Πότε θα πάμε για καφέ;

Μάλλον το Σάββατο θα έρθω κι εγώ για καφέ. Ράνια θα συννενοηθούμε μαζί.

Όπως επίσης είμαι μέσα και για την κοπή πίττας, για όποτε το κανονίσουμε (εκτός απροόπτου βέβαια).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια μου θα χαρώ πολύ να σας δω! Όσες καταφέρετε τουλάχιστον. Με τις υπόλοιπες την επόμενη φορά! :up:

Κατερινάκι το έχω μάθει το θέμα σου με την αργοπορία :lol:

Ας ελπίσουμε οτι δεν θα πάμε μακριά και οτι θα μπορείς να έρθεις να μας βρεις. :)

Άντε άντε ανυπομονώ!!!! Και στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να είμαι εδώ στις 12 να έρθω και εγώ στην κοπή της βασιλόπιττας. :/: Δεν πειράζει την επόμενη φορά! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε παιδια η ζαχαροπλαστισσα μας ακουει ???ειναι εδω?????
Παρούσα, παρούσα! :lol:
(και απ' ό,τι βλέπω δέχομαι παραγγελίες :P)
Ευχαρίστως, παιδιά, να ξαναφτιάξω βασιλόπιτα, φτάνει να το ξέρω από 3-4 μέρες πριν, να οργανωθώ, ε;
προτείνω απο την εβδομαδα 12 και μετά που θα έχουν μαζωχτεί ολοι και θα έχουμε ψιλοτελειωσει απο γιορτες και πανηγυρια τι λέτε;
Μια χαρά μου φαίνεται!! Λέμε για το σ/κ 17-18 δηλαδή, ή για κάποιο βραδάκι καθημερινής;

Λοιπόν, για να ανασκουμπωθούμε:
Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat
Προτεινόμενη ημερομηνία: Σάββατο 17/1/2008 ή Κυριακή 18/1/2008
Προτεινόμενη ώρα: μεσημέρι, για να συνδυαστεί με φαγητό
Τόπος: άγνωστος, προς το παρόν (έχω κάτι υπ'όψιν μου, δεν είναι κέντρο, αλλά ίσως βολεύει με το τραίνο...)

Αν θέλετε, μπορώ να αναλάβω τα διαδικαστικά. Συμμετοχές θα προτιμούσα με πμ για να φτιάξω λίστα και να συντονίσω ημερομηνίες και μαγαζί. Το πμ θα περιέχει ψευδώνυμο, μικρό όνομα και τηλέφωνο για επικοινωνία. Αν θέλει να αναλάβει κάποιος άλλος, το δηλώνει.
Εννοείται ότι ακόμα πέφτουν προτάσεις στο τραπέζι, δεν έκλεισε τίποτε:)

Τι λέτε;

Τόπος: άγνωστος, προς το παρόν (έχω κάτι υπ'όψιν μου, δεν είναι κέντρο, αλλά ίσως βολεύει με το τραίνο...)

Αν θέλετε, μπορώ να αναλάβω τα διαδικαστικά. Συμμετοχές θα προτιμούσα με πμ για να φτιάξω λίστα και να συντονίσω ημερομηνίες και μαγαζί. Το πμ θα περιέχει ψευδώνυμο, μικρό όνομα και τηλέφωνο για επικοινωνία. Αν θέλει να αναλάβει κάποιος άλλος, το δηλώνει.

Τι λέτε;

Αγαπητή Στέλλα έχεις αποδείξει στο παρελθόν ότι είσαι άριστη διοργανώτρια:) οπότε αφηνόμαστε στα χέρια σου

Τι λέτε;
ειμαι κ εγω για πιτα:up: λοιπον ισχυει να σου στειλω πμ???

Αγαπητή Στέλλα έχεις αποδείξει στο παρελθόν ότι είσαι άριστη διοργανώτρια:) οπότε αφηνόμαστε στα χέρια σου

Τι καλή!:redface: Αλλά μπορεί να θέλει και κάποιος άλλος να φροντίσει. Δεν το πήρα και μονοπώλειο:P

ειμαι κ εγω για πιτα:up: λοιπον ισχυει να σου στειλω πμ???

Ναι, προς το παρόν μαζεύω εγώ τα πμ. Γράψε τα στοιχεία που ζητώ και θα είσαι η πρώτη επίσημη συμμετέχουσα!

Για όποιον θέλει να προτείνει μαγαζί που να λειτουργεί μεσημέρι Σαββάτου ή Κυριακής (μέχρι να αποφασιστεί η μέρα), μπορεί να το συμπεριλάβει στο πμ του και την επικοινωνία την αναλαμβάνω εγώ. Απλώς να είναι κοντά σε μετρό ή τραίνο για να βολεύει περισσότερο.

μηπως να πηγαιναμε στο μοναστηρακι που εχει μερικα ωραια μαγαζακια???
βολευει με το τρενο κ ειναι ανοιχτα μεσημερι. εχω μερικα υπ οψη μου

Παρεμβολη στη διοργανωση της Στελλας::P
Αυριο θα ειμαστε κανενα τριωρο στο λιμανι του Πειραια,συν γυναιξι και γατοις,οποτε αν ενδιαφερεται καμια για καφεδακι,θα χαρουμε πολυ.Δε μπορουμε να απομακρυνθουμε απο το λιμανι γιατι η κοπελα που εχει αμαξι δεν ξερει απο Αθηνα,αλλα ειναι μια τελευταια ευκαιρια να δουν το Σειριονι και το Μοϊρακι οσες θελουν.Θα ειμαστε εκει γυρω στις 11.30 και το καραβι μας φευγει στις 3.:)

Παρεμβολη στη διοργανωση της Στελλας::P
Αυριο θα ειμαστε κανενα τριωρο στο λιμανι του Πειραια,συν γυναιξι και γατοις,οποτε αν ενδιαφερεται καμια για καφεδακι,θα χαρουμε πολυ.Δε μπορουμε να απομακρυνθουμε απο το λιμανι γιατι η κοπελα που εχει αμαξι δεν ξερει απο Αθηνα,αλλα ειναι μια τελευταια ευκαιρια να δουν το Σειριονι και το Μοϊρακι οσες θελουν.Θα ειμαστε εκει γυρω στις 11.30 και το καραβι μας φευγει στις 3.:)
:hmm::hmm:λιμανι...:hmm:καφεδακι...:hmm::hmm:γατσουνια σειριος και μοιρα:hmm:σαν καλη ιδεα μου ακουγεται:)
ομως ειμαι λιγο υπναρου :redface: κ μου φαινεται λιγο πρωι:redface::redface:
αλλα τι ωραια ιδεα να σας ευχηθουμε καλο ταξιδι απο κοντα!!!
θα προσπαθησω. σε ποια πυλη θα ειστε??

Χμ,θα φυγουμε με το πλοιο "Διαγορας",δεν ξερω σε ποια πυλη ειναι.:hmm:

νομιζω Ε1. πρεπει να το γραφει επανω το εισιτηριο

Ναι,δικιο εχεις,Ε1 ειναι.:)

παντως κ να μη σε δω καλο ταξιδι. καλη επιστροφη.
δλδ τωρα η γατα σου ειναι εγκυος???:up:

παντως κ να μη σε δω καλο ταξιδι. καλη επιστροφη.
δλδ τωρα η γατα σου ειναι εγκυος???:up:
Σ'ευχαριστουμε πολυ!
Μαλλον,οπως δειχνει.Σε μερικες εβδομαδες θα αρχοσει να δειχνει τα πρωτα σημαδια αν τελικα ειναι γεματη σοκολατακια.:)

Σ'ευχαριστουμε πολυ!
Μαλλον,οπως δειχνει.Σε μερικες εβδομαδες θα αρχοσει να δειχνει τα πρωτα σημαδια αν τελικα ειναι γεματη σοκολατακια.:)
μπραβο μπραβο:up::up: καλη λεφτερια:)
εχει ξαναγεννησει??? ποσα θα κανει?? (περιπου τι υπολογιζεις)
αχ τι ωραια θα γινεις γατομαμη:up:

μπραβο μπραβο:up::up: καλη λεφτερια:)
εχει ξαναγεννησει??? ποσα θα κανει?? (περιπου τι υπολογιζεις)
αχ τι ωραια θα γινεις γατομαμη:up:
Ευχαριστουμε!
Οχι δεν εχει ξαναγεννησει,περιμεναμε να φτασει στην καταλληλη ηλικια.Δεν θα κανει αλλη γεννα,θα στειρωθει μετα απο αυτη.Η γιατρος μας ειπε οτι μαλλον θα κανει 3-4 γιατι ειναι πολυ μικροσωμη γατουλα.Κι εγω το περιμενω πως και πως,αν κι εχω ξαναβοηθησει σε γεννες,απλα τωρα ειναι αλλιως που θα γενναει το κοριτσακι μου...:happy:

δωρα τι ωρα θα μπειτε μεσα στο καραβι????? λογικα κατα τις 1:30 ή 2???:hmm::hmm: ή και νωριτερα?

Δε νομιζω τοσο νωρις...Εξαλλου νομιζω οτι μπαινει το αμαξι αλλα εσυ μπορεις να κατσεις εξω.Νομιζω κατα τις 2 με 2 και κατι.

Μα αύριο αγαπητή μου βρήκατε? Δεν φεύγατε μια μέρα αργότερα? Αύριο θα πρέπει να ετοιμάσω λίγο το σπίτι λόγω της γιορτής μου και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να κουνηθώ:(. Αυτό είναι αδικία. Θέλω τον Σειριάκο μουυυυυυυ:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back