Πότε θα πάμε για καφέ;

EleniP εφόσον έρθεις, θα σου φτιάξουμε καρτελάκι και θα μπεις και στη λίστα:) Θα συναντηθούμε στο Μοναστηράκι στη 1, το επαναλαμβάνω για να μην ψάχνετε πίσω τις σελίδες.

Μικάκι, ο κόκκινος κούκλος είναι ο Σεβάχ, αλλά γι'αυτόν θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα, στο δικό του θέμα. Stay tuned! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά εγώ δεν θα τα καταφέρω για σήμερα. Να περάσετε καλά.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά να περάσετε... ξανασνιφ!!! ΟΜΠΡΕΛΕΣ πάρτε.. γιατί είδα θα βρέξει.

Να σας ευχηθω στο παραπεντε και εγω ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!:D:D:D
Και να κανω μια προσωπικη παρακληση.Οσες εχετε ψηφιακη μαζι σας, βγαλτε φωτο και μετα ανεβαστε τις η εδω η στο meetings.
Να σας γνωρισουμε και εμεις οι μη Αθηναιες.;):lol::D:D:D

Μπήκα να δώσω το παρόν..Μόλις με ξύπνησε, και καλά έκανε, η Σταυρούλα (prince) πάωωωω να ετοιμαστώ να βρω και τις υπόλοιπες!!!!!!!!!!!!!!!!Καλημέραααααααααααααααα!!!!

Πουλάκια μουουουου... Καλοπεράσατε, φαίνεται! :cool::cool::cool::cool::cool:
Γι' αυτό ερήμωσε το φόρουμ!
ΟΛΕΣ απουσία θα πάρετε! ΟΛΕΣ!

Υπογραφή,

Zbeebz, διπλωματούχος απουσιολόγος-ξενερώτρα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ έλειπα.. γιατί είπα να κοιμηθώ λιγο η μανα.....:redface::lol:

τς τς τς... εμένα μου έβαλε απουσία ο πρίνς..... πρώτος και καλύτερος.. ούτε μιάαααααου. ίσα που μου έκανε και πχχχχχχχχχχχχχχ

Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez!:mad:

Ναι ναι κι εγω εχω να γαταγγειλω οτι το μεσημερι μονη μου μιλουσα!Πες τα Zbeez!:mad:
Είδες τι μας κάνανε οι άσπλαχνες γατούδες;
Υπογραφή,
Γατουλάκης Καϊλας!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: [Σήμα κατατεθέν: moukelis]

Ναι η αληθεια ειναι πως ειχαμε ενα μονολογο της Δωρας και που και που σιγονταραμε και εμεις λιγακι.:blink::lol::lol:
Καλε που πηγατε ολες,ακομη να τελειωσει αυτος ο καφες?:up:
Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια:blink::lol::lol:

καλέ τελείωσε

κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν

(και με πέρνει ο φίλος μου κατά τις 6.30 να δει αν θα κατέβω κόρινθο σήμερα και του είπα καλέ ακόμη μοναστηράκι είμαι... και μου λέει σου κολλάνε ένσημα; στις 1 είχατε ραντεβού.... :Ρ τι να του πείς; ε αργήσαμε λιγάκι παραπάνω)

Μπειτε και γραψτε μας τα νεα, και εχουμε γινει πρασινες απο ζηλια:blink::lol::lol:
Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ;):lol::lol::lol:

ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; :lol::lol::lol::lol:

καλέ τελείωσε

κρασάκι και μετά καφεδάκι ήταν

Καλη μας Σταυρουλα, κανε μας μια πιο μεγαλη περιγραφη, πως περασατε ποιες ηρθαν,τι ειπατε και γενικα τις εντυπωσεις;)
Μην το περας ετσι στο ντουκου:blink::lol::lol::lol:;)

Μην ανησυχείς! Την άλλη Κυριακή παίρνει σειρά ο Βορράς και πρασινίζει ο Νότος! ;):lol::lol::lol:

ΥΓ Γι' αυτό πρασινίσανε οι mods; Επειδή ήταν... ζηλιάρες;;;; :lol::lol::lol::lol:

Συμφωνω και προσυπογραφω.Παλι εγραψες και ΔΕΝ εισαι οφφ-τοπικ:blink::lol::lol:
Αφου αυτες δεν μπαινουν να γραψουν γραφουμε εμεις μονες μας στο θεμα:blink::lol::lol::P:P

για να μην πρασινίσετε από τη ζήλια σας υποβίβασα το γεγονός...

Τι να σας πώ; ότι οι μεζέδες με το κρασάκι ήταν απίστευτοι (ειδικά η τυροκαυτερή ήταν όνειρο). μμμ και ο πουρές με το κοκκινιστό κρέας (μάλλον μοσχαράκι) μ'άρεσε.... μη σας πώ για το αρνίσ το φούρνο με πατάτες....

ένα θα σας πώ.. αποφάσισα να πάω με το αμάξι και έκανα από πλατεία βικτωρίας που ήμουν πρίν μέχρι μοναστηράκι 40 λεπτά... 4 χλμ; και λιγότερο ίσως...

εν πάση περιπτώση είμασταν 20 ζωή να έχουμε... Η τελευταία η κατερίνα10 πρόλαβε πριν της κρεμάσουμε το κουτάλι... βασικά δεν μας έβρισκε κι όλας....

μιλήσαμε για γάτες, για γάτες, για γάτες (εγώ πήγα εξοπλισμένη με τη φωτογραφική μου μηχανή που χε γάτες μέσα) και μετά επεκταθήκαμε και σε άλλα θέματα... όλα τα κορίτσια είναι απίστευτα. :) και δεν σας λέω για τις γάτες... η μία πιο όμορφη από την άλλη

(και μιας και λέω για γάτες η ρείνα εδώ και μία ώρα περίπου τρώει... μπρός πίσω στο μπωλ της είναι)

και μετά πήγαμε περίπου 14 για καφέ.... μόνο γατο μαμάδες

κουκου! Σας λείψαμε! Ηταν πολύ ωραία, υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Χαρηκα που ξαναείδα τις γνωστές και που γνωρισα καινούργιες φατσούλες...
Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ:)

Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο

το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε;

:redface::redface: (ναι ναι!)

κουκου! υπαρχουν φυσικά και φωτογραφικά ντοκουμέντα.
Αντε βρε κοριτσια απο το Βορρα, να κανονισουμε κατι στη μέση για ενα Πανελλήνιο Γατοκαφέ:)

Αυτα τα ντοκουμεντα θελουμε να τα δουμε! Η σ'αυτο το θεμα η στο meeting :up:(με επεξηγησεις)
Aυτο με τον Πανελληνια Γατοκαφε ειναι πολυ καλη ιδεα (καπου στον Βολο Δωρακι μας) το συζητησαμε καποτε και με την Αλικη.Mια μονοημερη εκδρομη κατα την ανοιξη νομιζω οτι βολευει Βορρα και Νοτο.:up::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back