Πότε θα πάμε για καφέ;

Γατομάζωξη το απόγευμα! Μέχρι στιγμής Πατούνα, Ρωξάνη, Κεφάλας και μπορεί η Βασίλω και ο μικρός Λέων της Αλίκης. Πλάκα θα έχει!
Αν η Ρωξάνη ήταν στα καλά της και την έφερνα απλά για βόλτα ΔΕΝ θα είχε πλάκα. Θα μας έσκιζε όλες μαζί και εμάς και τις υπόλοιπες γάτες......
Αφού φοβάμαι που θα πάω μόνη μου να την πάρω. Πως θα το βάλω το αγρίμι στη γατοφόρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink:Τόόόόσο άγρια πια! Κι ύστερα λένε πόσο ήσυχες και καλόβολες είναι οι Περσικες... Μωρέ ας είναι καλά τελικά το γατάκι κι ας είναι και άγριο....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λεω να'ρθω κι εγω το απογευμα:)
Κατερινα,μακαρι ναμην εχει τιποτα η γατουλα.ελα ομως που κατι μου θυμιζει η συμπεριφορα της(οταν ειναι καλα εννοω).

Πώς τα περάσατε; Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθα :(
Ο Κεφάλας πώς ήταν;
Κατερίνα, η γάτα της πεθεράς σου βρήκατε τι έχει τελικά; Ελπίζω να μην είναι σοβαρό...
Φρόσω, ήρθε κι η Πατούνα; Θα ήταν σταρ όπως πάντα, υποθέτω ;)

Πώς τα περάσατε; Στενοχωρήθηκα που δεν ήρθα :(
Ο Κεφάλας πώς ήταν;
Κατερίνα, η γάτα της πεθεράς σου βρήκατε τι έχει τελικά; Ελπίζω να μην είναι σοβαρό...
Φρόσω, ήρθε κι η Πατούνα; Θα ήταν σταρ όπως πάντα, υποθέτω ;)
O Κεφάλας είναι γλύκας και απίστευτα ήρεμος (σε αντίθεση με τη γάτα - δαίμονα της Σοφίας. Τη φοβήθηκε το μάτι μου! :blink::P).

Η Ρωξάνη δυστυχώς δεν είναι καλά. Εχει 2 όγκους. Ενα στο μαστό και ένα στην κοιλιά. Της κάναμε εξετάσεις αίματος και αύριο θα ξέρουμε αν μπορεί να αντέξει την νάρκωση και την επέμβαση. Αν ναι έχει πιθανότητες να αφαιρεθούν οι όγκοι και να ζήσει. Αλλιώς...:/:. Την πήγα σπίτι της και έκατσα μαζί με το Στάθη λίγο μαζί της. Νομίζω ότι όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευε και τώρα νιώθω απίστευτες τύψεις που έφυγα και την άφησα μόνη. Από την άλλη όμως δεν μπορούσα να της προσφέρω τίποτα και ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν και η καλύτερή της παρέα. Ισως μάλιστα και να αγχωνόταν περισσότερο που κάποιος "ξενος" ήταν εκεί.
Αυτο που με τρέλανε τελείως ήταν ότι όση ώρα περίμενα να ρθει ο φίλος μου (τον πήρα και του είπα να έρθει να κάτσουμε λίγο μαζί της και να την φροντίσει λίγο αυτός που τον ξέρει) η Ρώξη δεν κουνιόταν. Σε κάποια φάση σήκωσε το κεφάλι και νιαούρισε. 5 δευτερόλεπτα μετά μπήκε στο σπίτι ο Στάθης. Που τον είχε ακούσει και αναγνωρίσει? Η μήπως ήταν σύμπτωση? Δεν ξέρω...αλλά μου φάνηκε ότι κατάλαβε. :/:

οχι καλε καταλαβαινουν αυτους που γνωριζουν

Κατερίνα λυπάμαι για τη Ρωξάνη :(

Περασατε καλα πουλακια μου;;; αντε να ανεβω κι εγω Αθηνα να τα πουμε. Σιγουρα θα ειμαι πανω ενα 3ηνερο αρχες Σεπτεμβρη, αλλα μεχρι τοτε..... :/::/: Θα σας πω εκεινες τις μερες

Οταν γυρισω, πρεπει να παω την σαρδελα και τον μικρο για το εμβολιο της λευχαιμιας.
Υπολογιζω ή 12(τεταρτη) ή 14 σεπτεμβρη(παρασκευη), το απογευμα στον κυριο πανο.
Θελετε να κανονισουμε να συναντηθουμε και να παμε για καφε καπου εκει κοντα?:P
Θα κατεβω με το αυτοκινητο, οποτε αν θελει καποια να την παρω καπου απο τον δρομο εχω αρκετο χωρο. Επισης ο μικρος εχει ξεπερασει την παλλευκοπενια, επομενως "δεχομαστε" και αλλες γατες στο αυτοκινητο.;)

(το γραφω νωριτερα για να μην σας το πω τελευταια στιγμη και δεν μπορειτε!):P

Ισως θα ηταν και μια ευκαιρια να πουμε και για την καταγγελια για τα πετ σοπ.
Εχω και εγω μερικα "στοιχεια" σχεδον απο ολα τα τα πετ σοπ στη χιο, που το ενα ειναι χειροτερα απο το αλλο.:mad::down:

καλε ελα να παρετε κ εμενα παρασκευη απογευμα με βολευει

Παιδια θα ειμαι κι εγω αθηνα τη παρασκευη 31/08 και το Σ/κ. Μηπως κανονιζαμε κατι. Αλλα δεν ξερω ακομη τοπρογραμμα αναλυτικα. Μαλον θα με βολευε παρασκευη...

Και στον Κ Πανο ηθελα να αω καποια στιγμη πριν ανοιξουμε το φροντιστηριο με τον Πιου Μιου για το ποδαρακι.... Αλλα δεν εχω σκεφτει καθολου το ποτε και το πως :hmm::hmm:

Υπολογιζω ή 12(τεταρτη) ή 14 σεπτεμβρη(παρασκευη), το απογευμα στον κυριο πανο.
Θελετε να κανονισουμε να συναντηθουμε και να παμε για καφε καπου εκει κοντα?
Πολύ θα ήθελα! Αλλά 14 με 16 Σεπτεμβρίου θα λείπω απ' την Αθήνα :( Αν πάτε όμως Τετάρτη, είμαι μέσα! :up:

31/8 θα μπορω και εγω αντε να τα πουμε χριστινα:)

Κοριτσια μεσα και εγω αν καταφερω κ ερθω και δεν σκοτωθω στο δρομο!!Αν δειτε οτι αργω παρτε το 100:P!!Τα γατουνια δεν τα φερνω μαζι γιατι η αδερφη μου φοβαται για την ασφαλεια τους!!

Φροσω δεν μπορεις την τεταρτη για να ερθει και η Αλικη?:confused:

μπορω καλε κ τρην τεταρτη για ποσες του μηνα μιλαμε

Κι εγώ μπορώ αλλά μετά τις 6 Σεπτέμβρη (βασικά δεν έχω καταλάβει για πότε λέτε).

Αφου μπορει και η Φροσω Τεταρτη, για 12 σεπτεμβρη(που ειναι τεταρτη).;)

Έρχομαι κι εγώ!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back