Πότε θα πάμε για καφέ;

Παρούσα:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε να δω και εγω ποτε θα ερθω να δω την πιο γλυκια πειρατινα του φορουμ(τον σουπερ κομαντο με τα καινουργια παιγνιδια:lol::lol:)

θα γινει κι αυτο...:up: δεν τη γλιτωνεις :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ παρούσα!!:D Πάμε για καφέ να σας γνωρίσω μαζεμένες :up: Κέντρο ή θάλασσα; Την Κυριακή;;:)

Κι εγώ παρούσα!!:D Πάμε για καφέ να σας γνωρίσω μαζεμένες :up: Κέντρο ή θάλασσα; Την Κυριακή;;:)

Βρε, καλώς τη βιαστικιάαααα!!!:lol:
Είναι φανερό ότι δεν έχεις ξαναέρθει σε συνάντηση, δεν έχεις ιδέα πόσοι μαζευόμαστε!

Βρε, καλώς τη βιαστικιάαααα!!!:lol:
Είναι φανερό ότι δεν έχεις ξαναέρθει σε συνάντηση, δεν έχεις ιδέα πόσοι μαζευόμαστε!

:D:D:D
Πόσοι μαζευόμαστε; Στη βράση κολλάει το σίδερο :) Αν δε βρεθουμε αυτό το ΣΚ, θα τα πούμε σε 2 εβδομάδες, γιατί μεσολαβεί το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς... οπότε κατεβάζω δεύτερη πρόταση για Κυριακή 10 Μαϊου. Αν κανονίζουμε απλά για καφέ, θα βρούμε ένα μέρος με πολλά τραπέζια, αν κανονίζουμε φαγητό είναι άλλη ιστορία (πάντως το θέμα λέγεται "Πότε θα πάμε για καφέ") Αν είμαστε κοιλιόδουλες και μετατρέπουμε τον κάθε καφέ σε μασαμπούκα, ρίχτε προτάσεις για μαγαζιά!! Εγώ έχω ένα μεζεδοπωλείο στο Χαλάνδρι, που είναι μικρούτσικο και θα μας χωράει ίσα ίσα (αν είμαστε μέχρι 30)

Bρε καλώς την διοργανώτρια. Άντε άντε να οργανωνόμαστε σιγά σιγά:P

Για τις 10/5 εγώ μάλλον δεν θα τα καταφέρω, είναι πιθανό να λείπω:/:
Δεν πειράζει, να περάσετε τέλεια!:)

Kι εγώ το ίδιο:). Αν θέλετε το κανονίζουμε και απόγευμα μεσοβδόμαδα

Υποθέτω ότι οι περισσότεροι προτιμούν Κυριακές, οπότε οι Κυριακές του Μαϊου είναι 3, 10, 17. 24 και 31, όσο πιο μακρυά το πάμε, τόσο περισσότεροι θα είναι διαθέσιμοι (ελπίζω) Συναδέλφισσα!! Λέγε πότε μπορείς!

Kι εγώ το ίδιο:). Αν θέλετε το κανονίζουμε και απόγευμα μεσοβδόμαδα

Τετάρτες του Μαϊου: 6, 13, 20 και 27

Επίσης, δεν είναι ανάγκη να τα λέμε στο καθιστό, υπάρχουν μπαράκια που λειτουργουν το μεσημέρι και μπορούμε να είμαστε στο όρθιο... πιο interactive ;)

Τετάρτες του Μαϊου: 6, 13, 20 και 27

Επίσης, δεν είναι ανάγκη να τα λέμε στο καθιστό, υπάρχουν μπαράκια που λειτουργουν το μεσημέρι και μπορούμε να είμαστε στο όρθιο... πιο interactive ;)

παιδια οχι μεσοβδομαδα..εχω μαθηματα :( γιατι οχι σ.κ οπως παντα?

παιδια οχι μεσοβδομαδα..εχω μαθηματα :( γιατι οχι σ.κ οπως παντα?

Εχω γράψει και τις Κυριακές πιο πάνω... :D Εγώ σε λίγο κλείνω και φεύγω, θα ξαναμπω τη Δευτέρα. Αν το θέμα έχει συζητηθεί μέχρι τότε, μπορούμε να οργανώσουμε κάτι :D υπάρχουν μέρη για καφέ, φαγητό, όρθιο ή καθιστό.. θα τα βρούμε όλα :)
Καλό Σαββατοκύριακο προς το παρόν:up:

Μέσα κι η γιαγιά!!!! Αλλά για Κυριακές μόνο!!!
Και ....όχι για καφέδες εννοείται.... :confused:πού ακούστηκε :confused:εμείς... για καφέ!???:lol:
(Αre you talking to me????):cool:
Μόνο όποιος δε μας ξέρει...

Τελικά έχει κανονιστεί κάτι?:hmm:

οχι ακομα κανονιζεται:(:(:lol::lol:

εγω λεω να κανονιστει μια ημερομηνια, και οποιος μπορει ερχεται. ετσι νομιζω εγινε κ τις αλλες φορες. δε λειτουργει διαφορετικα, αν κατσουμε κ δουμε ποτε μπορει/δε μπορει η καθε μια, τη βαψαμε ! :lol:

η μελινα ειχε προτεινει ολες τις επομενες κυριακες του μαιου, αλλα επειδη στις 10 πολλοι θα λειπουν, καλα ειναι στις 17.5. σωστα, μελινακι? :):) να το φιξαρουμε ?

εγω λεω να κανονιστει μια ημερομηνια, και οποιος μπορει ερχεται. ετσι νομιζω εγινε κ τις αλλες φορες. δε λειτουργει διαφορετικα, αν κατσουμε κ δουμε ποτε μπορει/δε μπορει η καθε μια, τη βαψαμε ! :lol:

η μελινα ειχε προτεινει ολες τις επομενες κυριακες του μαιου, αλλα επειδη στις 10 πολλοι θα λειπουν, καλα ειναι στις 17.5. σωστα, μελινακι? :):) να το φιξαρουμε ?

Σωστή η Ιωάννα!!! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν (που λέει και ο μπαμπάς μου για τη μαμά μου :lol:) 17 Μαϊου είναι και αρκετά μακρυά ώστε να μπορέσουμε όλοι να κανονίσουμε τα προγράμματά μας :D Εχω να προτείνω ένα μεζεδοπωλείο στο Χαλάνδρι, το "Ρακοκάζανο" που είναι σχετικά μικρό και μπορεί να χωρέσει αποκλειστικά εμάς (για να μη σπάσουμε τα νεύρα των λοιπών συνδαιτημόνων) αν είμαστε μέχρι 30 και έχει σχετικά καλές τιμές και προχωρημένους μεζέδες :D

Τέλεια! Το πούλμαν θα μας το ναυλώσει η Βίκυ;:lol: Εγώ λέω ναι για 17

Σωστή η Ιωάννα!!! Αποφασίζομεν και διατάσσομεν (που λέει και ο μπαμπάς μου για τη μαμά μου :lol:) 17 Μαϊου είναι και αρκετά μακρυά ώστε να μπορέσουμε όλοι να κανονίσουμε τα προγράμματά μας :D Εχω να προτείνω ένα μεζεδοπωλείο στο Χαλάνδρι, το "Ρακοκάζανο" που είναι σχετικά μικρό και μπορεί να χωρέσει αποκλειστικά εμάς (για να μη σπάσουμε τα νεύρα των λοιπών συνδαιτημόνων) αν είμαστε μέχρι 30 και έχει σχετικά καλές τιμές και προχωρημένους μεζέδες :D

συμφωνω με το μεζεδοπωλειο, αν και οι αλλες γατομαμαδες δεν εχουν αντιρρηση :up:
να αρχισουμε να μαζευουμε παρουσιες, τι λετε ? μελινα, αναλαμβανεις? και οτι βοηθεια χρειαστεις, σφυρα και ηρθα :P

Τέλεια! Το πούλμαν θα μας το ναυλώσει η Βίκυ;:lol: Εγώ λέω ναι για 17

Στο Χαλάνδρι μπορείτα να φτάσετε με πολλούς τρόπους: Τρόλευ 10 που ξεκινά από Τζιτζιφιές, Τρόλευ 19 που ξεκινά από κέντρο, Μετρό μέχρι σταθμό Χαλάνδρι και λεωφορείο 451Α και 451Β, Προαστιακό μέχρι στάση Πεντέλης και τα ίδια λεωφορεία και τέλος Λεωφορείο Ε6 Μουσείο Χαλάνδρι (δε μπορείτε να πείτε, είμαι καλύτερη κι απ'τον ΟΑΣΑ - αυτά παθαίνει όποιος δεν έχει δίπλωμα :lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back