Πότε θα πάμε για καφέ;

Παιδιά περάσαμε υπέροχαααα. Εγώ βέβαια είμαι με σιμέκο από τα τηγανιτά η λαίμαργη αλλά δεν το μετανιώνωωωω που έσκασα:lol:

Η πίτα της Αλίκης απλά υπέροχη και η διοργανώτρια Στέλλα τα είχε όλα στην εντέλεια:)

Και του χρόνου να είμαστε όλοι και όλες καλά:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ όπως συνήθως!!
Μπράβο, και του χρόνου με υγεία!!! Σε ποιάν έτυχε το φλουρί;
( κάποιες μας φωνάζουν γιαγιά:P)
Για σιωπή, τα νιάνιαρααααα:mad::mad::mad:
κάναμε φασαρία γελώντας και μιλώντας ακατάπαυστα,

στα διπλανά τραπέζια έκαναν wild guesses για το τί μπορεί να είμαστε
Κάντε όρεξη!!!Ήμουν σε ένα διπλανό τραπέζι και τα μαρτύρησα όλα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::happy::happy::happy:
Φιλάκια
Μίκυ
Φιλάκια,
Ελένη και Μπάσσυ:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yeah baby:up::up::up:!!!!!!Ημουν κι εγω εκει και ναι(ως τυχερη τοξοτινα) κερδισα το 2ο φλουρι!!!!!!!!!!!Ενα υπεροχο φλουρι!!!!!!!
Καλή και τυχερή χρονιά σε εσένα και την οικογένειά σου, δίποδη και τετράποδη!!!!!:up::up::up:

Φιλάκια,
Ελένη και Μπάσσυ:D:D:D:D

Καλε μην μιλατε συνθηματικα!;)
Εγω τωρα κατι καταλαβα, αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο!:blink:;):cool::lol::lol::lol:

Καλε μην μιλατε συνθηματικα!;)
Εγω τωρα κατι καταλαβα, αλλα δεν ξερω αν ειναι το σωστο!:blink:;):cool::lol::lol::lol:
Μπα, δεν ξέρω συνθηματικά, μόνο κάτι κορακίστικα και κάτι πειραχτήρικα!!!:lol: 1)Δίνω και εγώ τις ευχές μου, 2) Υποψιασμένη με τις ηλικίες ,κόβω τη φόρα στις μικρές ;)και 3) Φυσικά και ΔΕΝ ήμουν σε διπλανό τραπέζι:happy::happy:Είμαι και πειραχτήρι :D

ηταν πολυ ωραια χτες !! χαρηκα που σας γνωρισα ! :D
ιωαννα(ιβανα)

καλημερα κ απο εμενα.
εχω να καταγγειλω το εξης. εγω καθομουνα διπλα στη tzoutzou κ μια φορα σηκωθηκα να κατσω σε αλλο τραπεζι κ πηρε το κομματι (που λογικα θα ηταν δικο μου) κ πηρε το φλουρι.:mad:
χαλαλι σου ομως γιατι μου εδειξε φωτο της leia κ επαθα την πλακαρα μου.:):)
επισης παραλιγο η tzoutzou να μου φαει το φαι για να αποκατασταθει η αληθεια:P:P
πολυ ωραια ηταν. φαγαμε, ηπιαμε, μιλησαμε, γελασαμε, πειραξαμε κ μας πειραξανε. εγω θελω παλι να βρεθουμε περασα πολυ ωραια.:)

ε βεβαια περασες ωραια, αφου ηρθες τελευταια και εφαγες πρωτη !! ηθελες και το φλουρι κιολας !!! :lol::lol:

ε βεβαια περασες ωραια, αφου ηρθες τελευταια και εφαγες πρωτη !! ηθελες και το φλουρι κιολας !!! :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
μου βγαλατε κ το ονομα οτι του εκατσα του σερβιτορου για να μου φερει το φαγητο:lol::lol::lol:

καλημερα κ απο εμενα.
εχω να καταγγειλω το εξης. εγω καθομουνα διπλα στη tzoutzou κ μια φορα σηκωθηκα να κατσω σε αλλο τραπεζι κ πηρε το κομματι (που λογικα θα ηταν δικο μου) κ πηρε το φλουρι.:mad:
χαλαλι σου ομως γιατι μου εδειξε φωτο της leia κ επαθα την πλακαρα μου.:):)
επισης παραλιγο η tzoutzou να μου φαει το φαι για να αποκατασταθει η αληθεια:P:P
πολυ ωραια ηταν. φαγαμε, ηπιαμε, μιλησαμε, γελασαμε, πειραξαμε κ μας πειραξανε. εγω θελω παλι να βρεθουμε περασα πολυ ωραια.:)

πολύ όμορφα περάσαμε δεν λέω και η διοργανώτρια Φ Ο Β Ε Ρ Η... τα είχε όλα στην εντέλεια...κουτσομπολέψαμε και λιγάκι...γνωριστήκαμε..:):):P:P

έχω και γω μια καταγγελία βεβαια να κανω..η αγαπητη Βικυ ηρθε τελευταια ....τελευταια παραγγελε και πρωτη πηρε φαι...ενω εγω τελευταια και καταιδρωμενη..τι διασυνδεσεις ειχατε κιουρια μου με τον σερβιτορο
?????????????????????:mad::mad::mad::lol::lol::lol::lol:

με το που ηρθα πηγα τουαλετα κ κλειστηκα μεσα γιατι εφυγε το χερουλι.
ηρθε λοιπον ο σερβιτορος να βοηθησει, ε!! περασαμε λιγη ωρα μαζι;)
εσυ τοση ωρα εκει δεν πηγες τουαλετα;););)

Εγώ πήγα τρεις φορές τουαλέτα αλλά και πάλι πρώτη δεν έφαγα!:mad:

φαινεται δεν εριξες το χερουλι και μετα δεν καλεσες σε βοηθεια βρε !! :lol:

με το που ηρθα πηγα τουαλετα κ κλειστηκα μεσα γιατι εφυγε το χερουλι.
ηρθε λοιπον ο σερβιτορος να βοηθησει, ε!! περασαμε λιγη ωρα μαζι;)
εσυ τοση ωρα εκει δεν πηγες τουαλετα;););)

αααααααααααααα!!!!!!ετσι εξηγείται ..χαλαλι σου κιουρια μου το φαι..(καλος ηταν ο σερβιτορος);)

εγω δεν πηγα τουαλετα και μετα οταν εφτασα στο μετρο το καραμετανιωσα:P:P:P:lol::lol:

Yeah baby:up::up::up:!!!!!!Ημουν κι εγω εκει και ναι(ως τυχερη τοξοτινα) κερδισα το 2ο φλουρι!!!!!!!!!!!Ενα υπεροχο φλουρι!!!!!!Και μια σακουλα ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο ξηρα τροφη ΑΑΑ ποιοτητος για το αγαπητο στριτζογατο(στην οποια θα μαθω να τη τρωει νιαουριζοντας "μιαουστεμιαουλλα")!!!!!!!Η πλακα ειναι οτι το πρωτο φλουρι το πηρε η απεναντι καθημενη μου γατομανα(να μπει να γραψει,δε λεω ποια ειναι) και εγω φωναζα οτι ειναι στημενο!!!Καλα λενε καλυτερα να μασας.....
Αφηστε που παραλιγο να μας βαλουν να πληρωσουμε εμεις για ολα:mad:
Εγω παντως περασα σουπερ,γνωρισα κοσμο,παραλιγο να μη φαω(Βικυυυυυυυυυυυ) και κανονισα πολλους καφεδες σε αλλα σπιτια, για το περιβοητο πια "χουφτι χουφτι"!!!
Αντε και του χρονου!!!!!!!!!!!!
Ορίστε μπήκα και γράφω..Ε ναι λοιπόν εγώ το κέρδισα το πρώτο φλουρί..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ!!!!!!:PΑν και γκαντεμάκι δηλ. μια χαρά τα πήγα...;)Λοιπόν πολύ χάρηκα που σας είδα για άλλη μια φορά, που φάγαμε του σκασμού που γνώρισα και άλλα νέα άτομα κλπ.Βέβαια τόοοοοοοοοοοοοοσοι που ήμασταν λογικό ήταν να μην τα πουμε και με όλους...Ημουν και χωμένη εκει που καθόμουν..Τέσπα, θα τα πουμε καλύτερα στην επόμενη συνάντηση!

Χαίρεται και από εμένα.
Εγώ έχω να δηλώσω ότι..........ούτε εγώ δεν μας άντεξα!!!:lol::lol:
Γύρισα σπίτι με ένα κεφάλι τούμπανο:(.
Δεν είμαστε εμείς για κλειστούς χώρους, θέλουμε άπλα(κάνα στάδιο μήπως?:P)
Παρ'όλα αυτά πέρασα πάρα πολύ ωραία και θα χαρώ να ξαναβρεθούμε:D
Υ.Γ. Επίσης θέλω να καταγγείλω ότι η κοπή της πίττας έγινε με ύποπτες διαδικασίες:P

(καλος ηταν ο σερβιτορος);)
εγω δεν πηγα τουαλετα και μετα οταν εφτασα στο μετρο το καραμετανιωσα:P:P:P:lol::lol:
ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος:redface::redface: κ γατοφιλος.
οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!!
εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα;)

εγω σε ποιον πρεπει να κατσω για να παρω το φλουρι του χρονου? θα μου πει καποιος?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο κορίτσια!!! :):)
Και του χρόνου να ΄μαστε καλά και να επαναληφθεί και πάλι!!! ΚΑλή χρονιά και και υγεία και χαρά και πάλι!!!:up:

Μπραβο κοριτσια, που περασατε υπεροχα!:up::up::up:
Κατερινα10 και Τζουτζου να ειστε παντα τοσο τυχερες!;):D:D
Ποσες μαζευτεικατε τελικα?:)
ΦΩΤΟ ομως δεν βλεπω!:mad::mad::mad:
Στελιτσα ποτε θα'ρθεις κατα'δω να μας οργανωσεις μια τετοια συναντηση? ;):cool::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back