Πότε θα πάμε για καφέ;

Ευχαριστω, ευχαριστώ.
Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες;

Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει.
χαχαχαχα:P σα πενταημερη θα ειμαστε:up::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα,
Φωτογραφική θα φέρει κανένας???? :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε;

Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε;

Βλέπουμε.....:P
μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! :lol::lol::lol::lol: . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό???

Εδώ άλλοι έχουν DVD... :lol::lol:

Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη...:)

Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα!
Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι!:lol:

Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα!
Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι!:lol:

:lol::lol::lol::lol:....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! :up::up:
και πρωτοσέλιδο στην espresso!!!

χαχαχαχα:P σα πενταημερη θα ειμαστε:up::P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17????

Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης;

Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι....:hmm:

ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε..:)

Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί?????
Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ?????
Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά???????

Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί?????
Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ?????
Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά???????

Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... :up::up::up:

Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! :/:

Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? :confused:
Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!!;)

Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια.

του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? :confused:
Πολύ καλά του είπες!! :up:
Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια.
Λες να 'χουν πρόβλημα; :hmm:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17????
εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες:lol::lol::lol:

Τι να πω? Οτι έχεις άδικο????
Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά!:D
Θα σας δω στο Θησείο!!!

Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back