Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Giannis-Vivi: #1.461 19-01-09 13:27 hello και απο εμενα...με τις πιο πολλες μιλαμε σε καθημερινη βαση οποτε λεω να κανονισουμε για κανενα καφε???οσο για το θεμα με τα φλουρια στη πητα πλεων κατανταει γραφικο ..επι 9 ετοι το καιρδιζα εγω..σε οποιο σπιτι και να μουν ..ετσι φετος για αλλαγη σπιτι μας το βρηκε ο πατερας μου..στης αλλεσ πιτες (πατρικο μου και γιαγια) φυσικα και το βρηκα εγω..εχω ενα κουτακι που βαζω ολα τα φλουρια μεσα και πλεων ειναι φισκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η dafni.ps έγραψε: #1.462 19-01-09 13:27 Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.463 19-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες βγαλαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η Kikiriki έγραψε: #1.464 19-01-09 13:35 Γεια σας και από 'μένα! Περάσαμε πολύ ωραία , φάγαμε καλά, η πίτα κορυφή και τα φλουράκια επίσης. Κλου της συνάντησης τα καρτελάκια "συνεδρίου" Χάρηκα για όσες γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η roulsydney: #1.465 19-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος κ γατοφιλος. οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!! εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα Click για ανάπτυξη... Αφού δεν ανεβάζετε δικές σας φωτο που έχουμε λυσάξει να δούμε τουλάχιστον ανεβάστε φωτο του σερβιτόρου για ....αξιολόγηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η vickymoon: #1.466 19-01-09 13:41 νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
hello και απο εμενα...με τις πιο πολλες μιλαμε σε καθημερινη βαση οποτε λεω να κανονισουμε για κανενα καφε???οσο για το θεμα με τα φλουρια στη πητα πλεων κατανταει γραφικο ..επι 9 ετοι το καιρδιζα εγω..σε οποιο σπιτι και να μουν ..ετσι φετος για αλλαγη σπιτι μας το βρηκε ο πατερας μου..στης αλλεσ πιτες (πατρικο μου και γιαγια) φυσικα και το βρηκα εγω..εχω ενα κουτακι που βαζω ολα τα φλουρια μεσα και πλεων ειναι φισκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η dafni.ps έγραψε: #1.462 19-01-09 13:27 Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.463 19-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες βγαλαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η Kikiriki έγραψε: #1.464 19-01-09 13:35 Γεια σας και από 'μένα! Περάσαμε πολύ ωραία , φάγαμε καλά, η πίτα κορυφή και τα φλουράκια επίσης. Κλου της συνάντησης τα καρτελάκια "συνεδρίου" Χάρηκα για όσες γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η roulsydney: #1.465 19-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος κ γατοφιλος. οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!! εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα Click για ανάπτυξη... Αφού δεν ανεβάζετε δικές σας φωτο που έχουμε λυσάξει να δούμε τουλάχιστον ανεβάστε φωτο του σερβιτόρου για ....αξιολόγηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η vickymoon: #1.466 19-01-09 13:41 νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η dafni.ps έγραψε: #1.463 19-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες βγαλαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η Kikiriki έγραψε: #1.464 19-01-09 13:35 Γεια σας και από 'μένα! Περάσαμε πολύ ωραία , φάγαμε καλά, η πίτα κορυφή και τα φλουράκια επίσης. Κλου της συνάντησης τα καρτελάκια "συνεδρίου" Χάρηκα για όσες γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η roulsydney: #1.465 19-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος κ γατοφιλος. οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!! εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα Click για ανάπτυξη... Αφού δεν ανεβάζετε δικές σας φωτο που έχουμε λυσάξει να δούμε τουλάχιστον ανεβάστε φωτο του σερβιτόρου για ....αξιολόγηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η vickymoon: #1.466 19-01-09 13:41 νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: Να μαι και γωπραγματικα περασαμε υπεροχα αλλα πια ηταν αυτη η κυρια που ειπε πως φωναζαμε?να την μαλωσω.ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΑΜΕ?Καναμε φασαρια?Δεν πηρε κατι τετοιο τ'αυτι(μαλλον επειδη ειχε κουφαθει!!!Οσες δεν ηρθατε χασατε,περασαμε φανταστικα,αλλα καποιες βαλανε μεσο για να φανε πιο γρηγοραμα δεν μας ειπαν τικαι δεν λεμε και ποια ηταν ,δεν ειμαστε καρφια,τ'ακους Βικη???),η πιτα ηταν φανταστικη(θελω τη συνταγη!!!!!)Να το ξανακανουμε και να οργανωσουμε και καφεδακια στα σπιτια μας,ενταξει? Click για ανάπτυξη... Φωτογραφιες βγαλαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kikiriki Νεοφερμένο μέλος Η Kikiriki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η Kikiriki έγραψε: #1.464 19-01-09 13:35 Γεια σας και από 'μένα! Περάσαμε πολύ ωραία , φάγαμε καλά, η πίτα κορυφή και τα φλουράκια επίσης. Κλου της συνάντησης τα καρτελάκια "συνεδρίου" Χάρηκα για όσες γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η roulsydney: #1.465 19-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος κ γατοφιλος. οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!! εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα Click για ανάπτυξη... Αφού δεν ανεβάζετε δικές σας φωτο που έχουμε λυσάξει να δούμε τουλάχιστον ανεβάστε φωτο του σερβιτόρου για ....αξιολόγηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η vickymoon: #1.466 19-01-09 13:41 νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και από 'μένα! Περάσαμε πολύ ωραία , φάγαμε καλά, η πίτα κορυφή και τα φλουράκια επίσης. Κλου της συνάντησης τα καρτελάκια "συνεδρίου" Χάρηκα για όσες γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η roulsydney: #1.465 19-01-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος κ γατοφιλος. οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!! εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα Click για ανάπτυξη... Αφού δεν ανεβάζετε δικές σας φωτο που έχουμε λυσάξει να δούμε τουλάχιστον ανεβάστε φωτο του σερβιτόρου για ....αξιολόγηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η vickymoon: #1.466 19-01-09 13:41 νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ο σερβιτορος ηταν παρα πολυ καλος κ γατοφιλος. οποιες δεν πηγατε τουαλετα χασατε!!! εσυ darkjudith πηγες αλλα ηταν απασχολημενος εκεινη την ωρα Click για ανάπτυξη... Αφού δεν ανεβάζετε δικές σας φωτο που έχουμε λυσάξει να δούμε τουλάχιστον ανεβάστε φωτο του σερβιτόρου για ....αξιολόγηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η vickymoon: #1.466 19-01-09 13:41 νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:54 Η roulsydney: #1.467 19-01-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: νομιζω βγαλαμε φωτογραφιες Click για ανάπτυξη... ...του σερβιτόρου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:56 Η Giannis-Vivi: #1.468 19-01-09 13:56 να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.469 19-01-09 13:59 ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η ιβανα έγραψε: #1.470 19-01-09 13:59 ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωχ μ.......κια εκανα, φανταζεσαι να χει καμια γατα και να μπαινει εδω μεσα ?? αν ξαναπαω εκει, θα φτυσει μεσα στο πιατο μου !!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:00 Η konstans έγραψε: #1.471 19-01-09 14:00 Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ γι'αυτό λένε βρε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:02 Η RedCat έγραψε: #1.472 19-01-09 14:02 Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυσικά και βγάλαμε φωτό.Περάσαμε εκπληκτικά και μακάρι να ξαναμαζωχτούμε σύντομα. Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο, αν και ο κακομοίρης με τοσο γυναικομάνι τα είχε χάσει. Χάρηκα για όσους γνώρισα και για όσους ηξερα και ξαναείδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:06 Η ιβανα έγραψε: #1.473 19-01-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι.. Click για ανάπτυξη... εσυ γιατι δεν ηρθες χτες παλιοβιβη? οταν κανονισουμε να ξαναρθεις !!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:08 Η vickymoon: #1.474 19-01-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...του σερβιτόρου? Click για ανάπτυξη... οχι του σερβιτορου δεν βγαλαμε φωτο Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ρε παιδια ημουν και γω εκει, ο σερβιτορος δε βλεποτανε ....ημαρτον !!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: να κανονισουμε καφεδες στα σπιτια μας..οπως οι μαμαδες καναν παλια καφε με ταπερ εμεις θα κανουμε καφε με φωτο γατιων.χιχιχι..ειμαι περιεργη να δω το σερβητορο που λετε....χιχιχιχιχιχιχι Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι καφε κ γατοκουτσομπολιο μπορει να αναφερθουμε κ σε κανεναν αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:10 Η Giannis-Vivi: #1.475 19-01-09 14:10 θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα ηθελα να ερθω αλλα εκτος οτι ειμουν αρρωστη(ακομα παλευω να γινω καλα) ειχε ερθει η δικαια εχθες και πηρε τον αιγλακο και γενικα ειπιαμε καφεδακι..χωρια που τη κοπελα την εχω πριξει στα τηλεφωνα σημερα γιατι εμενα με εχει πριξει η ελενη ...αντε να ανοιξει λιγο ο καιρος να παμε στο εξοχικο μου χαλκιδα να κανουμε μπαρμπεκιου...και κανα μπανακι στη θαλασσα..(θελω να ρθει το καλοκαιριιι ) δεν μπορω αλλο να μαι αρρωστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:12 Η Giannis-Vivi: #1.476 19-01-09 14:12 α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
α απο αντρες οτι θελετε..ολο φιλους αντρες εχω και ελευθερους...χιχιχιχι... βιβη = χρυση προξενιτρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:13 Η ιβανα έγραψε: #1.477 19-01-09 14:13 βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βιβη μου καλη μου φιλη !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:15 Η Giannis-Vivi: #1.478 19-01-09 14:15 εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω λεω να μαζεψω ολους τους αντρες φιλους μου να κανουμε μια αντροδιμοπρασια ...και τα λεφτα που θα μαζεψουμε να πανε για τον εμβολιασμο τον αδεσποτων??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η ιβανα έγραψε: #1.479 19-01-09 14:16 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδι μου τι λες??? εγω παντως σ αυτον που παραγγειλα κ μου εφερε φαγητο πρωτη πρωτη ηταν πολυ γλυκος κ ωραιος Click για ανάπτυξη... το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2009 στις 15:25 Η darkjudith: #1.480 19-01-09 15:25 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: το ειδα αυτο που εγραψες "πρωτη πρωτη μου φερε φαι " !!!!! μη νομιζεις ! μαλλον για διαφορετικους μιλαμε τοτε, γιατι αυτος που εφερνε το φαι στο τραπεζι μας (ενας το εφερνε) δεν ηταν ουτε γλυκος ουτε ωραιος, αλλα ακομα και αν μιλαμε για τον ιδιο, περι ορεξεως, πρασοπιτα, κολοκυθοπιτα, και τελος παντων φατε μια πιτα. Click για ανάπτυξη... Εγώ, να πω την αλήθεια, δεν τον πρόσεξα γιατί πείναγα πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.