Πότε θα πάμε για καφέ;

Sorry Μελινάκι θεωρούμε......:);) εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου.
Φιλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sorry Μελινάκι θεωρούμε......:);) εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου.
Φιλάκια

Κανένα πρόβλημα :) ως νεώτερο μέλος, δεν έχω παρευρεθεί σε συναντήσεις μέχρι στιγμής, φυσικά και είσαι μη εξαιρετέα, αλλά προς το παρόν δεν είσαι γνωστή;):D (σε μένα) Thanks για τα στοιχεία :up:

Πωπώωωω overload θα πάθω στη συνάντηση, θα πρέπει να αφομοιώσω ονόματα, ψευδώνυμα, πρόσωπα και αριθμό και ονόματα γατιών :blink::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φερτε και τα ταμπελακια κοριτσια :up:

Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? :P

Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!!

εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα)

:cry: :cry: :cry:
Εγώ θα δουλεύω τότε.
Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά:P.

Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! :lol::lol::lol:
Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα.....
Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου....

Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε.:)

τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;;
πάλι συνάντηση έχουμε; ;)

τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;;
πάλι συνάντηση έχουμε; ;)

Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός:D

Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές!:mad: (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;:P)

Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...)

Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός:D

Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές!:mad: (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;:P)

Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...)

Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα....:P:P:P
Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει....:lol::lol::lol::lol:

Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε.:)
θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι??

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

επισης δαφνουλα μας ! :)

ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα :):)

Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! :up: Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄:D

Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! :up: Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄:D

Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει.;)

Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει.;)

συμφωνω για τη λιστα :up: ελα μελινακι !

Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί ;) Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ.

Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί ;) Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ.

αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες :):)
π.χ μεχρι τωρα ειναι οι:

μελινa(melini)
κατια(raktia)
στελλα
.....
....
κλπ

τι λες ?

αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες :):)
π.χ μεχρι τωρα ειναι οι:

μελινa(melini)
κατια(raktia)
στελλα
.....
....
κλπ

τι λες ?

:redface::redface::lol::lol: Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω :lol: Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε

1) Ιβάνα
2) chryssa
3) ΟΥΡΑΝΙΑ
4) ria23
5) stellak
6) Raktia
7) Voula
8) minnielakecity
9) Kyka
10) Alice
11) Melini

Και αναμένουμε τους επόμενους :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back