-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό.![]()
οκ το κανονίζουμε τελευταίες μέρες αυτο τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν, διαβάζοντας τα προηγούμενα post, είμαστε μέχρι στιγμής οι εξής:
- julia
- drusilia
- Νατάσα
- toulis
- -NeFeLaKi-
- Nota
- chouzouris
- ladycat
- ΟΥΡΑΝΙΑ
- Tara
- kitsoyla
- HAVANA
- stellak
- DxL
- Michelle
- antwnia
- ...και η υποφαινόμενη
ΥΓ Αν είστε επαρκώς ριψοκίνδυνοι και περιπετειώδεις τύποι, μπορώ κι εγώ να φτιάξω κάτι "σαν βασιλόπιτα" (στη χειρότερη, και να μην τρώγεται, ο χαβαλές με το φλουρί-γατί θα γίνει πάντως). Αν θέλετε, ρίχτε παραγγελιά (τιμαί φιλικαί)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αν έχεις όρεξη για πειραματισμο κανεις δεν θα πει οχι! Απλα ισως να έχουμε και το νου μας τα εφημερεύοντα νοσοκομεία!

RedCat
Διάσημο μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Τον στόλισες τον Τσε πάλι!
Πάντως αυτή ειναι η πρόκληση για την Αρήθα... βασιλοπιτα σε σχήμα γάτας. (Δεν λέω σε σχήμα "Τσε" γιατι μπορει να έχουμε παρεξηγήσεις και να κόψουμε την φάτσα του Τσε Γκεβάρα σε πιτα!)
Τωρα που το σκέφτομαι, σε κάποια ζαχαροπλαστεία τους πας φωτογραφία και την "τυπώνουν" σε τούρτες! Ωραίο δεν θα ήταν αυτο;;
aretha
Περιβόητο μέλος
Θα προσπαθήσω να αντιπαρέλθω με αξιοπρέπεια αυτό το σχόλιο, αν και με πλήγωσε βαθύτατα... :cry:Απλα ισως να έχουμε και το νου μας τα εφημερεύοντα νοσοκομεία!![]()
Δώσε θάρρος στο χωριάτη...να ζητήσω και σχήμα Αλίκη??? (ή το παράκανα)
Μπα, για σχήματα περίεργα και πολύ κέντημα στη διακόμηση, δεν είμαι ο άνθρωπός σας, λυπάμαι.
Βιβή, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο υπόψη σου που το κάνει αυτό, εγώ μέσα είμαι (άσε που θα γλιτώσετε τα επείγονταΤωρα που το σκέφτομαι, σε κάποια ζαχαροπλαστεία τους πας φωτογραφία και την "τυπώνουν" σε τούρτες! Ωραίο δεν θα ήταν αυτο;;

).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
ορίστε την έθιξες Βιβή και τώρα κάνει πίσω...
Όχι βρε, η προσφορά ισχύει ακόμα, απλώς ήθελα να πω ότι είμαι ανοιχτή σε εναλλακτικές προτάσεις.

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν έχεις όρεξη βέβαια είναι άλλο θέμα... Το φλουρί-γατί πως ακριβως γίνεται;;
aretha
Περιβόητο μέλος
Α, είναι πολύ απλό! Όποιος κερδίσει το φλουρί, παίρνει δώρο ένα γατί!Το φλουρί-γατί πως ακριβως γίνεται;;![]()

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α, είναι πολύ απλό! Όποιος κερδίσει το φλουρί, παίρνει δώρο ένα γατί!![]()
![]()

RedCat
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Εγώ λέω να κάνουμε ψέυτικη βασιλλόπιτα με τη γάτα μέσα... Πώς θα την κοψουμε δεν ξέρω βέβαια...
RedCat
Διάσημο μέλος
Επιστροφή στην πραγματικότητα, Αλίκη επειδή εγώ έχω δοκιμάσει το ταλέντο σου στη μαγειρική/ζαχαροπλαστική αν συμφωνούν και οι άλλοι (και φυσικά ακόμη εσύ) να φτιάξεις εσύ την πίτα μας 3? Φανταστική Αλίκη???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

αρήθα εγώ μπορεί να μην έχω δοκιμάσει το ταλέντο σου στη μαγειρική, αλλά και μονο που προσφέρθηκες δείχνει οτι θα τα καταφέρεις τέλεια!
Σε χρίζω λοιπον ζαχαροπλάστη του mycat!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Γέλασα πολύ να'σται καλά!!!!

Τώρα για την ερώτηση πως θα αναγνωριστούμε κλασσικά.....
" καλημέρα.. εισαι???? ...
απο το my cat??? Ναι.....
Ποιά είσαι????
Η ταδε πχ!!!!

A, γεία είμαι η ......

Και βέβαια αν υπάρχει πηγαδάκι με τρελλές που γελάνε και νιαουρίζουνε....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα παιδιά!!!!
Γέλασα πολύ να'σται καλά!!!!
Τώρα για την ερώτηση πως θα αναγνωριστούμε κλασσικά.....
" καλημέρα.. εισαι???? ...απο το my cat???
Ναι.....
Ποιά είσαι????
Η ταδε πχ!!!!
A, γεία είμαι η ......
Και βέβαια αν υπάρχει πηγαδάκι με τρελλές που γελάνε και νιαουρίζουνε....![]()

Εμεις δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα... Η μία ήρθς με την κονσέρβα στο χέρι η άλλη με μία σακούλα άμμο , η άλλη με κονκάρδες mycat... εεεεεε καταλαβαίνεις τι έγινε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool