Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
η άλλη με κονκάρδες mycat...
Μου αρέσει αυτή η ιδέα!!!! Μόνο που δεν προλαβαίνω να φτιάξω κονκάρδα! Μάλλον κονσέρβα θα κρατάω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο....
Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας!![]()
"μουρλές" επιεικής σε βρήσκω....!!!!

Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!!
"Μοιάζετε με τον Κίκη!!!!

Οπότε.. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και εσείς μοιάζετε με τα "παιδίά" σας!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
εγώ στο έχω πει αυτόκαι νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε.
Και ο alobar!!!!

Αστα να πάνε!!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα

. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοίΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα
Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί

aretha
Περιβόητο μέλος
Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές...Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο....![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει![]()

Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!!

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες!
Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V
) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!!
Ισχύει!!!!
Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!!
(υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...)

stellak
Διάσημο μέλος
Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!!
"Μοιάζετε με τον Κίκη!!!!![]()
Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool