πμ και μη σε νοιάζει τίποτα. Ελπίζω να εννοείς να μη φύγουμε χωρίς εσένα από το σταθμό κι όχι από το φαγάδικο, διότι - θέλουμε, δε θέλουμε - από εκεί κάποια ώρα θα μας διώξουν ανεξάρτητα από το αν έχεις έρθει εσύ Τα καρτελάκια είναι μια extreme ιδέα που πολύ μου αρέσει! Δεν ξέρω αν προλαβαίνω όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η myrtos έγραψε: #934 26-09-08 13:46 ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι βρε απο το σταθμο.Το κιν το εχουν καποιες κοπελες απο εδω αλλα στο στελνω και εσενα σαν κυρια διοργανωτρια Τα καρτελακια ας φτιαξει η καθεμια το δικο της δεν ειναι τιποτα.λεω τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:47 Η Raisa έγραψε: #935 26-09-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι αλλά ο καθένας θα φτιάξει το δικό του καρτελάκι????Μήπως παραείναι πολύπλοκο??? Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι....ένα χαρτάκι...γράφουμε Νικ και όνομα...το καρφιτσώνουμε στην μπλούζα λίγο πριν και ΟΚ....καθόλου πολύπλοκο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #936 26-09-08 13:48 ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #937 26-09-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Πότε πρόλαβες κιόλας βρε θηρίο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:51 Η myrtos έγραψε: #938 26-09-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:52 Η stellak έγραψε: #939 26-09-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από myrtos: ουαου Στα βιβλιοχαρτοπολεια εχουν ετοιμα πλαστικα με clip για συνεδρεια σε τσαμπε τιμες Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να προτιμήσω αυτή τη λύση Το κακό είναι ότι δεν ξέρω όλων τα μικρά ονόματα... Θα τη βρώ τη λύση μου όμως. Μη μου ανησυχείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:53 Η aretha έγραψε: #940 26-09-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ Τα έχω έτοιμα Απλώς δεν προλαβαίνω να τα πλαστικοποιήσω. Click για ανάπτυξη... Στέλλα, ομολογώ ότι έχεις αρχίσει να με τρομάζεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.