Πότε θα πάμε για καφέ;

Εκτός Αθηνών εννοώ και όχι εκτός Ελλάδος!!!Δεν μετράνε αυτά:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια, δεν κατάλαβα, θα πιεις καφέ και δεν θα φας ????????????????
(Ήμαρτον κύριε..).

Μήπως να ενημερωθεί και η 'γιαγιά Μίκυ' ?

Επίσης ξέρω ότι θα είναι η Μαριάνθη εκ Πάτρας (ομιλούμε γαληκά). Να κρατηθεί στα πρακτικά.

Και ξαναρωτώ ; Βάρη ή Γλυφάδα ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Ήμαρτον κύριε..).

Μήπως να ενημερωθεί και η 'γιαγιά Μίκυ' ?

Επίσης ξέρω ότι θα είναι η Μαριάνθη εκ Πάτρας (ομιλούμε γαληκά). Να κρατηθεί στα πρακτικά.

Και ξαναρωτώ ; Βάρη ή Γλυφάδα ??

Βουλίτσα, Βάρη... που θα παρκάρουμε στη Γλυφάδα Σάββατο βράδυ; Αλήθεια, καταλήξαμε στην ώρα;

Η γιαγιά ειδοποιήθηκε - απειλήθηκε με τρόπο να μη λείπει.

Edit: η απειλή στη γιαγιά δεν έπιασε! Θα λείπει εκδρομή με το σχολείο, πάει άτα τους μαθητούληδές της άρα δεν υπολογίζεται στη συνάντηση

συμφωνώ! Βάρη!

κοινως στα βλαχικα?

Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά!:P

Φτου γμτ, ξαχασα το μπι :lol::lol::lol:

(Ήμαρτον κύριε..).

Κοιτα εμενα μου εγραψε παρουσα για καφε....
Οποτε εγω καφε μετραω :P:P:P:P
Θα φαει βρε, πλακα κανω.

Συν την Μαριανθη, συνολο 20. Τελικα η Βουλα θα κλεισει μαγαζι? Μηπως να κρατησουμε και 5 θεσεις παραπανω για αυτους που θα ξερουν τελευταια στιγμη?

Η Μαριτάσσια δεν θα έρθει ? Επίσης Στελλίτσα θα φτιάξουμε καρτελάκια για τα κορίτσια εκ Θεσ/κης και λοιπών περιοχών ? (για να μη ζηλεύουν μωρέ.. βλέποντας τα δικά μας:D)?

Τώρα αν θυμάστε κάτι άλλο που πρέπει να αναφερθεί πείτε το.
Άπό Βάρη ξέρω 2-3 μαγαζιά, που δεν θυμάμαι όνομα απέξω. Θα πάω Κυριακή να κλείσω από κοντά. Στέλλα, ξέρεις κάποιο συγκεκριμένα ?

Ώρα : Είναι καλά κατά τις 8.30 με 9 ??

Αλίκη και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Να κλείσουμε τραπέζι για παραπάνω άτομα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις ορέξεις της τελευταίας στιγμής.

Η Μαριτάσσια δεν θα έρθει ? Επίσης Στελλίτσα θα φτιάξουμε καρτελάκια για τα κορίτσια εκ Θεσ/κης και λοιπών περιοχών ? (για να μη ζηλεύουν μωρέ.. βλέποντας τα δικά μας:D)?

Τώρα αν θυμάστε κάτι άλλο που πρέπει να αναφερθεί πείτε το.
Άπό Βάρη ξέρω 2-3 μαγαζιά, που δεν θυμάμαι όνομα απέξω. Θα πάω Κυριακή να κλείσω από κοντά. Στέλλα, ξέρεις κάποιο συγκεκριμένα ?

Ώρα : Είναι καλά κατά τις 8.30 με 9 ??

Χαχα, μη σας στεναχωρήσω αλλά η Στέλλα έχει να εισπράξει ένα κατοστάρικο από τη Βίκυ που ρισκάρει να βάζει στοιχήματα και ΔΕΝ θα ασχοληθεί με ΤΙΠΟΤΕ σε αυτή τη συνάντηση:P Την επόμενηηηηηη

Βουλα εγω μετρησα τα δυο κοριτσια που μου εστειλαν πμ συν ολες οσες ειπαν στο νημα οτι θα ερθουν. Στειλτε πμ στα κοριτσια που νομιζετε οτι θελουν να ερθουν ωστε να ξερουμε μεχρι Κυριακη.
Η Μπαχχχετομανα?
Η Χρυσα?
Σιγουρα εχω ξεχασει κοσμο...

Βουλα μη σας παρω και στο λαιμο μου, αλλα ειχα φαει σχετικα προσφατα στη "Βλαχοπουλα" και ειχε εξαιρετικα παιδακια και γενικα καλο φαγητο. :)

H 'Βλαχοπούλα' λαμβάνεται στα υπόψη... Εσύ δεν θα έρθεις ?

H 'Βλαχοπούλα' λαμβάνεται στα υπόψη... Εσύ δεν θα έρθεις ?

ναι θα ερθω, εκτος απροοπτου θα ερθω ! :)

Βουλα εγω μετρησα τα δυο κοριτσια που μου εστειλαν πμ συν ολες οσες ειπαν στο νημα οτι θα ερθουν. Στειλτε πμ στα κοριτσια που νομιζετε οτι θελουν να ερθουν ωστε να ξερουμε μεχρι Κυριακη.
Η Μπαχχχετομανα?
Η Χρυσα?
Σιγουρα εχω ξεχασει κοσμο...

εκτος απο χρυσα και μπασετομανα, να πουμε και στη ρια23 :)

Κορίτσια κι εγώ μέσα (εκτος απροόπτου).Πως πάμε Βάρη;

Μαζι με Lilian, chryssa kai Μπασετομανα, το συνολο 23. Αν ερθει και η Ρια 24.
Επιβεβαιωστε με Ελενη, Χρυσα και Ρια να ειμαστε σιγουρες.
Η Ιωαννα θα φαει διπλη μεριδα παϊδακια, δηλωσε και εδω και με πμ συμμετοχη! :P:lol:
Η Μαριτασια?

Κορίτσια κι εγώ μέσα (εκτος απροόπτου).Πως πάμε Βάρη;

Θέλεις να βρεθούμε να πάμε μαζί μιας και γειτονεύουμε; Αυτό βέβαια προϋποθέτει το να σιγουρέψω κι εγώ τη συμμετοχή μου. Οπότε, αν θέλεις μου στέλνεις ένα πμ την Παρασκευή που μάλλον θα ξέρω:)

Γατιλογονείς δηλώνουν συμμετοχή :rolleyes:

Βούλα, μην ξεχάσεις... όλο το μαγαζί ρεζερβέ:D

Η Γατιλομαμα ειναι ηδη μεσα! Επρεπε να σε ρωτησουμε? :P
Θα ειναι και ο Γατιλομπαμπας?
Παιδια, την Κristen ξεχασαμε!
Συνολο με Kristen και Γατιλομπαμπα και Μαριτασσια, 27

Ας μαζευτουμε μεχρι την Κυριακη να ξερει η Βουλα.
Περιμενω επικυρωση απο Ρια, Μαριτασια, Μπασετομανα, Χρυσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back