Πότε θα πάμε για καφέ;

Ακούω ή μάλλον διαβάζω...αλλά δεν έχω πάρει είδηση για τι πράγμα μιλάτε....ποιό Σαββατοκύριακο; Ποιά έκθεση; Αυτή στον αστέρα της Βουλιαγμένης;

Λοιπόν η Διεθνής Εκθεση Γάτας θα γίνει την Κυριακή 22/3/09 στον Αστέρα Βουλιαγμένης.:)Θα κατέβουμε μιά παρέα γατομαμάδες(από Θεσσαλονίκη) για την Εκθεση και θα είμαστε Αθήνα από το Σάββατο 21/03/09.:D
Οπότε έρηξα την ιδέα να συναντηθούμε (όσους βολεύει φυσικά) για καφέ και μια "πανελλήνια" γνωριμία.;):up:
Αθανασία αν μπορέσεις να έρθεις θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν η Διεθνής Εκθεση Γάτας θα γίνει την Κυριακή 22/3/09 στον Αστέρα Βουλιαγμένης.:)Θα κατέβουμε μιά παρέα γατομαμάδες(από Θεσσαλονίκη) για την Εκθεση και θα είμαστε Αθήνα από το Σάββατο 21/03/09.:D
Οπότε έρηξα την ιδέα να συναντηθούμε (όσους βολεύει φυσικά) για καφέ και μια "πανελλήνια" γνωριμία.;):up:
Αθανασία αν μπορέσεις να έρθεις θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά!:D:D:D
Όχι το επόμενο Σαββατοκύριακο, το μεθεπόμενο έτσι; Τα μπέρδεψα.......δεν ξέρω τι έχω το άλλο....αύριο που θα πάω στη δουλειά, θα κοιτάξω το πρόγραμμα και θα σας πώ....Ευχαριστώ για την πρόσκληση:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια ιδεα νικη, μπραβο. αντε να γνωρισουμε και σας τους θεσσαλονικεις !! :up:

ωραια ιδεα νικη, μπραβο. αντε να γνωρισουμε και σας τους θεσσαλονικεις !! :up:

:up::up::up::up::up:
Προβλέπω αυτή η συνάντηση να γράψει ΙΣΤΟΡΙΑ!!!;):cool::lol:

Γαταπληκτικη ιδεα!!!!!!!Εννοειται οτι ειμαι μεσα,οποιαδηποτε ωρα και οπουδηποτε!!!!!

Εγώ δεν χρειάζεται να πω ότι είμαι μέσα:cool:

Είμαι κι εγώ μέσα. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε.
Μαριάνθη μας πετάξου κι εσύ για ένα καφέ. Τι είναι Πάτρα-Αθήνα.
Τρεις ώρες δρόμος...

Προτείνω το εξής ; να συννενοηθώ εγώ με Ουρανία και Αλίνα για το που θα πάμε. Επίσης ο καιρός πλέον είναι κατάλληλος για παραλία.
Αυτό που μένει να μας πείτε εσείς κορίτσια τι προτιμάτε, απογευματινό καφεδάκι ή βραδινό μεζεδάκι. Και το βασικότερο. Πόσες θα είμαστε.

Επίσης ο καιρός πλέον είναι κατάλληλος για παραλία.
Αυτό που μένει να μας πείτε εσείς κορίτσια τι προτιμάτε, απογευματινό καφεδάκι ή βραδινό μεζεδάκι. Και το βασικότερο. Πόσες θα είμαστε.

Βούλα, συγνώμη που πετάγομαι σαν ραπανάκι στην κουβέντα:P αλλά είναι η διαστροφή του επαγγέλματος να μην μπορώ να πάψω να ανακατεύομαι σ'αυτά:lol:
Τα κορίτσια πιο πριν ζήτησαν να είναι αργούτσικα το απόγευμα για να προλάβουν όλες, οπότε έχεις να κλείσεις παραλιακό για Σάββατο 21/3. Ωραία θα ήταν στο ViveMar (γατόφιλοι, δε διώχνουν τις γατούλες από τις καρέκλες των άδειων τραπεζιών) η το Εν Πλω (όχι και πολύ ευγενικοί υπάλληλοι...)

Αν όχι τόσο μακριά, ίσως κάτι στο Φάληρο ή Άλιμο για να βολεύει και το τραμ...
Σας φιλώ και ΣΚΑΩΩΩ, δίνω τη σκυτάλη:rolleyes:

πρωτον θελω να δηλωσω συμμετοχη και δευτερον βαζω 100 ευρω στοιχημα οτι η στελλα δε θα "σκασει":lol::lol::lol::lol::lol:
μη της το πειτε ομως γιατι θα το κανει επιτηδες:lol::lol::lol::lol:

Κυρα-Βίκυ, ένα έχω να σου πω: μια φορά με πήγες στοίχημα, είχα ελάχιστα αποδεικτικά και σε έφαγα λάχανο. Κοίτα μη χάσεις πάλι πανηγυρικά το κατοστάρικο;)

Κυρα-Βίκυ, ένα έχω να σου πω: μια φορά με πήγες στοίχημα, είχα ελάχιστα αποδεικτικά και σε έφαγα λάχανο. Κοίτα μη χάσεις πάλι πανηγυρικά το κατοστάρικο;)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε;

Κοριτσια εμεις που θα μενουμε στη Βουλα,κι οσοι ακομα ειναι εκτος και θα μενουν εκει ή στη Βουλιαγμενη,θα ειμαστε πολυ μακρια απο τον τοπο συναντησης;Θα υπαρχει μεσο να παμε;
θα ερθουμε να σας παρουμε με το αυτοκινητο κυρα δωρα:):):)

...Στη Βάρη είναι όλα τα ..μπριζολάδικα (σλούρπ) και είναι και κοντά στο ξενοδοχείο:up:

Πςςςςςςς τι γατομανες ειστε,η μια κανονιζει τη ρόδα,η αλλη τις μπριζολες...:P:up:

...Στη Βάρη είναι όλα τα ..μπριζολάδικα (σλούρπ) και είναι και κοντά στο ξενοδοχείο:up:

δεν παιζεσαι !!!!!! :lol:

Πςςςςςςς τι γατομανες ειστε,η μια κανονιζει τη ρόδα,η αλλη τις μπριζολες...:P:up:
...ότι μπορούμε κάνουμε...άλλωστε για τον Σείριο το κάνουμε ..να κάνει μαμ και καμμιά ..νοστιμιά...κάτι σε μπριζολίτσα πχ..

Καλημερα! :)
Τι οργανωνετε εσεις εδω?:hmm::P

Α ετσι ε,για τον ατιμο τον Σειριο τα κανετε;Ο Σειριος δεν θα τρωει αηδιουλες εκεινες τις μερες,μονο ξηρα λογω της Εκθεσης.:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back