stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:43 Η stellak έγραψε: #961 28-09-08 09:43 EleniP εφόσον έρθεις, θα σου φτιάξουμε καρτελάκι και θα μπεις και στη λίστα Θα συναντηθούμε στο Μοναστηράκι στη 1, το επαναλαμβάνω για να μην ψάχνετε πίσω τις σελίδες. Μικάκι, ο κόκκινος κούκλος είναι ο Σεβάχ, αλλά γι'αυτόν θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα, στο δικό του θέμα. Stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ruko έγραψε: #962 28-09-08 11:34 Τελικά εγώ δεν θα τα καταφέρω για σήμερα. Να περάσετε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η julia έγραψε: #963 28-09-08 11:54 Καλά να περάσετε... ξανασνιφ!!! ΟΜΠΡΕΛΕΣ πάρτε.. γιατί είδα θα βρέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η Μυρτω4038: #964 28-09-08 11:59 Να σας ευχηθω στο παραπεντε και εγω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Και να κανω μια προσωπικη παρακληση.Οσες εχετε ψηφιακη μαζι σας, βγαλτε φωτο και μετα ανεβαστε τις η εδω η στο meetings. Να σας γνωρισουμε και εμεις οι μη Αθηναιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #965 28-09-08 13:55 Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #966 28-09-08 17:24 Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
EleniP εφόσον έρθεις, θα σου φτιάξουμε καρτελάκι και θα μπεις και στη λίστα Θα συναντηθούμε στο Μοναστηράκι στη 1, το επαναλαμβάνω για να μην ψάχνετε πίσω τις σελίδες. Μικάκι, ο κόκκινος κούκλος είναι ο Σεβάχ, αλλά γι'αυτόν θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα, στο δικό του θέμα. Stay tuned! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η ruko έγραψε: #962 28-09-08 11:34 Τελικά εγώ δεν θα τα καταφέρω για σήμερα. Να περάσετε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η julia έγραψε: #963 28-09-08 11:54 Καλά να περάσετε... ξανασνιφ!!! ΟΜΠΡΕΛΕΣ πάρτε.. γιατί είδα θα βρέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η Μυρτω4038: #964 28-09-08 11:59 Να σας ευχηθω στο παραπεντε και εγω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Και να κανω μια προσωπικη παρακληση.Οσες εχετε ψηφιακη μαζι σας, βγαλτε φωτο και μετα ανεβαστε τις η εδω η στο meetings. Να σας γνωρισουμε και εμεις οι μη Αθηναιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #965 28-09-08 13:55 Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #966 28-09-08 17:24 Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά εγώ δεν θα τα καταφέρω για σήμερα. Να περάσετε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η julia έγραψε: #963 28-09-08 11:54 Καλά να περάσετε... ξανασνιφ!!! ΟΜΠΡΕΛΕΣ πάρτε.. γιατί είδα θα βρέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η Μυρτω4038: #964 28-09-08 11:59 Να σας ευχηθω στο παραπεντε και εγω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Και να κανω μια προσωπικη παρακληση.Οσες εχετε ψηφιακη μαζι σας, βγαλτε φωτο και μετα ανεβαστε τις η εδω η στο meetings. Να σας γνωρισουμε και εμεις οι μη Αθηναιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #965 28-09-08 13:55 Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #966 28-09-08 17:24 Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά να περάσετε... ξανασνιφ!!! ΟΜΠΡΕΛΕΣ πάρτε.. γιατί είδα θα βρέξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η Μυρτω4038: #964 28-09-08 11:59 Να σας ευχηθω στο παραπεντε και εγω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Και να κανω μια προσωπικη παρακληση.Οσες εχετε ψηφιακη μαζι σας, βγαλτε φωτο και μετα ανεβαστε τις η εδω η στο meetings. Να σας γνωρισουμε και εμεις οι μη Αθηναιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #965 28-09-08 13:55 Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #966 28-09-08 17:24 Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σας ευχηθω στο παραπεντε και εγω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ! Και να κανω μια προσωπικη παρακληση.Οσες εχετε ψηφιακη μαζι σας, βγαλτε φωτο και μετα ανεβαστε τις η εδω η στο meetings. Να σας γνωρισουμε και εμεις οι μη Αθηναιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:55 Η katerina10: #965 28-09-08 13:55 Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #966 28-09-08 17:24 Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Zbeebz έγραψε: #966 28-09-08 17:24 Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ! ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ! Υπογραφή, Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:04 Η julia έγραψε: #967 28-09-08 18:04 Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η prince έγραψε: #968 28-09-08 19:39 τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η moukelis έγραψε: #969 28-09-08 19:41 Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:47 Η Zbeebz έγραψε: #970 28-09-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες; Υπογραφή, Γατουλάκης Καϊλας!!!! [Σήμα κατατεθέν: moukelis] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Μυρτω4038: #971 28-09-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez! Click για ανάπτυξη... Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι. Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες? Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:51 Η prince έγραψε: #972 28-09-08 19:51 καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν (και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:52 Η Zbeebz έγραψε: #973 28-09-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #974 28-09-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: καλέ τελείωσε κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις Μην το περας ετσι στο ντουκου Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:59 Η Μυρτω4038: #975 28-09-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; Click για ανάπτυξη... Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η prince έγραψε: #976 28-09-08 20:02 για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός... Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες.... ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως... εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας.... μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη (και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι) και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:03 Η RedCat έγραψε: #977 28-09-08 20:03 κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες... Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:04 Η prince έγραψε: #978 28-09-08 20:04 το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:10 Η RedCat έγραψε: #979 28-09-08 20:10 (ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 47 48 49 50 51 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 49 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
(ναι ναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:13 Η Μυρτω4038: #980 28-09-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ Click για ανάπτυξη... Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting (με επεξηγησεις) Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.