Πότε θα πάμε για καφέ;

Χαιρετώ τις μη-Αθηναίες συμφορουμίτισσες που φύλαξαν επάξια τις Θερμοπύλες για όσην ώρα εμείς οι υπόλοιπες σαβουρώναμε, μπεκροπίναμε, χαζεύαμε γατιά από κινητά και φωτογραφικές μηχανές και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα.
Ήταν πολύ ωραία, άντε παιδιά, πριν τα Χριστούγεννα να ξανακανονίσουμε, εε; :)
Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο
Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν...:lol::lol::lol::lol:
Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε;

Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινω:blink:Μη μιλατε συνθηματικα!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινω:blink:Μη μιλατε συνθηματικα!:mad:
Μην ανησυχείς Νίκη, αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα :lol::lol:
Απλώς δεν θέλω να κάνω εγώ την αρχή (κρατάω χαμηλό προφίλ, καταλαβαίνετε) :rolleyes:

Τωρα και να ερθετε στο Βολο...Θα λειπω εγω...:(Λοιπον κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε.Τα Χριστουγεννα που θα ταξιδεψω Καλυμνο-Πειραια-Αθηνα-Βολο,και θα εχω μαζι μου και τα δυο γατονια,θα ερθετε να με παραλαβετε απο Καλυμνο να κανουμε το ταξιδι μαζι,και να παραδωσουμε τη Μοιρα στον ερωτα της στην Αθηνα.Μετα θα πιουμε καφεδακι και θα φυγω για Βολο.Οποια θελει να ερθει απο οσο πιο νωρις θελει και μπορει,φιλοξενια στην αγκαλια του Σειριου...(θα εχουμε κοψει νυχια μη σκιαζεστε):lol:

ολες ηταν υπεροχες:up: πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες :P και το τιμωμενο μελος την raisa :)

καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες
:blink::lol:

Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια:blink:;)
Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα":lol:

Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα....:):)

Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε:) Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας!:inlove:

Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του;)

Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα.:rolleyes:

Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν!

Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!:confused:Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!!:mad::redface:

Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως);)
Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!!:up:

Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες :up:.Και τα ταμπελακια αψογα:up:

Παρακαλώ:redface: αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme...:cool: ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;;:lol:

ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........:P

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... :)

Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν....

Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια...:P:P

αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα)....:P

Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο

το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε;

Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" :rolleyes:

...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα :lol::lol:
Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back