mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:32 Η mickey mouse: #1.901 30-04-09 09:32 Sorry Μελινάκι θεωρούμε...... εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η Melini έγραψε: #1.902 30-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Sorry Μελινάκι θεωρούμε...... εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου. Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα ως νεώτερο μέλος, δεν έχω παρευρεθεί σε συναντήσεις μέχρι στιγμής, φυσικά και είσαι μη εξαιρετέα, αλλά προς το παρόν δεν είσαι γνωστή (σε μένα) Thanks για τα στοιχεία Πωπώωωω overload θα πάθω στη συνάντηση, θα πρέπει να αφομοιώσω ονόματα, ψευδώνυμα, πρόσωπα και αριθμό και ονόματα γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:52 Η ιβανα έγραψε: #1.903 30-04-09 09:52 φερτε και τα ταμπελακια κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η Voula έγραψε: #1.904 30-04-09 10:20 Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.905 30-04-09 11:46 εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #1.906 30-04-09 13:07 :cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sorry Μελινάκι θεωρούμε...... εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:50 Η Melini έγραψε: #1.902 30-04-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Sorry Μελινάκι θεωρούμε...... εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου. Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα ως νεώτερο μέλος, δεν έχω παρευρεθεί σε συναντήσεις μέχρι στιγμής, φυσικά και είσαι μη εξαιρετέα, αλλά προς το παρόν δεν είσαι γνωστή (σε μένα) Thanks για τα στοιχεία Πωπώωωω overload θα πάθω στη συνάντηση, θα πρέπει να αφομοιώσω ονόματα, ψευδώνυμα, πρόσωπα και αριθμό και ονόματα γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:52 Η ιβανα έγραψε: #1.903 30-04-09 09:52 φερτε και τα ταμπελακια κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η Voula έγραψε: #1.904 30-04-09 10:20 Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.905 30-04-09 11:46 εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #1.906 30-04-09 13:07 :cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Sorry Μελινάκι θεωρούμε...... εαυτούς γνωστούς και μη εξαιρεταίους αλλά σου στέλνω ΠΜ με τα στοιχεία μου. Φιλάκια Click για ανάπτυξη... Κανένα πρόβλημα ως νεώτερο μέλος, δεν έχω παρευρεθεί σε συναντήσεις μέχρι στιγμής, φυσικά και είσαι μη εξαιρετέα, αλλά προς το παρόν δεν είσαι γνωστή (σε μένα) Thanks για τα στοιχεία Πωπώωωω overload θα πάθω στη συνάντηση, θα πρέπει να αφομοιώσω ονόματα, ψευδώνυμα, πρόσωπα και αριθμό και ονόματα γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 09:52 Η ιβανα έγραψε: #1.903 30-04-09 09:52 φερτε και τα ταμπελακια κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η Voula έγραψε: #1.904 30-04-09 10:20 Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.905 30-04-09 11:46 εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #1.906 30-04-09 13:07 :cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φερτε και τα ταμπελακια κοριτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η Voula έγραψε: #1.904 30-04-09 10:20 Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.905 30-04-09 11:46 εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #1.906 30-04-09 13:07 :cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποια Νότα ή αλλιώς η πράσινη Νότα έχει δει ότι ετοιμάζουμε συνάντηση ? Περιμένω να δηλώσει παρούσα ΑΜΕΣΑ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 11:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.905 30-04-09 11:46 εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #1.906 30-04-09 13:07 :cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω 24 θα ειμαι λογικα στην Κω,και ετσι θα σας δω ολες καποια στιγμη αργοτερα,αλλα θα προπσαθω να μπαινω λιγο απο εκει να μαθαινω(η κουτσομπολα θα παρακολουθει τα παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 13:07 Η gatouni έγραψε: #1.906 30-04-09 13:07 :cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:cry: :cry: :cry: Εγώ θα δουλεύω τότε. Καλό καφέ να πω ή μασαμπούκιασμα τελικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:13 Η alice έγραψε: #1.907 30-04-09 23:13 Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμμμ...και εψαχνα εναν πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα να σας ξαναδω! Να λοιπον ενας σοβαρος λογος. Καφες ή/και μασαμπουκα..... Λοιπον, και εγω παρουσα....εκτος απροοπτου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:22 Η moukelis έγραψε: #1.908 30-04-09 23:22 Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 23:43 Η ομιλούμε γαληκά: #1.909 30-04-09 23:43 τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα μου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 08:24 Η stellak έγραψε: #1.910 01-05-09 08:24 Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ομιλούμε γαληκά: τί βλέπουν τα ωραία και μαγάλα ου μάτια;; πάλι συνάντηση έχουμε; Click για ανάπτυξη... Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 10:02 Η alice έγραψε: #1.911 01-05-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Έτσι λέμε, Μαριάνθη μου, και θα έχουν περάσει κιόλας δυο μήνες από την προηγούμενη! Εννοείται ότι σας περιμένουμε μετά του Γατιλοπατρός Αλίκη, να τα αφήσεις τα απρόοπτα. Έχουμε και δουλειές! (τι, δεν είναι σημαντική δουλειά η συνάντησή μας;;;) Για στείλτε αμέσως πμ με τα σχετικά στη Μελίνα! ΦΤΣΚΤΣΣΣΣ (έπεσε μια με το μαστίγιο, κανονίστε! Τώρα που έχω και υποστήριξη...) Click για ανάπτυξη... Κυρια μου μονη μου ειπα οτι εψαχνα ενα πολυ σοβαρο λογο να ανεβω Αθηνα.... Θα φροντισω να ακυρωσω ολα τα απροοπτα που εχω κανονισει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.912 01-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην Κω θα ειστε μανδαμ Δαφνη μας;Καντε μια βολτα κι απο τα μερη μας να δειτε μπεμπε. Click για ανάπτυξη... θα το προσπαθησω Δωρα μου και θα στο πω (εχει κι εκει υπολογιστη,ευτυχως)τι να περασω απο τα μερη σας και να μην κανω λιγο χουφτι χουφτι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 1 Μαΐου 2009 στις 12:49 Η dafni.ps έγραψε: #1.913 01-05-09 12:49 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 4 Μαΐου 2009 στις 11:54 Η ιβανα έγραψε: #1.914 04-05-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Click για ανάπτυξη... επισης δαφνουλα μας ! ζωντανευω το θεμα του καφε. ουπς ! μασας εννοουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:11 Η Melini έγραψε: #1.915 05-05-09 10:11 Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:22 Η Raktia έγραψε: #1.916 05-05-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επαναφέρω το θεματάκι και σας θυμίζω ότι η λίστα έχει 11 συμμετοχές! Επαναλαμβάνω: Καρασοκατάνυξη και μασαμπούκα για τις 24 Μαϊου ημέρα Κυριακή!!΄ Click για ανάπτυξη... Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:46 Η ιβανα έγραψε: #1.917 05-05-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... συμφωνω για τη λιστα ελα μελινακι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:52 Η Melini έγραψε: #1.918 05-05-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Θες να κάνεις μια λίστα με τα ονόματα για να ξέρουμε ποιες είναι μέσα μην νομίζει καμία ότι εννοείται το όνομα της και την πατήσει. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 10:55 Η ιβανα έγραψε: #1.919 05-05-09 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Ακριβώς!! Εάν έχουμε αριθμό ατόμων θα είναι πιο εύκολο να συζητήσουμε και με το μαγαζί Τώρα αν είμαστε 5 λιγότεροι ή περισσότεροι θα είναι ΟΚ. Click για ανάπτυξη... αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 5 Μαΐου 2009 στις 11:08 Η Melini έγραψε: #1.920 05-05-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: αλλο εννοουσαμε μαλλον..να γινοταν εδω, μεσα στο θεμα, μια λιστα με τα ονοματα να φαινονται, οπως τις αλλες φορες π.χ μεχρι τωρα ειναι οι: μελινa(melini) κατια(raktia) στελλα ..... .... κλπ τι λες ? Click για ανάπτυξη... Τι να κάνω βρε παιδιά, νυστάζω η κακομοίρα και δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω Εχετε δίκιο κορίτσια. Εχουμε και λέμε 1) Ιβάνα 2) chryssa 3) ΟΥΡΑΝΙΑ 4) ria23 5) stellak 6) Raktia 7) Voula 8) minnielakecity 9) Kyka 10) Alice 11) Melini Και αναμένουμε τους επόμενους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.