Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 10:56 Η Tara έγραψε: #321 21-01-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: η άλλη με κονκάρδες mycat... Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει αυτή η ιδέα!!!! Μόνο που δεν προλαβαίνω να φτιάξω κονκάρδα! Μάλλον κονσέρβα θα κρατάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η drusilia έγραψε: #322 21-01-08 11:00 Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #323 21-01-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... "μουρλές" επιεικής σε βρήσκω....!!!! Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Οπότε.. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και εσείς μοιάζετε με τα "παιδίά" σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:10 Η RedCat έγραψε: #324 21-01-08 11:10 εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η aretha έγραψε: #325 21-01-08 11:11 Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η julia έγραψε: #326 21-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: η άλλη με κονκάρδες mycat... Click για ανάπτυξη... Μου αρέσει αυτή η ιδέα!!!! Μόνο που δεν προλαβαίνω να φτιάξω κονκάρδα! Μάλλον κονσέρβα θα κρατάω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:00 Η drusilia έγραψε: #322 21-01-08 11:00 Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #323 21-01-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... "μουρλές" επιεικής σε βρήσκω....!!!! Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Οπότε.. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και εσείς μοιάζετε με τα "παιδίά" σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:10 Η RedCat έγραψε: #324 21-01-08 11:10 εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η aretha έγραψε: #325 21-01-08 11:11 Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η julia έγραψε: #326 21-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:08 Η julia έγραψε: #323 21-01-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... "μουρλές" επιεικής σε βρήσκω....!!!! Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Οπότε.. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και εσείς μοιάζετε με τα "παιδίά" σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:10 Η RedCat έγραψε: #324 21-01-08 11:10 εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η aretha έγραψε: #325 21-01-08 11:11 Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η julia έγραψε: #326 21-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Εξάλλου κάποιες απο εμας γνωριζομαστε μεταξύ μας! Click για ανάπτυξη... "μουρλές" επιεικής σε βρήσκω....!!!! Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Οπότε.. δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αν και εσείς μοιάζετε με τα "παιδίά" σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:10 Η RedCat έγραψε: #324 21-01-08 11:10 εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η aretha έγραψε: #325 21-01-08 11:11 Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η julia έγραψε: #326 21-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η aretha έγραψε: #325 21-01-08 11:11 Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η julia έγραψε: #326 21-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα κουβαλάω και το σφάγιο πάντως, νομίζω θα είμαι εύκολα αναγνωρίσιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:11 Η julia έγραψε: #326 21-01-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: εγώ στο έχω πει αυτό και νομίζω και κάποια άλλη. η βιβή? δεν θυμάμαι. ελα μωρε μην ανησυχείτε θα βρεθούμε. Click για ανάπτυξη... Και ο alobar!!!! Αστα να πάνε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:12 Η RedCat έγραψε: #327 21-01-08 11:12 ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 11:14 Η julia έγραψε: #328 21-01-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: ε τότε δεν μπορεί, κάπως θα ισχύει... Click για ανάπτυξη... Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #329 21-01-08 12:06 Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Αρχική Δημοσίευση από julia: Άρα ΕΜΕΝΑ θα με γνωρίσετε χωρίς πρόβλημα!!!!! ΟΛΕ!! χχχχχχχχχ κκκχχχχχχ!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:08 Η Tara έγραψε: #330 21-01-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Julia να κρατάς τον Κίκη και δεν θα υπάρχει πρόβλημα Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Θα αρχίσουν να φτερνίζονται οι αλλεργικοί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:09 Η aretha έγραψε: #331 21-01-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Το θέμα είναι άλλο πιο μαγαζί θα δεχτεί να βάλει 16 μουρλές μέσα με μια πίτα γεμάτες γατότριχα. Click για ανάπτυξη... Ουρανία, πιστεύω ότι η σωστή ερώτηση είναι ποιος θα τολμήσει να τα βάλει ΜΕ τις 16 μουρλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #332 21-01-08 12:12 Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:27 Η kitsoyla έγραψε: #333 21-01-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Λυπάμαι που το λέω αλλά θα φαινόμαστε απο μακριά, δεν χρειάζεται προσπάθεια να αναγνωριστούμε! Οι μουρλες στο θησείο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:37 Η julia έγραψε: #334 21-01-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ας τολμήσουνε. Θα βάλουμε τον Κίκη τον άντρα να καθαρίσει Click για ανάπτυξη... Σε περίπτωση καυγά???? Γιατί την πίτα θα την "καθαρίσει" σιγουρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 12:53 Η mespairos: #335 21-01-08 12:53 δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δυστυχώς οι Πέμπτες μου είναι κλεισμένες ελπίζω να περάσετε καλά και που θα πάει κάπου θα βρεθούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2008 στις 21:34 Η -NeFeLaKi-: #336 21-01-08 21:34 Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να μαι κι εγώ! Δυστυχώς τι ίντερνετ μου ξαφνικά απέκτησε βλάβη και κουβαλήθηκα σε ίντερνετ καφέ Πάντως στην καφετέρια αν τους φανεί μια φορά παράξενο που θα μπουκάρουν 16 παλαβες, θα τους φανεί χίλλιες φορές παράξενο όταν ακούσουνε ότι μιλάμε όλες για γάτες! Θα έρθει το Δαφνί αυτοπροσώπως να μας φορέσει άσπρα πουκαμισάκια με μανίκια που δένουν στην πλάτη(κρατήστε μου ένα small παρακαλώ με λαιμόκοψη V) Να δούμε που θα μας βολέψουν, θα καταλήξουμε στα παγκάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 11:01 Η Fotini έγραψε: #337 22-01-08 11:01 Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά να περάσετε, παιδιά Ελπίζω να σας συναντήσω την επόμενη φορά. Έχουμε ραντεβού με τον Αίλουρο και δεν μπορεί να αναβληθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 12:39 Η julia έγραψε: #338 22-01-08 12:39 Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν ανακεφαλαιώνω γιατί έχουν γραφτεί πολλές σελίδες.... Πέμπτη 24/1/2008 στάση Θησείο 18.30 - 19.00 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ μετά θα πάμε σε καφετέρεια για καφέ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MY CAT 2008!!!!! Ισχύει!!!! Αν αλλάξει κάτι ( που ΔΕΝ το βλέπω) θα ενημερωθείτε δημοσια απο εδώ!!!! (υπάρχουν και κινητά αν κάποιος αργήσει και έχουμε ήδη παει σε καφε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:02 Η stellak έγραψε: #339 22-01-08 22:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε και το άλλο που έχουν πει τουλάχιστον σε μένα!!!! "Μοιάζετε με τον Κίκη!!!! Click για ανάπτυξη... Julia, θα συμφωνήσω με όποιον στο είπε! Μόνο ο Κικίνος έχει πιο σκούρο μαλλί από σένα, κατά τα άλλα στα κοψίματα του προσώπου, ίδιοι είστε, σαν μαμά και γιός. Εγώ με τον δικό μου είμαστε η μέρα με τη νύχτα πάντως, και το λέω για να μην περιμένετε να με δείτε με λευκή μούρη και ροζ μύτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2008 στις 22:07 Η -NeFeLaKi-: #340 22-01-08 22:07 Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλέ πως γίνεται να μοιάζει η Julia με τον Κίκη; Δεν την εχω γνωρίσει αλλά μου έχετε κινήσει την περιέργεια! Julia, καλή μου, είσαι χνουδωτή και ασπρόμαυρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.