aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:15 Η aretha έγραψε: #981 28-09-08 20:15 Χαιρετώ τις μη-Αθηναίες συμφορουμίτισσες που φύλαξαν επάξια τις Θερμοπύλες για όσην ώρα εμείς οι υπόλοιπες σαβουρώναμε, μπεκροπίναμε, χαζεύαμε γατιά από κινητά και φωτογραφικές μηχανές και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Ήταν πολύ ωραία, άντε παιδιά, πριν τα Χριστούγεννα να ξανακανονίσουμε, εε; Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Μυρτω4038: #982 28-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: (ναι ναι!) Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aretha έγραψε: #983 28-09-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Νίκη, αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Απλώς δεν θέλω να κάνω εγώ την αρχή (κρατάω χαμηλό προφίλ, καταλαβαίνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #984 28-09-08 20:29 Τωρα και να ερθετε στο Βολο...Θα λειπω εγω...Λοιπον κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε.Τα Χριστουγεννα που θα ταξιδεψω Καλυμνο-Πειραια-Αθηνα-Βολο,και θα εχω μαζι μου και τα δυο γατονια,θα ερθετε να με παραλαβετε απο Καλυμνο να κανουμε το ταξιδι μαζι,και να παραδωσουμε τη Μοιρα στον ερωτα της στην Αθηνα.Μετα θα πιουμε καφεδακι και θα φυγω για Βολο.Οποια θελει να ερθει απο οσο πιο νωρις θελει και μπορει,φιλοξενια στην αγκαλια του Σειριου...(θα εχουμε κοψει νυχια μη σκιαζεστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:41 Η myrtos έγραψε: #985 28-09-08 21:41 ολες ηταν υπεροχες πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες και το τιμωμενο μελος την raisa καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Μυρτω4038: #986 28-09-08 21:48 Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαιρετώ τις μη-Αθηναίες συμφορουμίτισσες που φύλαξαν επάξια τις Θερμοπύλες για όσην ώρα εμείς οι υπόλοιπες σαβουρώναμε, μπεκροπίναμε, χαζεύαμε γατιά από κινητά και φωτογραφικές μηχανές και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Ήταν πολύ ωραία, άντε παιδιά, πριν τα Χριστούγεννα να ξανακανονίσουμε, εε; Αρχική Δημοσίευση από Nota: Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:18 Η Μυρτω4038: #982 28-09-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: (ναι ναι!) Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aretha έγραψε: #983 28-09-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Νίκη, αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Απλώς δεν θέλω να κάνω εγώ την αρχή (κρατάω χαμηλό προφίλ, καταλαβαίνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #984 28-09-08 20:29 Τωρα και να ερθετε στο Βολο...Θα λειπω εγω...Λοιπον κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε.Τα Χριστουγεννα που θα ταξιδεψω Καλυμνο-Πειραια-Αθηνα-Βολο,και θα εχω μαζι μου και τα δυο γατονια,θα ερθετε να με παραλαβετε απο Καλυμνο να κανουμε το ταξιδι μαζι,και να παραδωσουμε τη Μοιρα στον ερωτα της στην Αθηνα.Μετα θα πιουμε καφεδακι και θα φυγω για Βολο.Οποια θελει να ερθει απο οσο πιο νωρις θελει και μπορει,φιλοξενια στην αγκαλια του Σειριου...(θα εχουμε κοψει νυχια μη σκιαζεστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:41 Η myrtos έγραψε: #985 28-09-08 21:41 ολες ηταν υπεροχες πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες και το τιμωμενο μελος την raisa καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Μυρτω4038: #986 28-09-08 21:48 Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nota: (ναι ναι!) Click για ανάπτυξη... Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aretha έγραψε: #983 28-09-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Νίκη, αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Απλώς δεν θέλω να κάνω εγώ την αρχή (κρατάω χαμηλό προφίλ, καταλαβαίνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #984 28-09-08 20:29 Τωρα και να ερθετε στο Βολο...Θα λειπω εγω...Λοιπον κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε.Τα Χριστουγεννα που θα ταξιδεψω Καλυμνο-Πειραια-Αθηνα-Βολο,και θα εχω μαζι μου και τα δυο γατονια,θα ερθετε να με παραλαβετε απο Καλυμνο να κανουμε το ταξιδι μαζι,και να παραδωσουμε τη Μοιρα στον ερωτα της στην Αθηνα.Μετα θα πιουμε καφεδακι και θα φυγω για Βολο.Οποια θελει να ερθει απο οσο πιο νωρις θελει και μπορει,φιλοξενια στην αγκαλια του Σειριου...(θα εχουμε κοψει νυχια μη σκιαζεστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:41 Η myrtos έγραψε: #985 28-09-08 21:41 ολες ηταν υπεροχες πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες και το τιμωμενο μελος την raisa καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Μυρτω4038: #986 28-09-08 21:48 Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εγω γιατι τιποτα δεν καταλαβαινωΜη μιλατε συνθηματικα! Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Νίκη, αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Απλώς δεν θέλω να κάνω εγώ την αρχή (κρατάω χαμηλό προφίλ, καταλαβαίνετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:29 Η moukelis έγραψε: #984 28-09-08 20:29 Τωρα και να ερθετε στο Βολο...Θα λειπω εγω...Λοιπον κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε.Τα Χριστουγεννα που θα ταξιδεψω Καλυμνο-Πειραια-Αθηνα-Βολο,και θα εχω μαζι μου και τα δυο γατονια,θα ερθετε να με παραλαβετε απο Καλυμνο να κανουμε το ταξιδι μαζι,και να παραδωσουμε τη Μοιρα στον ερωτα της στην Αθηνα.Μετα θα πιουμε καφεδακι και θα φυγω για Βολο.Οποια θελει να ερθει απο οσο πιο νωρις θελει και μπορει,φιλοξενια στην αγκαλια του Σειριου...(θα εχουμε κοψει νυχια μη σκιαζεστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:41 Η myrtos έγραψε: #985 28-09-08 21:41 ολες ηταν υπεροχες πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες και το τιμωμενο μελος την raisa καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Μυρτω4038: #986 28-09-08 21:48 Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα και να ερθετε στο Βολο...Θα λειπω εγω...Λοιπον κοιταξτε να δειτε τι θα κανετε.Τα Χριστουγεννα που θα ταξιδεψω Καλυμνο-Πειραια-Αθηνα-Βολο,και θα εχω μαζι μου και τα δυο γατονια,θα ερθετε να με παραλαβετε απο Καλυμνο να κανουμε το ταξιδι μαζι,και να παραδωσουμε τη Μοιρα στον ερωτα της στην Αθηνα.Μετα θα πιουμε καφεδακι και θα φυγω για Βολο.Οποια θελει να ερθει απο οσο πιο νωρις θελει και μπορει,φιλοξενια στην αγκαλια του Σειριου...(θα εχουμε κοψει νυχια μη σκιαζεστε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:41 Η myrtos έγραψε: #985 28-09-08 21:41 ολες ηταν υπεροχες πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες και το τιμωμενο μελος την raisa καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Μυρτω4038: #986 28-09-08 21:48 Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ολες ηταν υπεροχες πολυ μπλα μπλα βρε παιδι μου.και απο διαιτα μην μασατε σας δουλευουν.Χαρηκα παρα πολυ με ολες τις κοπελες νεες και παλιες.Λογο του οτι ειμαστε πολλες -οχι 20 αλλα 22 - δεν ειχα την δυνατοτητα να γνωριστουμε ολες το ιδιο.Για να πω την αληθεια το πρωι ελεγα που πας βρε καραμητρο αλλα ειναι ολες τοσο ζεστες -και τοσο χαζογατομαμαδες που.......Χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα ολα τα κοριτσια , που ξαναειδα καποιες και το τιμωμενο μελος την raisa καλα βρε Νοτα πωςτο χωρεσες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η Μυρτω4038: #986 28-09-08 21:48 Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γυρνα πισω Ραισακι να μας ξεδιαλυνεις τα μυστηρια Και να μας τα πεις ολα με "το νι και με το σιγμα" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:48 Η staman2 έγραψε: #987 28-09-08 21:48 Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περάσαμε υπέροχα νομίζω έ παιδια??? Να το κανονίσουμε ξανά και καλή επιτυχία στη συνάντηση του Mycat Θεσσαλονίκης την επόμενη εβδομάδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:50 Η stellak έγραψε: #988 28-09-08 21:50 Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας ξεκινήσω με την "τιμώμενη" Raisa, η οποία εκτός του ότι είναι συμπαθέστατη, είπε ότι κατεβαίνει Αθήνα κι έτσι ξεκουνηθήκαμε όλες να συναντηθούμε Σ'ευχαριστούμε, Νικολέττα, που μας μάζεψες και κυρίως για την "εμπειρία" του χτεσινού κανακέματος της μικρής Βρετανίδας! Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια (εκτός της Νότας...), χάρηκα που ξαναείδα όσες γνώριζα και που γνώρισα όσες δεν είχα ξαναδεί. Είναι όμορφο να έχεις την εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο συνομιλείς στο νετ - έτσι χάνει το "απρόσωπο" του χαρακτήρα του Για τη Νότα δεν θα μιλήσω καθόλου. Θα καταλάβετε εάν ανεβούν τα ντοκουμέντα. Ελπίζω να περάσατε όλες όσο καλά πέρασα κι εγώ. Στα επόμενα λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:51 Η katerina10: #989 28-09-08 21:51 Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ θα πω αν και ΠΑΛΙ αργοπορημένη δεν ένιωσα ότι έχασα τίποτα!Χάρηκα πολύ που είδα τόσα άτομα και θέλω να πω και δημόσια ένα τεράστιο ΣΥΓΝΩΜΗ στην Αρηθα-Αλικη γιατί όταν μου είπαν όται αυτή είναι η αλίκη δεν έκανα τον συνειρμό.....!!!!!!Ναι...νιώθω κάπως χαζή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η tzoutzou έγραψε: #990 28-09-08 21:52 Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ημουν κι εγω εκει!!!Γνωρισα τις φατσες πισω απο τα nicknames,εφαγα σαν κροκοδειλος,δεν ηπια ομως γιατι οδηγουσα και μιλησα για γατες!!!!Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα γιατι πρωτη φορα με ακουγανε με πολλη προσοχη και δεν ακουσα αυτο το "ωχ πια,μας επρηξες με τη γατα σου!!"Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Σημειωση...το φαι ηταν μαματο!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:53 Η myrtos έγραψε: #991 28-09-08 21:53 Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ευχαριστουμε Στελλα που μας οργανωσες .Και τα ταμπελακια αψογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #992 28-09-08 21:55 Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρακαλώ αλλά δεν έκανα τίποτε ... extreme... ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:57 Η tzoutzou έγραψε: #993 28-09-08 21:57 ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΑΑΑ!!!Ξεχασα να γραψω οτι κυκλοφορουσαν και κουτσομπολια για το Σειριο!!!!!Για το ποσο πουρες ειναι και οτι μαλλον η moukelis μας δουλευει ολους εδω μεσα!!!!Μονο οσες τον γνωρισαν απο κοντα ξερουν την αληθεια και τη διεδωσαν........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #994 28-09-08 21:58 Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δε ντρεπεσαι λιγακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:59 Η prince έγραψε: #995 28-09-08 21:59 γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γλυκούλι ήρεμο γατάκι ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:00 Η moukelis έγραψε: #996 28-09-08 22:00 Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εσυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η prince έγραψε: #997 28-09-08 22:01 αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αφού τον έκανα αγκαλιά... έτοιμος να γουργουρίσει ήταν.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η tzoutzou έγραψε: #998 28-09-08 22:01 Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χα!!Η αληθεια ξεσκεπαστηκε καλη μου...δεν ειμαι μονο εγω πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:01 Η katerina10: #999 28-09-08 22:01 αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
αααααααα ήμουν κι εγώ ανάμεσα στις κοπελιές που το έλεγαν Δώρα..Πάει η φήμη του αρχιμαφιόζου να πάει να κάνει παρέαα με τον αδερφό του τον λαπαδάκο της νικολέτας.(ράισα).... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η Zbeebz έγραψε: #1.000 28-09-08 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Υ.Γ. Νίκη μη λες πράσινο, μη λες πρασινο Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: το πράσινο ήθελα να ξερα το δοκιμασες; νότα; σε εσένα δεν το δώσανε; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...αργά ή γρήγορα θα μιλήσουν τα ντοκουμέντα Click για ανάπτυξη... Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.