Πότε θα πάμε για καφέ;

Προλαβαίνω κι εγώ να πω παρούσα; Αν και θα με βόλευε προσωπικά περισσότερο το Σάββατο (έλα Αλίκη, έχεις παρέα :lol:), ωστόσο, ό,τι πει η πλειοψηφία...

Να προτείνω κι εγώ ένα εστιατόριο, αν δεν έχετε καταλήξει; Ο Μαγεμένος Αυλός στο Παγκράτι... Εν τούτοις, και το Hell's Kitchen θα με βόλευε και το Χοντρό Μπιζέλι... Ίσως περισσότερο το πρώτο αλλά πάντα σέβομαι την απόφαση της πλειοψηφίας...:)

Στέλλα, θα σου στείλω και pm.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παρουσα κι εγω για την κοπη της πιτας!!!!Τωρα γυρισα απο τα Λονδινα και τωρα το ειδα!Αντε να μιλησω κι εγω σε κανεναν ανθρωπο για τη στριτζω μου χωρις να με βρισει μετα το πρωτο πενταλεπτο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια πως παει το θεμα της πιττας?? εχουμε μαζευτει αρκετοι:up::up: καλο αυτο.
εχουμε καταληξει??? καντε μια ενημερωση παρακαλω πολυ

Βίκυ, τι ενημέρωση θες, κορίτσι μου;:P
Μαζεύω ακόμα συμμετοχές, την Τετάρτη το βράδυ θα κλείσω το τραπέζι μας και την Κυριακή το μεσημέρι κατά τις 2 θα μαζευτούμε. Το τραπέζι θα είναι στο ταβερνάκι στον Κεραμεικό. Θα γράψω τα πάντα μόλις λήξει το θέμα.

Όσοι δεν έχετε στείλει πμ για συμμετοχή, παρακαλώ ως την Τετάρτη, διότι πρέπει να ξέρω συν-πλην περίπου τον αριθμό των ατόμων για να μην έχουμε απρόοπτα:)

ωραια. αν χρειαζεσαι καμια βοηθεια ενημερωσε.

Τελικά η συνάντηση είναι Κυριακή 18/1 στις 2 το μεσημέρι στον σταθμό Κεραμεικού και θα πάμε στο Χοντρό Μπιζέλι?

Τελικά η συνάντηση είναι Κυριακή 18/1 στις 2 το μεσημέρι στον σταθμό Κεραμεικού και θα πάμε στο Χοντρό Μπιζέλι?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΜ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ; Ε;;;:P Να σας πω ένα πραγματάκι για τελευταία φορά: επειδή θα είμαστε ΠΟΛΛΟΙ το μαγαζί πρέπει να κάνει το κουμάντο του, που σημαίνει να φροντίσει να καθίσουμε όλοι! Αν δεν του πω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων πως θα ξέρει;

Κι επίσης, πως θα ξέρει η Αλίκη πόσες πίττες να φτιάξει; ΕΕΕ;:P:P

θα ερθω και γω !! μη με ξεχασετε και μεναααααα ! :D

θα φερουμε και τις γατες μας ? (χα χα χα ):lol::lol::lol::lol::rolleyes::up:

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΜ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ; Ε;;;:P Να σας πω ένα πραγματάκι για τελευταία φορά: επειδή θα είμαστε ΠΟΛΛΟΙ το μαγαζί πρέπει να κάνει το κουμάντο του, που σημαίνει να φροντίσει να καθίσουμε όλοι! Αν δεν του πω συγκεκριμένο αριθμό ατόμων πως θα ξέρει;

Σου στέλνω ΠΜ με την συμμετοχή μου! Επιτέλους μια φορά που θα βρίσκομαι εδώ και μπορώ να έρθω και εγώ, αν και δεν γνωρίζω καμία από εσάς :redface:

Α, όλα κι όλα, η Αλίκη μια πίτα μπορεί να φτιάξει, κανονίστε να βολευτείτε :bleh:
Όταν με το καλό ανοίξω φούρνο και αποκτήσω γραμμή παραγωγής και καμιά δεκαριά sous-chefs, τα ξαναλέμε! :lol::lol:

Α, όλα κι όλα, η Αλίκη μια πίτα μπορεί να φτιάξει, κανονίστε να βολευτείτε :bleh:
Όταν με το καλό ανοίξω φούρνο και αποκτήσω γραμμή παραγωγής και καμιά δεκαριά sous-chefs, τα ξαναλέμε! :lol::lol:

Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό:bleh::bleh:

Τα καρτελάκια μας θα τα φοράμε ????? (εμείς που έχουμε τουλάχιστον.. οι υπόλοιπες μάλλον θα ζηλεύουν :/: )

Darkjudith, μην σε ανησυχεί που δεν ξέρεις κανένα. Ούτε κι εγώ ήξερα την προηγούμενη φορά, εκτός από 1 άτομο.
Για ρώτα με τώρα πόσα πρόσωπα ξέρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ερώτηση κρίσεως ; Όποια κερδίσει το φλουρί, τι δώρο θα έχει ? :lol:

Ερώτηση κρίσεως ; Όποια κερδίσει το φλουρί, τι δώρο θα έχει ? :lol:

Don't push your luck!!!:lol: (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα;)

Τι καταπίεση είναι αυτή ! Ούτε ένα αστείο δεν μπορούμε να κάνουμε Στέλλα μας ???:P

να με καλωσορισετε και μενα, δεν ξερω κανεναν/καμια !!:redface::redface:

Οι καινούργιες, μη σας νοιάζει! :)
Τώρα να δείτε πόσα άτομα θα γνωρίσετε, τόσα που δεν θα προλαβαίνετε να μαθαίνετε ονόματα! (Να δω μήπως πρέπει να κλείσω ολόκληρη την περιοχή για να χωρέσουμε:lol:)

Για τι αριθμό ατόμων μιλάμε? Διψήφιο ή τριψήφιο νούμερο??? :lol: (και υποθέτω ότι η πλειοψηφία θα είναι γυναίκες... :up:)

Για τι αριθμό ατόμων μιλάμε? Διψήφιο ή τριψήφιο νούμερο??? :lol: (και υποθέτω ότι η πλειοψηφία θα είναι γυναίκες... :up:)

Γιατί μου πανικοβάλλεις την Αλίκη;:mad: (που θα φτιάξει την αριστουργηματική πιττούλα; ) Όχι βρε, πλάκα κάνω, είμαστε σε καλό επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστούμε ... αρκετά τραπέζια! Όλα καλά!:)
Μη σου πω όλες γυναίκες και σε ταράξω...

Ποιός άνδρας θα μας άντεχε ?? Θα ήθελε να κάνει, επιεικώς, χαρακίρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back