Πότε θα πάμε για καφέ;

:lol::lol::lol: η άλλη με κονκάρδες mycat...

Μου αρέσει αυτή η ιδέα!!!! Μόνο που δεν προλαβαίνω να φτιάξω κονκάρδα! Μάλλον κονσέρβα θα κρατάω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο....
Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο....
Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! :)

"μουρλές" επιεικής σε βρήσκω....!!!! :lol::lol::lol::lol:

Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!!

"Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! :blink::blink::lol::lol::lol:

Οπότε.. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και εσείς μοιάζετε με τα "παιδίά" σας!!!! :up::up::up:

εγώ στο έχω πει αυτό:blink: και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε.

Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη!

εγώ στο έχω πει αυτό:blink: και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε.

Και ο alobar!!!! :lol::lol::lol:

Αστα να πάνε!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει...:lol::lol:

ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει...:lol::lol:

:up::up::up: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! :blink:

:lol::lol::lol::lol: ΟΛΕ!!
χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!!

Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα:D:D:D
Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα:lol::lol::lol:. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί

:up::up::up: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! :blink:

:lol::lol::lol::lol: ΟΛΕ!!
χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!!

Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα:D:D:D
Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα:lol::lol::lol:. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα:lol::lol::lol:.
Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές...:rolleyes:

Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει:lol:

Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... :)

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου:lol::lol::lol:

Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει:lol:

:lol::lol::lol::lol: Σε περίπτωση καυγά????

Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! :lol::lol:

δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες:/:

ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε:)

Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ:/:
Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες!:P Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V:lol:) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια!

Καλά να περάσετε, παιδιά:) Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί...:redface:

Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες....;)

Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!!

Ισχύει!!!! :)

Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!!

(υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) :P

Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!!

"Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! :blink::blink::lol::lol::lol:

Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη:P:lol:

Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια!
Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back