Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:17 Η Fotini έγραψε: #281 18-01-08 13:17 Κρίμα, εγώ δε θα τα καταφέρω. Έχω να πάω τη Ρενάτα στον Αίλουρο στις 19.00 μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η kitsoyla έγραψε: #282 18-01-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κρίμα, εγώ δε θα τα καταφέρω. Έχω να πάω τη Ρενάτα στον Αίλουρο στις 19.00 μ.μ. Click για ανάπτυξη... Βρε Φωτεινή μου , δεν μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η drusilia έγραψε: #283 19-01-08 17:17 Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η -NeFeLaKi-: #284 19-01-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει να υπολογίσουμε χονδρικά πόσα άτομα θα είμαστε για να ξέρουμε τι μέγεθος να πάρουμε; Λογικά θα πρέπει να την παραγγείλουμε, δε νομίζω να έχουν πλέον φρέσκιες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία μιας και πέρασαν οι γιορτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:09 Η drusilia έγραψε: #285 19-01-08 21:09 Χμ, ναι! Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου. Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι.... Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει; Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:10 Η Havana έγραψε: #286 19-01-08 21:10 φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κρίμα, εγώ δε θα τα καταφέρω. Έχω να πάω τη Ρενάτα στον Αίλουρο στις 19.00 μ.μ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2008 στις 13:56 Η kitsoyla έγραψε: #282 18-01-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κρίμα, εγώ δε θα τα καταφέρω. Έχω να πάω τη Ρενάτα στον Αίλουρο στις 19.00 μ.μ. Click για ανάπτυξη... Βρε Φωτεινή μου , δεν μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η drusilia έγραψε: #283 19-01-08 17:17 Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η -NeFeLaKi-: #284 19-01-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει να υπολογίσουμε χονδρικά πόσα άτομα θα είμαστε για να ξέρουμε τι μέγεθος να πάρουμε; Λογικά θα πρέπει να την παραγγείλουμε, δε νομίζω να έχουν πλέον φρέσκιες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία μιας και πέρασαν οι γιορτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:09 Η drusilia έγραψε: #285 19-01-08 21:09 Χμ, ναι! Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου. Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι.... Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει; Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:10 Η Havana έγραψε: #286 19-01-08 21:10 φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Κρίμα, εγώ δε θα τα καταφέρω. Έχω να πάω τη Ρενάτα στον Αίλουρο στις 19.00 μ.μ. Click για ανάπτυξη... Βρε Φωτεινή μου , δεν μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 17:17 Η drusilia έγραψε: #283 19-01-08 17:17 Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η -NeFeLaKi-: #284 19-01-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει να υπολογίσουμε χονδρικά πόσα άτομα θα είμαστε για να ξέρουμε τι μέγεθος να πάρουμε; Λογικά θα πρέπει να την παραγγείλουμε, δε νομίζω να έχουν πλέον φρέσκιες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία μιας και πέρασαν οι γιορτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:09 Η drusilia έγραψε: #285 19-01-08 21:09 Χμ, ναι! Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου. Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι.... Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει; Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:10 Η Havana έγραψε: #286 19-01-08 21:10 φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 20:59 Η -NeFeLaKi-: #284 19-01-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει να υπολογίσουμε χονδρικά πόσα άτομα θα είμαστε για να ξέρουμε τι μέγεθος να πάρουμε; Λογικά θα πρέπει να την παραγγείλουμε, δε νομίζω να έχουν πλέον φρέσκιες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία μιας και πέρασαν οι γιορτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:09 Η drusilia έγραψε: #285 19-01-08 21:09 Χμ, ναι! Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου. Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι.... Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει; Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:10 Η Havana έγραψε: #286 19-01-08 21:10 φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Με την πίτα τι θα κάνουμε τελικα;;; Θα παραγγείλουμε απο κάπου; Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει να υπολογίσουμε χονδρικά πόσα άτομα θα είμαστε για να ξέρουμε τι μέγεθος να πάρουμε; Λογικά θα πρέπει να την παραγγείλουμε, δε νομίζω να έχουν πλέον φρέσκιες βασιλόπιτες στα ζαχαροπλαστεία μιας και πέρασαν οι γιορτές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:09 Η drusilia έγραψε: #285 19-01-08 21:09 Χμ, ναι! Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου. Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι.... Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει; Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:10 Η Havana έγραψε: #286 19-01-08 21:10 φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ, ναι! Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη καταμέτρηση να ξέρουμε περίπου. Απλά δεν ξέρω αν η Μισέλ θα ήθελε να έχει τον τελικό λογο σε αυτο ή όχι.... Aretha, Nota, εσεις τι λέτε να γίνει; Αν η Μισελ συμφωνεί και κάνουμε μια καταμέτρηση μπορεί κάποια που ξέρει ενα καλο ζαχαροπλαστείο να το αναλάβει. Εγώ έχω ενα καλο εδώ στη γειτονιά, αν θέλετε ρωτάω πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:10 Η Havana έγραψε: #286 19-01-08 21:10 φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η stellak έγραψε: #287 19-01-08 21:14 Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ πιθανόν να τα καταφέρω να έρθω κι εγώ Θα προσπαθήσω να τα καταφέρω να σχολάσω από τη δουλειά, αλλά μπορεί να μην είμαι ακριβώς την ώρα που θα συναντηθείτε στο σταθμό. Νότα, επειδή έχω το δικό σου κινητό, μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο αν δεν σας προλάβω στο σταθμό, να μου πείς που θα έχετε μαζευτεί να έρθω να σας βρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 21:14 Η drusilia έγραψε: #288 19-01-08 21:14 Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε για αστείο το να φτιάξουμε! Βέβαια θα μπορούσα να αναλάβω κι εγώ την κατασκευή της πιττας να καταλήγαμε ολες μαζί στο νοσοκομείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yiorgoskarv Εκκολαπτόμενο μέλος Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:46 Ο yiorgoskarv: #289 19-01-08 22:46 Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και η κοπή της πίτας είναι για την ερχόμενη Πέμπτη ή ακόμη δεν έχετε καταλήξει σε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:57 Η -NeFeLaKi-: #290 19-01-08 22:57 yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
yiorgoskarv συζητάμε να την κόψουμε την Πέμπτη! Περιμένουμε λοιπόν να πάρουμε και την γνώμη των κοριτσιών και μετά κάνουμε την καταμέτρηση, μπορεί να ΄δηλώσουν κι άλλοι συμμετοχή Καλέ σιγά μην κάτσει καμιά μας να φτιάχνει πίτες, τέτοιες ώρες τέτοια λόγια! Θα παραγγείλουμε εκεί πέρα μία και θα μοιραστούμε το κόστος για το καλό. Συμφωνείτε; Τώρα έχω κι εγώ ένα ζαχαροπλαστείο στη γειτονιά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό δεν το έχω δοκιμάσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 22:59 Η -NeFeLaKi-: #291 19-01-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: φρεσκιες οχι...στοκ σιγουρα... να παραγγηλουμε η να φτιαξουμε 2??? πλακα κανω ...σιγα μη κλειστουμε και στη κουζινα... Click για ανάπτυξη... αν είναι στοκ λες να είναι μισοτιμής;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:20 Η RedCat έγραψε: #292 19-01-08 23:20 όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όποιος έχει καλό ζαχαροπλαστείο (και δοκιμασμένο) κοντά του ρωτάει και Δευτέρα απόγευμα αποφασίζουμε. Συμφωνώ εγω Βιβή. Στέλλα, φυσικά και μπορείς να με πάρεις τηλεφωνο, έτσι αν δεν προλάβεις το ραντεβού να μας συναντήσεις εκεί που θα έχουμε παει..από την άλλη σκέφτομαι μήπως και το μέρος που πάμε ίσως θα μπορέσει να έχει κάτι...για να το σκεφτούμε και αυτό (δηλαδή να είναι και καφέ και με γλυκά κάτι). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:25 Η -NeFeLaKi-: #293 19-01-08 23:25 Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακόμη και να έχει γλυκά η καφετέρια, δύσκολο να έχει βασιλόπιτα και μαλιστα στα...μετρα μας Τώρα μια δική μου απορία, εγώ δεν σας έχω ξανασυναντήσει, πως θα σας αναγνωρισω; Προτείνω πλακατ πoυ να γράφει mycat Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:28 Η RedCat έγραψε: #294 19-01-08 23:28 βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρε το "βαφτίζουμε" και βασιλόπιτα. Δηλαδή ένα μεγάλο κεικ δεν μας κάνει (ή θέλουμε βασιλόπιτα "τύπου τσουρέκι") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:34 Η -NeFeLaKi-: #295 19-01-08 23:34 Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έντάξει δεν έχουμε πρόβλημα ότι τύπου βασιλόπιτα και να είναι, ας είναι και τούρτα! Τελικά πως θα αναγνωριστούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:37 Η RedCat έγραψε: #296 19-01-08 23:37 δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2008 στις 23:58 Η Havana έγραψε: #297 19-01-08 23:58 αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 00:41 Η Νατάσα έγραψε: #298 20-01-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DxL Νεοφερμένο μέλος Ο DxL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 02:47 Ο DxL έγραψε: #299 20-01-08 02:47 Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θέλω κι εγώ να έρθω, αλλά γράφω 2 μαθήματα εκείνη τη μέρα από τις 11 έως τις 4.30... Θα προσπαθήσω πάντως.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2008 στις 06:47 Η -NeFeLaKi-: #300 20-01-08 06:47 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: αμα δεισ πολλεσ χαρουμενεσ κυριεσ με τριχουλςθ στα ρουχα τους εξω απο το θησειο αυτες θα ειμαστε εμεις...χαρ χαρ Click για ανάπτυξη... Φροντίστε να φοράτε μαύρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.