Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter kyka
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
..και από μένα οκ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σε ολες!!!
Ειμαι κατενθουσιασμενη απο τη συναντηση αν και τα ευσημα της οργανωσης ανηκουν στη Βουλα...!
Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα, ενθουσιαστηκα με τη Ρια και την Ιωαννα αν και δεν προλαβα να την πειραξω οσο ηθελα και μου εφυγε χωρις γατακι απο το ξενοδοχειο, τα κοριτσια απο Θεσσαλονικη ειναι υπεροχα οπως ολες οι Θεσσαλονικιες αλλωστε,;) η Δωρα ενα υπεροχο πλασματακι κουτσικο αλλα νευροσπαστο...:P:P:P:lol::lol::lol: σαν το παιδι της...:cool:
Οι Γατιλογονεις δυο υπεροχοι ανθρωποι και μπορω να πω και εγω οτι ο γατιλομπαμπας ειναι πιο τρελαμενος με το παιδι....
Τι αλλο να πω?
Περασαμε φανταστικα, ταϊσαμε και χουφτωσαμε μωρα....

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ!!!:P:P:P:P

Και εννοειται Νικη μου οτι και εγω ειμαι οκ με τις φωτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια οκ το παραδεχομαι ΧΡΩΣΤΑΩ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
εχασα κακουργα στελλα:(:(
δεν ξαναβαζω στοιχημα μαζι σου ΠΟΤΕ:D

Λοιπόν, έχω φίλες μόνο τη Μαριλίζα και την Αλίκη, διότι μόνο αυτές με υποστήριξαν!:rolleyes: Επίσης να διορθώσω ότι εγώ δεν έφαγα παρά μόνο ντοματοσαλάτα και δυο μπουκιές κοκορέτσι:redface: διότι έφυγα πριν έρθει το κυρίως φαγητό (είχα και ξενύχτι...). Την επόμενη φορά θα φάω κι ό,τι χρωστάω από την προηγούμενη:P

Βίκυ μου, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, όπως σου ξαναείπα, αλλά και "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες", διότι θα πάμε ένα στοιχηματάκι όταν έρθει η ώρα της ανακοίνωσης της... πρόβας, στην οποία συμμετέχεις τώρα τελευταία (ξέρεις εσύ);)

Και για όσους δεν κατάλαβαν... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΦΟΡΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΩ:lol:

Και για όσους δεν κατάλαβαν... ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΦΟΡΗΤΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΩ:lol:
ναι καλα. δεν καταλαβαμε τι παλιοχαρακτηρας εισαι:lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν επειδή καίγεσθε απότι κατάλαβα να δείτε τις φωτό και αφου βλέπω οτι μάλλον καμιά δεν έχει πρόβλημα αρχίζω

Συνημμένα

• Αθηνα 3-2009 046 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 046 α.jpg
    164,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Αθηνα 3-2009 049 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 049 α.jpg
    174,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • Αθηνα 3-2009 050 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 050 α.jpg
    159,3 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Αθηνα 3-2009 051 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 051 α.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Αθηνα 3-2009 052 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 052 α.jpg
    128,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Και συνεχίζω μερικές ακόμη

Συνημμένα

• Αθηνα 3-2009 054 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 054 α.jpg
    135,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Αθηνα 3-2009 055 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 055 α.jpg
    135,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Αθηνα 3-2009 056 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 056 α.jpg
    154,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Αθηνα 3-2009 057 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 057 α.jpg
    139,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Αθηνα 3-2009 058 α.jpg
    Αθηνα 3-2009 058 α.jpg
    169,2 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλέεεεε!!!
Όλες με κόκκινο μάτι βγήκαμε:P.
Κορίτσια που δεν μας είδατε μην μπερδεύεστε, δεν είμαστε διάολοι:D

Κορίτσια που δεν μας είδατε μην μπερδεύεστε, δεν είμαστε διάολοι:D
σιγα που δεν ειστε:lol::lol::lol: εσυ ειδικα δεν πειθεις με τιποτα:lol::lol:

Θα σας τις στείλω το βράδυ με μαιλ(έχει λίγες ακόμη), αν ξέρει κανείς να κάνει διορθωτική επεξεργασία ας τις διορθώσει.:)

να σας πω κορτσούδες ωραία σας είδαμε αλλά ποια είναι ποια για μας που δεν ήρθαμε και δε σας ξέρουμε όλες?θα ήθελα τη βοήθεια του κοινού παρακαλώ

Και φαγαμε και ηπιαμε και εμεις που δε χουφτωσαμε Σειριο εκεινο το βραδυ,φαγαμε ενα γαματο προφιτερολ απο απεναντι!!!!!!!!!!!!
Α,και τον πρασινο δεινοσαυρο τον εχω εγω ,γιατι αλλιως δε θα εφευγε η Δωρα με το αεροπλανο(απαγορευεται μεσα στην καμπινα) και παιζει η Leia με αυτον!!!Η Δωρα εφυγε με το μπλε δεινοσαυρο:P:lol:

Ο πρασινος δεινοσαυρος δωθηκε στη Δωρα για να της θυμιζει το στριτζογατο της... Οποτε ειστε αξιοι κληρονομοι....:P:P:P

Κορίτσια σας έστειλα με μαιλ τις φωτό από την συνάντηση.:)
Αν κάποια δεν τις έλεβε καθόλου ή δεν τις έλαβε όλες, ας μου στείλει π.μ και να γράψει καθαρά το μαιλ της γιατί μπορεί εγώ να έκανα λάθος.:D

Συμπεθέρα μου, ευχαριστούμε πολύ!! Εγώ τις έλαβα όλες:up:.Τέσσερα mail μου ήρθανε!

Δε βγηκαμε ολοι με κοκκινα ματια καλε,ο δεινοσαυρος μια χαρα βγηκε!:P

Συμπεθέρα μου, ευχαριστούμε πολύ!! Εγώ τις έλαβα όλες:up:.Τέσσερα mail μου ήρθανε!

Σε ευχαριστώ πολύ συμπεθέρα που μου αναγνώρισες την προσπάθεια.
Εγώ απλά έχω μια κοινή φωτογραφική μηχανή, δεν δήλωσα ποτέ φωτογράφος.:)

Kι εγώ τις έλαβα!!!
Ευχαριστούμε πολύ Νίκη:D

Νικη μου ευχαριστουμε πολυ..και γω ελαβα φωτο..ενα μεγαλο φιλι στα γατοανηψουδια μου!!!!!!!!!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back