Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα, εγώ δε θα τα καταφέρω. Έχω να πάω τη Ρενάτα στον Αίλουρο στις 19.00 μ.μ.![]()
Βρε Φωτεινή μου , δεν μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Θα παραγγείλουμε απο κάπου;
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;;
Θα παραγγείλουμε απο κάπου;
Μήπως πρέπει να υπολογίσουμε χονδρικά πόσα άτομα θα είμαστε για να ξέρουμε τι μέγεθος να πάρουμε; Λογικά θα πρέπει να την παραγγείλουμε, δε νομίζω να έχουν πλέον φρέσκιες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία μιας και πέρασαν οι γιορτές...
drusilia
Διάσημο μέλος
Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου.
Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι....

Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει;
Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως.
Havana
Διάσημο μέλος

. να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω;
drusilia
Διάσημο μέλος
Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο...

yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει...
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα...
αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;;

RedCat
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ εγω Βιβή.
Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό
(δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω;
Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat

RedCat
Διάσημο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τελικά πως θα αναγνωριστούμε;
RedCat
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ
καλό!!!

DxL
Νεοφερμένο μέλος
Θα προσπαθήσω πάντως....
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ

Φροντίστε να φοράτε μαύρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool