ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:11 Η ιβανα έγραψε: #1.921 05-05-09 11:11 δεν πειραζει μελινακι, ολες νυσταζουμε, σε καταλαβαινουμε απολυτα Γιουλη, Αναστασια ? κορη αναστασιας ? Κωνσταντινα ? δε θα ερθετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:29 Η konstans έγραψε: #1.922 05-05-09 11:29 Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:52 Η alice έγραψε: #1.923 05-05-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.924 05-05-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εγω θελω να δω την φατσα σου νομιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η alice έγραψε: #1.925 05-05-09 11:57 Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η ιβανα έγραψε: #1.926 05-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πειραζει μελινακι, ολες νυσταζουμε, σε καταλαβαινουμε απολυτα Γιουλη, Αναστασια ? κορη αναστασιας ? Κωνσταντινα ? δε θα ερθετε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:29 Η konstans έγραψε: #1.922 05-05-09 11:29 Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:52 Η alice έγραψε: #1.923 05-05-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.924 05-05-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εγω θελω να δω την φατσα σου νομιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η alice έγραψε: #1.925 05-05-09 11:57 Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η ιβανα έγραψε: #1.926 05-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:52 Η alice έγραψε: #1.923 05-05-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.924 05-05-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εγω θελω να δω την φατσα σου νομιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η alice έγραψε: #1.925 05-05-09 11:57 Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η ιβανα έγραψε: #1.926 05-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #1.924 05-05-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από alice: Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εγω θελω να δω την φατσα σου νομιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η alice έγραψε: #1.925 05-05-09 11:57 Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η ιβανα έγραψε: #1.926 05-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Επισης για να δουμε ποιες ειναι και να δουμε αν θα ερθουμε η οχι... Πχ αν ειναι η Ιβαννα, η Ρια, η Βουλα κλπ εγω δεν ερχομαι!!!!! Click για ανάπτυξη... γιατι εγω θελω να δω την φατσα σου νομιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:57 Η alice έγραψε: #1.925 05-05-09 11:57 Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η ιβανα έγραψε: #1.926 05-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η ιβανα έγραψε: #1.926 05-05-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Οκ λοιπον, αποφασιστε ποια θα βγει απο τη λιστα. Η ΕΓΩ Η ΑΥΤΗ!!!!! Click για ανάπτυξη... και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:00 Η alice έγραψε: #1.927 05-05-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: και ναι λοιπον ! η ιβανα, ειναι στη λιστααααα !!!!! το ειπε και ο φερεντινος η αλικη δε θα φαει, η αλικη δε θα φαει Click για ανάπτυξη... Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η Melini έγραψε: #1.928 05-05-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κορίτσια θα έρθω μάλλον, απλώς είναι νωρίς για να σας πω με σιγουριά Click για ανάπτυξη... Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:03 Η ιβανα έγραψε: #1.929 05-05-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... α μπα θα φαει τωρα η αλικη ? δηλ θα δω τη φατσα σου τελικα ? θα σε φιλοξενησω κιολας ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #1.930 05-05-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η Melini έγραψε: #1.931 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Η Αλικη θα φαει, και θα πεις και ενα τραγουδι....ααααα, και δε σου ειπα! Θα με φιλοξενησεις! Διπλο κρεβατι εχεις? Δεν με πειραζει καθολου και μονο να ειναι, μονο την Πασχαλια θελω, και ειμαι σιγουρη οτι θα κοιμηθεις πολυ ανετα στον καναπε σου! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:05 Η konstans έγραψε: #1.932 05-05-09 12:05 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Σε βάζω με ερωτηματικό Αν καθυστερήσεις να επιβεβαιώσεις, θα έρθεις αλλά δε θα φας !! Click για ανάπτυξη... Oκ, θα έρθω με ταπεράκι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η konstans έγραψε: #1.933 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η Melini έγραψε: #1.934 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... κι επίσης, τέλος τα πάρε-δώσε με τη Μέλη. Κανόνισε! (Μελίνα, μετά από την "απειλή μου", σβήσε το ερωτηματικό από την Κωνσταντίνα) Click για ανάπτυξη... Πάντα στο πλευρό μου η συναδέλφισσα!!! Κωνσταντίνα! Η κοινή γνώμη ψήφισε!! Φρόντισε να έρθεις λοιπόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:07 Η ιβανα έγραψε: #1.935 05-05-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #1.936 05-05-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από konstans: άμα μου το πει η Μέλη, τότε θα πάω πάσο Click για ανάπτυξη... Μααααγρρρρρρ:greycat: (Άρπα την τώρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η alice έγραψε: #1.937 05-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εγώ θα οργανώσω τη μάσα και η Ιωάννα θα οργανώσει τη διαμονή!!! (Σου έτυχε και καλός μουσαφίρης ) Click για ανάπτυξη... Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:11 Η alice έγραψε: #1.938 05-05-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νομιζεις. και τελοσπαντων το κρεβατι μου παρτο, την πασχαλια μου ΠΟΤΕ Click για ανάπτυξη... Μα δεν θα την παρω. Μολις με δει και συγκρινει γατομανες, θα ερθει μονη της !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:12 Η ιβανα έγραψε: #1.939 05-05-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ειμαι απο τους καλυτερους μουσαφιρηδες... Μονο ροχαλιζω και παραμιλαω, υπνοβατω, το πρωινο το θελω στο κρεβατι με ενα τριανταφυλλο, τον καφε μετριο αλλα οχι πολυ γλυκο ουτε πολυ πικρο και ελαφρυ, και φυσικα να μου το φερει η Πασχαλια! Επισης το βραδυ κοιμαμαι με την τηλεοραση και θελω καποιον να μου την κλεισει ακροβως την στιγμη που θα με παρει ο υπνος γιατι αλλιως ξαγρυπνω και γκρινιαζω....Και τελος θελω πολλα πολλα χαδια στο κεφαλι.... Αυτα. Click για ανάπτυξη... Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 12:14 Η alice έγραψε: #1.940 05-05-09 12:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Να φυγεις κυρια μου, να πας αλλου Click για ανάπτυξη... Απο που με διωχνεις μαρη? Απο το σπιτι ΣΟΥ???? Πασχαλια, για μιλα λιγο στη μανα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.