Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η Voula έγραψε: #1.581 09-03-09 14:05 Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.582 09-03-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Click για ανάπτυξη... ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η roulsydney: #1.583 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Επειδή στην Γλυφάδα σαβατόβραδο θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος μήπως είναι καλύτερα προς Βάρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.584 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #1.585 09-03-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:11 Η roulsydney: #1.586 09-03-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.582 09-03-09 14:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Click για ανάπτυξη... ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η roulsydney: #1.583 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Επειδή στην Γλυφάδα σαβατόβραδο θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος μήπως είναι καλύτερα προς Βάρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.584 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #1.585 09-03-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:11 Η roulsydney: #1.586 09-03-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας. Click για ανάπτυξη... ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η roulsydney: #1.583 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Επειδή στην Γλυφάδα σαβατόβραδο θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος μήπως είναι καλύτερα προς Βάρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.584 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #1.585 09-03-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:11 Η roulsydney: #1.586 09-03-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Επειδή στην Γλυφάδα σαβατόβραδο θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος μήπως είναι καλύτερα προς Βάρη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:07 Η alice έγραψε: #1.584 09-03-09 14:07 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #1.585 09-03-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:11 Η roulsydney: #1.586 09-03-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Αν τον βρεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:08 Η moukelis έγραψε: #1.585 09-03-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:11 Η roulsydney: #1.586 09-03-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο.. Click για ανάπτυξη... Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:11 Η roulsydney: #1.586 09-03-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις. Click για ανάπτυξη... οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #1.587 09-03-09 14:12 Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:20 Η ιβανα έγραψε: #1.588 09-03-09 14:20 η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:21 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.589 09-03-09 14:21 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της. Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι. Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ? Click για ανάπτυξη... Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:24 Η Μυρτω4038: #1.590 09-03-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...).. Click για ανάπτυξη... Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα). Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:46 Η Voula έγραψε: #1.591 09-03-09 14:46 α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:48 Η alice έγραψε: #1.592 09-03-09 14:48 Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ... "ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό ! β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ. γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει. Click για ανάπτυξη... Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι... Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 16:26 Η moukelis έγραψε: #1.593 09-03-09 16:26 Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 14:05 Η roulsydney: #1.594 10-03-09 14:05 τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:02 Η Voula έγραψε: #1.595 13-03-09 13:02 Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ? Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες. Απάντησε καμμιά από σας ? Θα σας τιμωρήσωΘα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 13:35 Η moukelis έγραψε: #1.596 13-03-09 13:35 Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:12 Η alice έγραψε: #1.597 13-03-09 15:12 Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... Να δουμε τι αλλο θυμαμαι: Βικυ Βαρβαρα Βουλα Ιωαννα Αναστασια gatouni Γιουλη Αλινα Ελενη (Ελβιρομανα) Kyka Θεσσαλονικη Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Συνολο 18 μαζι με εμενα. Ξεχασα καποια???? ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα....... Αρα 19 τρελες γατομανες so far Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:27 Η konstans έγραψε: #1.598 13-03-09 15:27 Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:29 Η stellak έγραψε: #1.599 13-03-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alice: Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας) Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:30 Η stellak έγραψε: #1.600 13-03-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Θέλω κι εγώωωω Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη Click για ανάπτυξη... Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.