Πότε θα πάμε για καφέ;

Εστω, αυριο για την συναντηση με την ΘΕΝΙΑ μη με ξεχασετε,οκ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα συννενοηθουμε και θα κανονισουμε καλα να περασεις!!!!!!!!!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/:hmm::hmm:
Οχι καλε...ΕΛΕΟΣ!!!!:blink::blink:Αν και υπάρχουν και κάποιοι παράνομοι βλέπε ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!:mad::mad::mad:Τέσπα, βρε...Αυριο έρχεται η Θένια να μην αφήσουμε την κοπέλα να ξεκουραστεί λίγο???:hmm:Ετσι σκέφτηκα..για αυτό είπα από ΔΕΥΤΕΡΑ...Κατ αρχάς ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ τι ώρα φτάνει το καμάρι μας...:happy:Τέσπα, Ο,ΤΙ πεί ο ΛΑΟΣ!!!:D

αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως.
πολυ ωραια ηταν:D:D:)
και εσυ εισαι υπεροχη(δεν ξερω βρε κοριτσια δυο απο εσας γνωρισα και με μαγεψατε,στη σημερινη εποχη τοση καλοσυνη?η θα φταινε οι γατοπαρεες).Χωρις πλακα τωρα θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην Αναστασια(staman2)και στην Βικη(vickymoon)δυο πολλοι ζεστους ανθρωπους(σας προτρεπω να τις γνωρισετε):happy::hello::hello:

Καλέεεεε όλα τελευταία στιγμή τα λέτε δεν σας προλαβαίνω. Ότι αποφασίσετε βάλτε το λίγο έγκαιρα μέσα για να προλάβουμε να οργανωθούμε καλέ.:)

Μην στεναχωριεσαι αυτες τις μερες που θα ειναι και η Θενια εδω θα οργανωθουμε καλυτερα(το ελπιζω:hmm:)και θα καταφερουμε να πιουμε εναν καφε ολες και ολοι μαζι

Να δωσετε τους χαιρετισμους μου στη Θενια και σε οσες δεν προλαβα να γνωρισω απο κοντα,πολυ στενοχωρηθηκα...:(Δεν φορτωνεστε στο τραινο ολες μαζι να πιειτε καφε στην παραλια του Βολου;:P

Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα....

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας...:)
Με πρόλαβες Κατερίνα. Έλαβα και γω μήνυμα ότι έρχεται και τώρα έλεγα να το γράψω για να βρεθούμε για καφέ:). Εγώ Δευτέρα δε μπορώ γιατί πρέπει να πάω για τις υπόλποπες εξετάσεις της γάτας για το πρόβλημα που έχει. Νομίζω ότι καλύτερα θα ήταν να το κάναμε Παρασκευή (επειδή είναι αργία για πολλούς) ή Σάββατο που επίσης δε δουλεύει πολύς κόσμος. Τι λέτε;

Καλησπέρα γλυκά μου κορίτσια! Λοιπόν ναι έχω φτάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Αθήνα!!:up: Εφτασα σήμερα το πρωί στις 7. Είμαι λίγο κουρασμένη σήμερα μεν, κατενθουσιασμένη δε! Λοιπόν κανονίστε εσείς πότε σας βολέυει να συναντηθούμε (να μην το κάνουμε μόνο άυριο γιατι δεν μπορώ) και πείτε μου! Επειδή δεν θα μπορώ να ειμαι στο ιντερνετ συνέχεια στείλτε μου μηνυματάκι οκ?;)

Αχ ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!! :up:

Καλησπέρα γλυκά μου κορίτσια! Λοιπόν ναι έχω φτάσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Αθήνα!!:up: Εφτασα σήμερα το πρωί στις 7. Είμαι λίγο κουρασμένη σήμερα μεν, κατενθουσιασμένη δε! Λοιπόν κανονίστε εσείς πότε σας βολέυει να συναντηθούμε (να μην το κάνουμε μόνο άυριο γιατι δεν μπορώ) και πείτε μου! Επειδή δεν θα μπορώ να ειμαι στο ιντερνετ συνέχεια στείλτε μου μηνυματάκι οκ?;)

Αχ ανυπομονώ να σας γνωρίσω!!! :up:
Αχ βρε Θενια μου και εγω θελω να συναντηθουμε αλλα αυτες τις μερες (σημερα ειναι 61η) περιμενω γεννα.Δεν νομιζω να εφευγε καμμια σας εε?
Εχω ομως να προτεινω κατι.Τι θα λεγαται να ερχοσασταν ολες εδω να πιναμε τον καφε μας?Δεν εχω το κινητο της Θενιας κι αν οπως λεει ειναι δυσκολη η επικοινωνεια ,ενημερωστε την.;)

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες.Τι θα γίνει τελικά με τον καφέ βρε?Κόκαλα έχει????:P:P:P

Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες.Τι θα γίνει τελικά με τον καφέ βρε?Κόκαλα έχει????:P:P:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τωρα που ηρθε και η θενια θα παμε θα παμε!!!! αντε παρακαλω ολες οι κιουριες να οργανωθουμε!!!!!! για παρασκευη παντως δεν μπορω εγω κουκλιτσες γιατι εχω κλεισει!!!!:P:P:P:P

Oχι Παρασκευη ρε κοριτσια!!!Πεταω για Λονδινο!!!!!!!Αλλο αλλο....

Ελα να πέφτουν προτάσεις μπας και βρούμε μέρα να μπορουμε όλες αλλιώς προτείνω 2 βαρδιες για να βγουν ολοι ευχαριστημένοι...τώρα αυτό θα εξαρτηθεί και από την Θένια..Λοιπόν από τον επόμενο χρόνο εγώ μπορώ όποτε θέλετε..Απλά ενημερώστε με!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μέσα για συνάντηση, μόνο σήμερα δε μπορώ γιατί πρέπει να πάω ένα καναρίνι μέχρι το Πικέρμι το απόγευμα γιατί δε βρίσκω αλλού πτηνίατρο μέρες που είναι! :hmm:
Να προτείνω κι εγώ τις 2 βάρδιες που είπε και η Κατερίνα, γιατί δύσκολο το βλέπω να μπορούμε όλες την ίδια μέρα... πχ. Τρίτη και Παρασκευή ή Σάββατο. Εγώ μπορώ και Τετάρτη πρωί, αλλά αναγνωρίζω τις δυσκολίες που έχει η παραμονή και η Πρωτοχρονιά.
Θα στείλω και μερικά πμ για να ανταλλάξουμε κινητά γιατί δε βλέπω να συνεννοούμαστε αλλιώς!:)
Μακάρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε!

Γιατί δεν βρισκόμαστε το Σάββατο 3/1 είτε μεσημέρι για μασαμπουκιάσματα είτε για καφέ πρωί ή απόγευμα; Θα έχει φύγει η Θένια το Σάββατο; Εγώ θα μπορώ και Παρασκευή απόγευμα βέβαια, άντε να συντονιστούμε!

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!!
Εννοείται ότι είμαι κι εγώ μέσα για συνάντηση, μόνο σήμερα δε μπορώ γιατί πρέπει να πάω ένα καναρίνι μέχρι το Πικέρμι το απόγευμα γιατί δε βρίσκω αλλού πτηνίατρο μέρες που είναι! :hmm:
Να προτείνω κι εγώ τις 2 βάρδιες που είπε και η Κατερίνα, γιατί δύσκολο το βλέπω να μπορούμε όλες την ίδια μέρα... πχ. Τρίτη και Παρασκευή ή Σάββατο. Εγώ μπορώ και Τετάρτη πρωί, αλλά αναγνωρίζω τις δυσκολίες που έχει η παραμονή και η Πρωτοχρονιά.
Θα στείλω και μερικά πμ για να ανταλλάξουμε κινητά γιατί δε βλέπω να συνεννοούμαστε αλλιώς!:)
Μακάρι να καταφέρουμε να συναντηθούμε!

Εγώ παιδιά Σάββατο δεν μπορώ παντρεύεται μια φίλη μου:)

Γιατί δεν δοκιμάζεις τον Δημητριάδη στον Αγ. Δημήτριο είναι και αυτός κλειστός σήμερα? Μου είπαν είναι εξειδικευμένος στα πουλάκια και πολύ καλός

Γιατί δεν βρισκόμαστε το Σάββατο 3/1 είτε μεσημέρι για μασαμπουκιάσματα είτε για καφέ πρωί ή απόγευμα; Θα έχει φύγει η Θένια το Σάββατο; Εγώ θα μπορώ και Παρασκευή απόγευμα βέβαια, άντε να συντονιστούμε!

Είμαι μέσα για Σάββατο απόγευμα (πρωί έχω μια βάφτιση στο Λαύριο και έχει και τραπέζι, μα μες το χειμώνα βρε παιδιά, θα τους πουντιάσει το μικρό!!!) και μπορώ και Παρασκευή!

Εγώ παιδιά Σάββατο δεν μπορώ παντρεύεται μια φίλη μου:)

Γιατί δεν δοκιμάζεις τον Δημητριάδη στον Αγ. Δημήτριο είναι και αυτός κλειστός σήμερα? Μου είπαν είναι εξειδικευμένος στα πουλάκια και πολύ καλός

Εκεί πάω κανονικά, αλλά είναι κλειστός μέχρι τις 6-1. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, γιατί δεν καλυτερεύει με την αντιβίωση 10 μέρες τώρα και νομίζω ότι του έχει πεταχτεί και ένα κόκκαλο έξω στο ποδαράκι του! :(

γεια σου χρυσα τι κανεις?? χρονια πολλα!!
η μουσα μου η μπουμπου τι κανει??

γεια σου χρυσα τι κανεις?? χρονια πολλα!!
η μουσα μου η μπουμπου τι κανει??

Κρυώνω!!! Παρακαλώ τον Αη Βασίλη, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που έχω ζητήσει, να μου φέρει και μια αυτόνομη θέρμανση! Έχω αφήσει τη σόμπα στην κουζίνα για να ζεσταίνεται η μούσα σου η Μπουμπού και το έχω δαγκώσει στο σαλόνι που είναι το pc. Επειδή είμαι σπίτι και η σύνδεση σέρνεται, δε μπορώ να ανεβάσω νέες φωτό, αλλά θα γίνει και αυτό σύντομα!
Εσύ μπορείς για Παρασκευή ή Σάββατο απόγευμα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back