drusilia
Διάσημο μέλος

Χαίρομαι που περάσατε καλα, ελπιζω να κανονιστει κανενα φαγοπότι συντομα και για εμας τις παραπονεμένες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Νότα και άλλα πολλά ε
σαν τα ποιά εννοείς βρε ή να σε δώσω αλύπητα
Xρονια Πολλα!
Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα, περασα και εγω πολυ ομορφα μαζι σας( αν και γυρισα σπιτι με 39 πυρετο και εχασα το κινητο μου)
Αχ μωρέ ελπίζω αυτό με το κινητό να είναι το λιγότερο κακό και να είσαι καλύτερα σήμερα.
Χριστός Ανέστη σε όλους και όλες![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Γατοφιλενάδες μου,παλιά (Νότα) και νέες (Αλίκη, Τζίνα , Ουρανία, Στέλλα, Αγγελική,Μαριτάσια, Νεκταρία) πέρασα υπέροχα μαζί σας.
Τζίνα μας περαστικά
(κρίμα για το κινητό-δεν παίρνεις τηλέφωνο στα 2 μαγαζιά μήπως βρέθηκε τίποτα?)
Ουρανία καλό ταξίδι και καλή διαμονή στη Ρόδο -δεν θα χαθούμε , ας είναι καλά το ιντερνετ. Αλικάκι καλή επιτυχία στο... ξέρεις, ρώτα και μας περνάμε μέγκλα

Νεκταρία μην ξυπνάτε την Σίντυ
, Αγγελικούλα είσαι αγγελάκι των αδέσποτων της Πάρνηθος
, Στέλλα αν θέλω να κλάψω κανένα βράδυ
λέω να σε πάρω τηλ 

Μαριτάσια είσαι αρχηγόπουλο και σε πάω με χίλια

Νοτάκι μου για εσας τι να πω και τι να ομολογήσω. Είσαι μάνα κοκκινόγατου τσεμπερόγατου κι αυτό είναι όλα απο μόνο του. Άντε σε περιμένουμε να αρχίσεις να σηκώνεις τα νέα τηλ για να σε βασανίσουμε χρυσό μου. Σκέψου να κάτσουν όλα καλά και να δούμε
την Αλίκη να σε πήζει απο την άλλη πλευρά της γραμμής???? 

Αααααα αν είναι για καλό θα της μάθω κανα δυό κόλπα, έτσι Αλικάκι?
΄Αααααα και απο χθες έχουμε κι άλλο νέο μέλος στο site , την ΝiNja μου.
Περιμένω ανυπόμονα την επόμενη συνάντηση
Φιλιά σε όλες
Μίκυ
mickey mouse
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Ωχ, καλά το είχες καταλάβει τελικά... Περαστικά και γρήγορα!!( αν και γυρισα σπιτι με 39 πυρετο και εχασα το κινητο μου)
Να τη δώσεις βέβαια, και το ρωτάς;Νότα και άλλα πολλά εσαν τα ποιά εννοείς βρε ή να σε δώσω αλύπητα
![]()

Εννοείται! Αν είναι να τρέχουμε το δρώμενο, προτίθεμαι να παρακολουθήσω και σεμινάριο!Αααααα αν είναι για καλό θα της μάθω κανα δυό κόλπα, έτσι Αλικάκι?![]()

stellak
Διάσημο μέλος
Στέλλα αν θέλω να κλάψω κανένα βράδυλέω να σε πάρω τηλ
Μίκυ
Λοιπόν, αν είναι να με πάρεις κανένα βράδυ τηλέφωνο ένας λόγος θα υπάρχει για να κλάψουμε: επειδή εγώ θα δουλεύω κι εσύ θα χαζεύεις στο ιντερνετ

Ο άλλος λόγος που θα πρέπει να κλαις (κι εγώ για συμπαράσταση...) είναι που το τέλειο όνομά σου στο έκοψαν κι έμεινε μικρούλι
Φιλιά στα μουστακαλόγατα
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Ναι αλλά ας μην ξεχνάμε πως έτσι, ως ποντίκι
,άρχισε η ιστορία αγάπης μου με τις γάτες

RedCat
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Εν όψει της άφιξης της γκριζογατομάνας απ'το Βορρά
, το τελευταίο Σ/Κ του Σεπτεμβρίου (δηλ. Σάββατο 27 και Κυριακή 28), τι θα λέγατε να κανονίζαμε την πρώτη γατοσυνάντηση της σαιζόν;Μπορούμε να βρεθούμε Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί για καφεδάκι ή, εναλλακτικά, μεσημεράκι για φαγητό...
Καταθέστε τις προτιμήσεις σας για να κανονίσουμε!!

stellak
Διάσημο μέλος
Σας παρακαλώ, το κανονίζουμε για Κυριακή;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αφού η Στελλίτσα δεν μπορεί Σάββατο καθόλου, προτείνω ΚυριακήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Δηλώσατε συμμετοχές

stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά εάν μπορείτε και οι άλλοι για Κυριακή όποια ώρα προτιμάτε, θα ήταν βολικότερο! Να σας δω θέλω, όχι να ζηλεύω που βρεθήκατε και εγώ δεν θα μπορώ...
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εν όψει της άφιξης της γκριζογατομάνας απ'το Βορρά![]()
Εγώ είμαι αυτή!!!!!

τι θα λέγατε να κανονίζαμε την πρώτη γατοσυνάντηση της σαιζόν;
Αχ ναι παιδιά....ευκαιρία έτσι να σας γνωρίσω επιτέλους και από κοντά!!!

Αλίκη μου μπράβο που το σκέφτηκες

Κυριακή λοιπόν!
Δηλώσατε συμμετοχές![]()
Εγώ είμαι μέσα

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ουρανία, καλά αποτελέσματα πρώτα-πρώτα (καταλαβαίνω την αγωνία σου)Αλλά εάν μπορείτε και οι άλλοι για Κυριακή όποια ώρα προτιμάτε, θα ήταν βολικότερο! Να σας δω θέλω, όχι να ζηλεύω που βρεθήκατε και εγώ δεν θα μπορώ...
![]()
Ευχαριστώ Στελλάκι ήδη έχω τράκ από τώρα
. Κυριακή είμαι και εγώ μέσα. Δεν χαλάμε χατήρι στην Στελλίτσα
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. Αλίκη θα ντυθουμε moderators ή απλοί πολίτες;;;

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
και εγώ μπορώ!!! θα παμε για καφε;;; Κυριακή πρωι η μεσημέρι;
Υ.Γ. Αλίκη θα ντυθουμε moderators ή απλοί πολίτες;;;![]()
Αν δεν έχετε μπέρτες και κόκκινα βρακιά λυπάμαι που το λέω θα χάσετε την αξιοπιστία σας

Raisa
Περιβόητο μέλος
και εγώ μπορώ!!! θα παμε για καφε;;; Κυριακή πρωι η μεσημέρι;
Υ.Γ. Αλίκη θα ντυθουμε moderators ή απλοί πολίτες;;;![]()
Αχ....καλέ ντυθείτε moderators να σας βγάλω και φωτό να δούνε τα κορίτσια στη Θεσ/νίκη με τι προσωπικότητες έπινα καφέ στην Αθήνα!!!

aretha
Περιβόητο μέλος
Θα είμαστε moderators under cover βρεΑλίκη θα ντυθουμε moderators ή απλοί πολίτες;;;![]()

(δηλαδή τα κόκκινα βρακιά θα τα φορέσουμε -κατ'εξαίρεση- μέσα απ'τα ρούχα)

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αν δεν έχετε μπέρτες και κόκκινα βρακιά λυπάμαι που το λέω θα χάσετε την αξιοπιστία σας![]()
Να δω Αλίκη και Νοτα με μπέρτες και κόκκινα βρακιά
...και ας πεθάνω....ααααααααααααααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool