Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 19:09 Η Νατάσα έγραψε: #361 23-01-08 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να σου πω, ώρες ώρες με τρομάζεις.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 19:24 Η aretha έγραψε: #362 23-01-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να σου πω, ώρες ώρες με τρομάζεις.. Click για ανάπτυξη... There are few who'd deny, at what I do I am the best For my talents are renowned far and wide When it comes to surprises in the moonlit night I excel without ever even trying With the slightest little effort of my ghostlike charms I have seen grown men give out a shriek With the wave of my hand, and a well-placed moan I have swept the very bravest off their feet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 19:38 Η Havana έγραψε: #363 23-01-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ευχαριστω, ευχαριστώ. Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες; Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:24 Η julia έγραψε: #364 24-01-08 09:24 Καλημέρα, Φωτογραφική θα φέρει κανένας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η drusilia έγραψε: #365 24-01-08 09:27 Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #366 24-01-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να σου πω, ώρες ώρες με τρομάζεις.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 19:24 Η aretha έγραψε: #362 23-01-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να σου πω, ώρες ώρες με τρομάζεις.. Click για ανάπτυξη... There are few who'd deny, at what I do I am the best For my talents are renowned far and wide When it comes to surprises in the moonlit night I excel without ever even trying With the slightest little effort of my ghostlike charms I have seen grown men give out a shriek With the wave of my hand, and a well-placed moan I have swept the very bravest off their feet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 19:38 Η Havana έγραψε: #363 23-01-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ευχαριστω, ευχαριστώ. Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες; Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:24 Η julia έγραψε: #364 24-01-08 09:24 Καλημέρα, Φωτογραφική θα φέρει κανένας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η drusilia έγραψε: #365 24-01-08 09:27 Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #366 24-01-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να σου πω, ώρες ώρες με τρομάζεις.. Click για ανάπτυξη... There are few who'd deny, at what I do I am the best For my talents are renowned far and wide When it comes to surprises in the moonlit night I excel without ever even trying With the slightest little effort of my ghostlike charms I have seen grown men give out a shriek With the wave of my hand, and a well-placed moan I have swept the very bravest off their feet Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2008 στις 19:38 Η Havana έγραψε: #363 23-01-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ευχαριστω, ευχαριστώ. Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες; Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:24 Η julia έγραψε: #364 24-01-08 09:24 Καλημέρα, Φωτογραφική θα φέρει κανένας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η drusilia έγραψε: #365 24-01-08 09:27 Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #366 24-01-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ευχαριστω, ευχαριστώ. Αλήθεια, εκτος απο την πίτα τι άλλο χρειάζεται; Πιατα, μαχαίρι, χαρτοπετσέτες; Και που θα πάμε σαν την ορδή των βαρβάρων; Σκεφτείτε καφετέριες να χωράμε... Εγώ εχω μια να δοκιμάσουμε κοντά στο σταθμο, αν φτάσω νωρίτερα θα πεταχτώ να ρωτήσω αν μπορούμε να κάνουμε το εβεντ εκει. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:24 Η julia έγραψε: #364 24-01-08 09:24 Καλημέρα, Φωτογραφική θα φέρει κανένας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η drusilia έγραψε: #365 24-01-08 09:27 Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #366 24-01-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, Φωτογραφική θα φέρει κανένας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:27 Η drusilia έγραψε: #365 24-01-08 09:27 Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #366 24-01-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:40 Η julia έγραψε: #366 24-01-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Εγώ θα έχω μαζί μου γιατι έχω να φωτογραφίσω ένα ψιψι πριν, αλλα σίγουρα θα τη θέλαμε; Click για ανάπτυξη... Βλέπουμε..... μπορεί να γίνει κανα "ξεμάλλιασμα".... να χάθεί τέτοιο σκηνικό!!! . Να μην έχουμε και εμείς μια φωτό??? Εδώ άλλοι έχουν DVD... Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν "ντοκουμέντα" για τις φίλες Θεσ/νικη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:43 Η Desdemona: #367 24-01-08 09:43 Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:51 Η julia έγραψε: #368 24-01-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα σας παρακαλώ, δεν θα γινόμαστε μόνο εμείς οι Σαλλλονικιές ρεζίλι με ντοκουμέντα αδιάσειστα! Για συγκεντρωθείτε εκεί κάτω μη στείλω παπαράτσι! Click για ανάπτυξη... ....εγώ θέλω να μας κάνετε DVD!!!!! και πρωτοσέλιδο στην espresso!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 09:52 Η Tara έγραψε: #369 24-01-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: χαχαχαχα σα πενταημερη θα ειμαστε Click για ανάπτυξη... Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:28 Η stellak έγραψε: #370 24-01-08 10:28 Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, Tara, ότι μήπως τελικά δεν καταφέρουμε και πολλά, διότι είναι απόγευμα Πέμπτης στο κέντρο... Έχει κανείς ιδέα από τα μαγαζιά εκεί γύρω να κάνουμε καμιά κίνηση κράτησης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:31 Η julia έγραψε: #371 24-01-08 10:31 Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα... Πέμπτη είναι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:45 Η RedCat έγραψε: #372 24-01-08 10:45 ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι μωρε και ψιλοουδέτερη ώρα, όλο και κάτι θα βρούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:47 Η Tara έγραψε: #373 24-01-08 10:47 Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 10:50 Η julia έγραψε: #374 24-01-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tara: Το ελπίζω, γιατί, για κάποιο άγνωστο λόγο, οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες κόσμο (πρωί-μεσημέρι-απόγευμα).... Μα καλά, δε δουλεύουν όλοι αυτοί????? Το μόνο καλό είναι... ότι χάλασε ο καιρός, οπότε... πόσοι θα βγουν καφέ????? Το ραντεβού είναι στο σταθμό, ε? Μέσα, έξω, δεξιά, αριστερά??????? Click για ανάπτυξη... Στο σταθμό ναι.. εκει που βγάζουν τα εισητηρια... Μην ξεροσταλιάσουμε κίολας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:48 Η Νατάσα έγραψε: #375 24-01-08 13:48 Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο δικός μου με ρώταγε πρωί πρωί που είδε τον καιρό αν θα πάμε τελικά για καφέ και του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Όσο για το αν θα βρούμε κάπου, μπορούμε να πάμε προς τα πάνω Θησείο, flo cafe, chocolat που πάει πιο λίγος κόσμος και έχει και ωραία γλυκά?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:53 Η drusilia έγραψε: #376 24-01-08 13:53 Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 13:55 Η aretha έγραψε: #377 24-01-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: του απάντησα όλο περηφάνια ότι οι γατομαμάδες δεν πτωούνται από καιρικά φαινόμενα!!! Καλά δεν είπα? Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά του είπες!! Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Σοκολατ σκεφτόμουν κι εγώ σαν πιαθνότητα... τι θα μας πουν για την κοπή της πιτας δεν ξέρω βέβαια. Click για ανάπτυξη... Λες να 'χουν πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:07 Η Havana έγραψε: #378 24-01-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tara: Μήπως θα έπρεπε να έχουμε "κλείσει" κάπου???? Που θα βρεθεί στις 7 το απόγευμα τραπεζάκι για 17???? Click για ανάπτυξη... εξω ψωφουν οι διαολοι απο το κρυο μονες μας θα ειμαστε 17 τρελες τρελες γατομαμαδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:53 Η Tara έγραψε: #379 24-01-08 14:53 Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 18 19 20 21 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 19 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τι να πω? Οτι έχεις άδικο???? Εγώ σας αφήνω τώρα γιατί τελείωσα από τη δουλειά! Θα σας δω στο Θησείο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 24 Ιανουαρίου 2008 στις 14:55 Η Marmanga έγραψε: #380 24-01-08 14:55 Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kαλά να περάσετε! Μετά θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.