πηνελοπη Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:07 Η πηνελοπη έγραψε: #1.001 28-09-08 22:07 Είναι υπέροχο που γνώρισα όλους αυτούς τους ζεστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου την αγάπη μου γιά τις γάτες καί τα ζώα γενικότερα.Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η mickey mouse: #1.002 28-09-08 22:08 Στελλάκι απλά είσαι φοβερή διοργανώτρια!!! Πάντως και το δικό μου ταμπελάκι .... χμμμμμ Χάρηκα που σας ξαναείδα όλες και γνώρισα και καινούργια κορίτσια. Τα ευσημα για την επιλογή του μαγαζιού στην ...πρασινοσκουφίτσα για την ΣΩΣΤΗ παραγγελία στην φοβερή Σαλονικιά Νικολέτα και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Φιλιά σε όλες και αναμένονται τα πειστήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #1.003 28-09-08 22:10 Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η stellak έγραψε: #1.004 28-09-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.005 28-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Κάτι πολύ καλύτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η mickey mouse: #1.006 28-09-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι υπέροχο που γνώρισα όλους αυτούς τους ζεστούς ανθρώπους που μοιράζονται μαζί μου την αγάπη μου γιά τις γάτες καί τα ζώα γενικότερα.Κορίτσια χάρηκα πολύ που σας γνώρισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:08 Η mickey mouse: #1.002 28-09-08 22:08 Στελλάκι απλά είσαι φοβερή διοργανώτρια!!! Πάντως και το δικό μου ταμπελάκι .... χμμμμμ Χάρηκα που σας ξαναείδα όλες και γνώρισα και καινούργια κορίτσια. Τα ευσημα για την επιλογή του μαγαζιού στην ...πρασινοσκουφίτσα για την ΣΩΣΤΗ παραγγελία στην φοβερή Σαλονικιά Νικολέτα και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Φιλιά σε όλες και αναμένονται τα πειστήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #1.003 28-09-08 22:10 Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η stellak έγραψε: #1.004 28-09-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.005 28-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Κάτι πολύ καλύτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η mickey mouse: #1.006 28-09-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στελλάκι απλά είσαι φοβερή διοργανώτρια!!! Πάντως και το δικό μου ταμπελάκι .... χμμμμμ Χάρηκα που σας ξαναείδα όλες και γνώρισα και καινούργια κορίτσια. Τα ευσημα για την επιλογή του μαγαζιού στην ...πρασινοσκουφίτσα για την ΣΩΣΤΗ παραγγελία στην φοβερή Σαλονικιά Νικολέτα και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Φιλιά σε όλες και αναμένονται τα πειστήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η moukelis έγραψε: #1.003 28-09-08 22:10 Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η stellak έγραψε: #1.004 28-09-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.005 28-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Κάτι πολύ καλύτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η mickey mouse: #1.006 28-09-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:10 Η stellak έγραψε: #1.004 28-09-08 22:10 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.005 28-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Κάτι πολύ καλύτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η mickey mouse: #1.006 28-09-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: και για την άμεση επίδοση λογαριασμού απο το γκαρσόνι (μαύρο φίδι που θα τον έτρωγε αν αργούσε) στο "μη μέλος" Μαριτάσια Click για ανάπτυξη... Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:12 Η katerina10: #1.005 28-09-08 22:12 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Κάτι πολύ καλύτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η mickey mouse: #1.006 28-09-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Κάτι πολύ καλύτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:20 Η mickey mouse: #1.006 28-09-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη μου πεις ότι δεν είναι ο ΠΙΟ διαλλακτικός άνθρωπος που έχεις συναναστραφεί; εεεεε;;; Click για ανάπτυξη... Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Maritassia: #1.007 28-09-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από minnielakecity_mickey: Μα ναι ναι ναι φυσικά οπωσδήποτε ούτε καν το συζητώ!!! Ότι πείτε frau Μαριτάσια μου Click για ανάπτυξη... Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η katerina10: #1.008 28-09-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maritassia: Τι εννοείτε αγαπητή Mickey?? Είμαι εγώ "δύσκολος" άνθρωπος??? ΟΡΙΣΤΕ! ΛΥΣΑΞΑΤΕ ΟΛΕΣ... Μπήκα και ΝΑΙ!!! Είμαι εγγεγραμμένο μέλος εδώ και 3,5 μήνες! Για να το γνωρίζετε κι επισήμως αγαπητή Αλίκη S.M. Click για ανάπτυξη... 28/09/2008 22.39 ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...Η μαία-νουνά των παιδιών μου επισκέφτηκε το σαιτ μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maritassia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Maritassia είναι αόρατη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 167 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Maritassia: #1.009 28-09-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: και κάναμε διάφορα άλλα, πλην ακατονόμαστα. Επεξηγηματικές λεπτομέρειες επ' αυτού φοβάμαι ότι θα επακολουθήσουν... Προς το παρόν, αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι μπορείτε αντί για πράσινο να της λέτε "πΓάσινο" Click για ανάπτυξη... Δεν λέω κουβέντααααα, κρατώ κρυμμένα μυστικάααα και ντοκουμέεεενταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.010 28-09-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Τι την κάνατε βρε παιδιά τη Νότα;;; ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΗ;;;;;; Click για ανάπτυξη... Οι πράσινες οι κόκκινες οι θαλασσιές σου οι χάντρες......λαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λοιπον εχω να δηλωσω οτι προκειται για σκευωρια.Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,συκοφαντειτε και το παιδι μου!Θα σας δειξω εγω...Ποια ειναι η επομενη που θα ερθει;Η Ρανια;Θα δειτε,θα αποκαταστησει τη φημη του... Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχείς Δωράκι εγώ θα αποκαταστήσω την φήμη του μαφιόζου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:37 Η moukelis έγραψε: #1.011 28-09-08 23:37 Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε Ρανια μου,ακουε τι μας λενε εδω;Κι αυτη η κυρια Μαριτασσια κακια σαν εμας ακουγεται,φερε την μαζι σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία82 είναι αόρατη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ιωνία (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 383 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Μαρία82 έγραψε: #1.012 29-09-08 10:00 Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας Χτες πέρναγα απ'την Βαρβάκειο αγορά (εντελώς τυχαία ), κατεβαίνω προς Ψυρρή και ακούω φασαρία από ένα μαγαζί Μπαίνω μέσα, τί να δω? Εικοσιδύο γυναίκες καθόντουσαν σε ένα τραπέζι και χλαπακιάζανε, γελάγαν και φαινόντουσαν να περνάνε τέλεια ενώ συγχρόνως περνάγαν χέρι χέρι ψηφιακές και κινητά. Τί να δείχναν άραγε η μία στην άλλη??... Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αγαπημένη μου πρασινοβρακίτσα που με κάλεσε στην υπέροχη αυτή συνάντηση και όλες τις γατομαμάδες, γαιτί απλά είναι υπέροχες και πέρασα τέλεια... Συγνώμη που έφυγα νωρίς (σχετικά), αλλά ήξερα πως θα πάμε για φαγητό και υπολόγισα πως στις 4 το πάααρα πολύ θα έχουμε τελειώσει και κανόνισα για καφέ Την επόμενη φορά θα 'εχω όοοοολη τη μέρα ελεύθερη ΥΓ: Το φαγητό ήταν παραπάνω από τέλειο!!! (Πόσο μας βγήκε τελικά το άτομο?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η toulis έγραψε: #1.013 29-09-08 10:13 Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Περάσαμε πολύ ωραία! Χάρηκα πάρα πολύ που γνωριστήκαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η myrtos έγραψε: #1.014 29-09-08 10:15 foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:32 Η aretha έγραψε: #1.015 29-09-08 10:32 Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pgasini.jpg 23,3 KB · Εμφανίσεις: 28 StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:51 Η StrangeEmily: #1.016 29-09-08 10:51 Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε αυτή τη φορά! Ελπίζω η επομενη συνάντηση να γίνει πριν τα Χριστούγεννα μήπως και μπορέσουμε! Από ό,τι κατάλαβα αν ερχόμασταν ο anemos θα αποτελούσε και τη μοναδική ανδρική παρουσία LOL! Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Δυστυχως εφυγα νωρις(γιατι ειχα να δω και τους bookcrossers) αν και δεν ηθελα!!(μην τους το πειτε ομως) Click για ανάπτυξη... Χα! Μόλις το μάθαμε μικρή tzoutzou! Αρχική Δημοσίευση από myrtos: foto foto foto foto οχι τιποτε αλλο αλλα να ζηλεψουν και οσες δεν ηρθανε Click για ανάπτυξη... ναι, ναι, θέλουμε κι εμείς φωτογραφίες! Αρχική Δημοσίευση από aretha: Ξεκινάω εγώ με ένα teaser Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka Δραστήριο μέλος Η kyka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 470 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η kyka έγραψε: #1.017 29-09-08 11:01 Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Περάσαμε τέλεια!Που να δείτε τις photo..! Την άλλη φορά κανονίστε να έρθετε κι εσείς!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η gatouni έγραψε: #1.018 29-09-08 12:02 Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:18 Η Voula έγραψε: #1.019 29-09-08 12:18 Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ !!! Μπράβο Στέλλα για τα καρτελάκια και όλα τα υπόλοιπα. Χάρηκα που γνώρισα τα αληθινά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα. Να το ξανακάνουμε γρήγορα και μακάρι αυτή τη φορά να είμαστε ακόμα περισσότερες. Υ.Γ Νότα, άστους να λένε και να σκάνε από την ζήλεια τους (γιατί δεν πήραν πράσινο βρ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:21 Η aretha έγραψε: #1.020 29-09-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε! Άντε πια που είναι αυτές η φωτοραφίες μας έβαλε η κυρία ΣΜ μία, τι μία δηλαδή ούτε καν μισή και μας έχει αφήσει... στα κρύα του λουτρού. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ναι φωνάζω. Θέλω να δω τα πράσινα και κόκκινα βρακιά ολόκληρα και όχι μισά. Click για ανάπτυξη... Χρειάζομαι τη συναίνεση των εικονιζόμενων για να τις ανεβάσω, αγαπητή Νεκταρία, γι' αυτό προς το παρόν θα πρέπει να αρκεστείτε στο teaser. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.