Πότε θα πάμε για καφέ;

δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το πολύ πριν την ημέρα εκείνη σου δίνω κινητό δικό μου ή κάποιο άλλο μέλος το δικό του...μην σε ανησυχεί αυτό.:)

οκ το κανονίζουμε τελευταίες μέρες αυτο τότε:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρες! :)
Λοιπόν, διαβάζοντας τα προηγούμενα post, είμαστε μέχρι στιγμής οι εξής:
  • julia
  • drusilia
  • Νατάσα
  • toulis
  • -NeFeLaKi-
  • Nota
  • chouzouris
  • ladycat
  • ΟΥΡΑΝΙΑ
  • Tara
  • kitsoyla
  • HAVANA
  • stellak
  • DxL
  • Michelle
  • antwnia
  • ...και η υποφαινόμενη
17 το σύνολο, προς το παρόν, υπολογίζοντας και αυτούς που δεν είναι ακόμα σίγουροι αν θα μπορέσουν. Αν μου ξέφυγε κάποιο όνομα, ζητώ συγγνώμη, πείτε το για να το προσθέσω!

ΥΓ Αν είστε επαρκώς ριψοκίνδυνοι και περιπετειώδεις τύποι, μπορώ κι εγώ να φτιάξω κάτι "σαν βασιλόπιτα" (στη χειρότερη, και να μην τρώγεται, ο χαβαλές με το φλουρί-γατί θα γίνει πάντως). Αν θέλετε, ρίχτε παραγγελιά (τιμαί φιλικαί) :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ταλέντα σου είναι ατελίωτα Αρήθα!
Αν έχεις όρεξη για πειραματισμο κανεις δεν θα πει οχι! Απλα ισως να έχουμε και το νου μας τα εφημερεύοντα νοσοκομεία!:P

να ζητήσω και σχήμα Αλίκη??? (ή το παράκανα:lol::redface:)

Εξαρτάται τι σχήμα θα ζητήσεις φαντάζομαι...

το σχήμα του Τσε (για να φάμε όλοι):lol:

:lol::lol:
Τον στόλισες τον Τσε πάλι!
Πάντως αυτή ειναι η πρόκληση για την Αρήθα... βασιλοπιτα σε σχήμα γάτας. (Δεν λέω σε σχήμα "Τσε" γιατι μπορει να έχουμε παρεξηγήσεις και να κόψουμε την φάτσα του Τσε Γκεβάρα σε πιτα!)

Τωρα που το σκέφτομαι, σε κάποια ζαχαροπλαστεία τους πας φωτογραφία και την "τυπώνουν" σε τούρτες! Ωραίο δεν θα ήταν αυτο;;

Απλα ισως να έχουμε και το νου μας τα εφημερεύοντα νοσοκομεία!:P
Θα προσπαθήσω να αντιπαρέλθω με αξιοπρέπεια αυτό το σχόλιο, αν και με πλήγωσε βαθύτατα... :cry:
να ζητήσω και σχήμα Αλίκη??? (ή το παράκανα:lol::redface:)
Δώσε θάρρος στο χωριάτη...
Μπα, για σχήματα περίεργα και πολύ κέντημα στη διακόμηση, δεν είμαι ο άνθρωπός σας, λυπάμαι.
Τωρα που το σκέφτομαι, σε κάποια ζαχαροπλαστεία τους πας φωτογραφία και την "τυπώνουν" σε τούρτες! Ωραίο δεν θα ήταν αυτο;;
Βιβή, αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο υπόψη σου που το κάνει αυτό, εγώ μέσα είμαι (άσε που θα γλιτώσετε τα επείγοντα :P:P).

ορίστε την έθιξες Βιβή και τώρα κάνει πίσω...αλλά από την άλλη τούρτα θα πάρουμε?"

ορίστε την έθιξες Βιβή και τώρα κάνει πίσω...
:lol: :lol: :lol: :lol:
Όχι βρε, η προσφορά ισχύει ακόμα, απλώς ήθελα να πω ότι είμαι ανοιχτή σε εναλλακτικές προτάσεις.:P

Aretha μη σε αδικήσουμε βρε πουλάκι μου και σε χώσουμε να φτιάχνεις πίτα και εμείς οι γαιδούρες τίποτα...:redface: Αν έχεις όρεξη βέβαια είναι άλλο θέμα... Το φλουρί-γατί πως ακριβως γίνεται;;:hmm:

Σιγά καλέ, δεν με πειράζει, φτάνει να 'στε κι εσείς ριψοκίνδυνοι τύποι, όπως προείπα!
Το φλουρί-γατί πως ακριβως γίνεται;;:hmm:
Α, είναι πολύ απλό! Όποιος κερδίσει το φλουρί, παίρνει δώρο ένα γατί! :lol: :lol:

Α, είναι πολύ απλό! Όποιος κερδίσει το φλουρί, παίρνει δώρο ένα γατί! :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::baby::baby:

ααα έχω σε προσφορά την Πιτσίλω στην πυλωτή, όποιος θέλει:lol:

:lol::lol:

Εγώ λέω να κάνουμε ψέυτικη βασιλλόπιτα με τη γάτα μέσα... Πώς θα την κοψουμε δεν ξέρω βέβαια...

βρε Βιβή, πως είναι αυτές οι ψεύτικες τούρτες που βγαίνουν από μέσα κοπέλλες με μαγιό έ κάτι αντίστοιχο και να βγει η Πιτσίλω από μέσα με ένα ναζιάρικο νιαααρρρ (πολυ σουρεαλιστικό το concept).
Επιστροφή στην πραγματικότητα, Αλίκη επειδή εγώ έχω δοκιμάσει το ταλέντο σου στη μαγειρική/ζαχαροπλαστική αν συμφωνούν και οι άλλοι (και φυσικά ακόμη εσύ) να φτιάξεις εσύ την πίτα μας 3? Φανταστική Αλίκη???:redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ειχα ακριβώς κι εγώ στο μυαλο μου Νοτα!:lol:

αρήθα εγώ μπορεί να μην έχω δοκιμάσει το ταλέντο σου στη μαγειρική, αλλά και μονο που προσφέρθηκες δείχνει οτι θα τα καταφέρεις τέλεια!
Σε χρίζω λοιπον ζαχαροπλάστη του mycat!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κoρίτσια και εγώ μέσα αν τα καταφέρω και έρθω..:)

Καλημέρα παιδιά!!!! :P
Γέλασα πολύ να'σται καλά!!!! :up::up:

Τώρα για την ερώτηση πως θα αναγνωριστούμε κλασσικά.....

" καλημέρα.. εισαι???? ... :redface: απο το my cat???
Ναι.....
Ποιά είσαι????
Η ταδε πχ!!!! :up:

A, γεία είμαι η ...... :lol::lol::lol:

Και βέβαια αν υπάρχει πηγαδάκι με τρελλές που γελάνε και νιαουρίζουνε.... :lol::lol:

Καλημέρα παιδιά!!!! :P
Γέλασα πολύ να'σται καλά!!!! :up::up:

Τώρα για την ερώτηση πως θα αναγνωριστούμε κλασσικά.....

" καλημέρα.. εισαι???? ... :redface: απο το my cat???
Ναι.....
Ποιά είσαι????
Η ταδε πχ!!!! :up:

A, γεία είμαι η ...... :lol::lol::lol:

Και βέβαια αν υπάρχει πηγαδάκι με τρελλές που γελάνε και νιαουρίζουνε.... :lol::lol:

:lol::lol::lol: Εμεις δεν είχαμε τέτοιο πρόβλημα... Η μία ήρθς με την κονσέρβα στο χέρι η άλλη με μία σακούλα άμμο , η άλλη με κονκάρδες mycat... εεεεεε καταλαβαίνεις τι έγινε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back