Πότε θα πάμε για καφέ;

Είναι υπέροχο που γνώρισα όλους αυτούς τους ζεστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου την αγάπη μου γιά τις γάτες καί τα ζώα γενικότερα.Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλάκι απλά είσαι φοβερή διοργανώτρια!!!
Πάντως και το δικό μου ταμπελάκι .... χμμμμμ
Χάρηκα που σας ξαναείδα όλες και γνώρισα και καινούργια κορίτσια.
Τα ευσημα για την επιλογή του μαγαζιού στην ...πρασινοσκουφίτσα
για την ΣΩΣΤΗ παραγγελία στην φοβερή Σαλονικιά Νικολέτα
και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια

Φιλιά σε όλες και αναμένονται τα πειστήρια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του...

και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια

:lol::lol::lol: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;;

Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;;
Κάτι πολύ καλύτερο!!!!:up::up::up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;;
Μα ναι ναι ναι
φυσικά
οπωσδήποτε
ούτε καν το συζητώ!!!
Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου :lol::lol::lol::lol:

Μα ναι ναι ναι
φυσικά
οπωσδήποτε
ούτε καν το συζητώ!!!
Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου :lol::lol::lol::lol:

Τι εννοείτε αγαπητή Mickey??
Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος???:rolleyes:

ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ...
Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες!
Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M.:P:P

Τι εννοείτε αγαπητή Mickey??
Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος???:rolleyes:

ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ...
Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες!
Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M.:P:P
28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας..:D:D:D:D

και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα.

Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν...:lol::lol::lol::lol:
Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" :rolleyes:

Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα:whistle:

Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;;

:sick::sick::sick::sick::sick: Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα

Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του...

Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου:lol:

Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου!:lol:

Καλημέρα σας:D

Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία :whistle:), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί :confused:
Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια :D ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... :blink::lol::lol::lol:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... :rolleyes::D

Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ :redface:
Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη :P

ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! :D
(Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?)

Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε!

foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε:P

Ξεκινάω εγώ με ένα teaser :rolleyes:

Συνημμένα

• pgasini.jpg
    pgasini.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε!
Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL!

Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως);)

Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou!

foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε:P

ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες!

Ξεκινάω εγώ με ένα teaser :rolleyes:

Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..!:P

Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!!

Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω.
Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά:lol:.

Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα.

Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες.

Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...)

Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω.
Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά:lol:.
Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser.:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back