Πότε θα πάμε για καφέ;

καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα.
πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις??
να σου πω τα καλαντα?
καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς
κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας
κτλ........κτλ
θα δωσεις κατι????
Πολλά φιλιά στην φατσούλα σου μια μεγάλη αγκαλιά πολλές λιχουδίτσες και παιχνίδια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω, ευχαριστω. κανεις αλλος τιποτα για τα καλαντα???
ειμαι λιγο ζητουλας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω, ευχαριστω. κανεις αλλος τιποτα για τα καλαντα???
ειμαι λιγο ζητουλας
Πρόσεχε μην την πατήσεις σαν τον Κωστάκη με το ναβιγκάτορ που τελικά πήρε μόνο ένα ελαφάκι...:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κάποιο νέο απο Δώρα Σείριο και Μόιρα?
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

Ρανιααααααααα???? τι εγινε τελικα με την Δωρα περιμενουμε νεα!!!!!! εφυγε για βολο????? τα γατουλια πως ηταν???????:):)

Κορίτσια όλα ΟΚ. Την παραλάβαμε κατά τις 1.30 τα ξημερώματα με την Αναστασία και την Βασιλική την κόρη της. Ήρθαμε σπίτι μου η Αναστασία και η Βασιλική έφυγαν κατά τις 3.30 και εμείς καταφέραμε να κοιμηθούμε κατά τις 4.30 μέχρις τις 09.00 όπου ξεκινήσμε για Αναστασία να αφήσουμε την Μοιρούλα. Έγινε η συνάντηση γαμβρού και νύφης στο σπίτι του γαμβρού η οποία εστέφθη με μεγάλη επιτυχία καθότι τα δύο μικρά από εκείνη την ώρα προς το παρόν παίζουν. Μετά πήγαμε στην Αναστασία για καφέ όπου ήρθε και η Βούλα, Τζουτζού και Αλίκη (Aretha). Κατόπιν η Δώρα αναχώρησε με τον θείο της για Βόλο εμείς καθίσαμε λίγο ακόμα με την Αναστασία και τα λατρεμένα γατόνια της τα οποία είναι όχι απλά ωραία αλλά εντυπωσιακά αλλά και την σκυλίτσα της την Λούσυ.
Τώρα σπίτι έτοιμη για ύπνο μετά το ξενύχτι:lol:

καλημερα τι κανεις? χρονια πολλα.
πλυθηκα κ εγινα ομορφος(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) δεν συμφωνεις??
να σου πω τα καλαντα?
καληνημεεεερα αρχοντεςςςςςς
κι αν ειιιιι κι αν ειιιιιιναι ο ορισμοοοοοοοοοοοος σας
κτλ........κτλ
θα δωσεις κατι????
αγαπηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!να σου δωσω αγκαλιτσες και φιλακιααααααα

Σήμερα τα χαράματα καθώς είπε κι η προλαλλήσασα κυρία Ράνια πήγαμε μαζί στο λιμάνι να παραλάβουμε νύφη (Μόιρα) κουνιάδο (Σείριο) και μάννα (Δώρα)
Μετά πήγαμε στην οικίαν του κυρίου Αιμίλιου (μετά της μητρός του Ράνιας) όπου απολαύσαμε ζεστό τσάι και την παρέα την ζεστή της υπέροχης οικοδέσποινας Ράνιας, και της όμορφης Δώρας (συμπεθέρας της Βασιλικής)
Περάσαμε πανέμορφα, και ο Αιμιλιάκος είναι Ο ΤΕΛΕΙΟΣ γατουλης πορτοκαλοασπρουλης και τρυφερούλης
Φιλάκια

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες.
Ειμαι σπιτακι μου!Δεν εχω κουραγιο να σας απαντησω μια μια,γιατι μετα απο 25 ωρες ταξιδιου κλεινουν τα ματια μου,αλλα ενα εχω να σας πω:Ειστε ΓΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,ολες οσες ειχατε την εγνοια μας,οσες ηρθατε βραδιατικα να μας παραλαβετε και να μας ζεστανετε με την αγαπη σας,οσες ξυπνησατε πρωινατικα για να μας δειτε εστω και για λιγο,οσες θελατε να μας δειτε και δεν τα καταφεραμε...Τον τελευταιο καιρο ειχα απογοητευτει λιγο απο τους ανθρωπους,και με κανατε ξανα να πιστεψω στην αγαπη τους και την ανιδιοτελεια.Μου δωσατε τοση χαρα,ανθρωποι που δεν εχουμε συναντηθει ποτε απο κοντα,ανθρωποι που δεν ξερουμε καν αν εχουμε κατι αλλο κοινο εκτος απο τα ζωακια μας,ανθρωποι που απλα συμπαραστεκονται και δεν ζητανε ανταλλαγματα (Ρανια και Αναστασια εσεις δεν πιανεστε,τι κανατε για να ζουληξετε Σειριο):P
Θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω,μου φτιαξατε τις γιορτες και με κανατε να ξαναπιστεψω στη μαγεια των ανθρωπων.Θα επανελθω αυριο με λεπτομερειες,απλα δε μπορουσα να κοιμηθω χωρις να σας ευχαριστησω και να σας ευχηθω.:kiss::kiss::kiss:
Υ.Γ.Οποιος ψαρωνε μεχρι τωρα απο τις παρατηρησεις της Αλικης,μπορει να απευθυνθει σε μενα για μια περιγραφη,ειναι απο τις πιο γλυκιες φατσες ever.Σε κατεστρεψα,γιατι νομιζες οτι στο επαιζα γλυκουλα και χαμηλων τονων;:lol:

Δώρα μου σ΄ευχαριστουμε για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδουμε. Καλώς ήρθες στο σπιτάκι σου μετά από τέτοια ταλαιπωρία, και καλές γιορτές να περασεις με τους αγαπημενους σου ανθρώπους. Να είμαστε όλοι καλά κι όλος ο κόσμος, με αγάπη στις καρδιές, καλοσύνη, και ...μακάρι να εξαφανιστεί από τη γη, ο πόνος, η μιζέρια, κι η λύπη κι οι κακουχίες για όλα τα πλάσματα, δίποδα, τετραποδα, κι όποιο άλλο έμβιο ον.:D

Ειμαι σπιτακι μου!Δεν εχω κουραγιο να σας απαντησω μια μια,γιατι μετα απο 25 ωρες ταξιδιου κλεινουν τα ματια μου,αλλα ενα εχω να σας πω:Ειστε ΓΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,ολες οσες ειχατε την εγνοια μας,οσες ηρθατε βραδιατικα να μας παραλαβετε και να μας ζεστανετε με την αγαπη σας,οσες ξυπνησατε πρωινατικα για να μας δειτε εστω και για λιγο,οσες θελατε να μας δειτε και δεν τα καταφεραμε...Τον τελευταιο καιρο ειχα απογοητευτει λιγο απο τους ανθρωπους,και με κανατε ξανα να πιστεψω στην αγαπη τους και την ανιδιοτελεια.Μου δωσατε τοση χαρα,ανθρωποι που δεν εχουμε συναντηθει ποτε απο κοντα,ανθρωποι που δεν ξερουμε καν αν εχουμε κατι αλλο κοινο εκτος απο τα ζωακια μας,ανθρωποι που απλα συμπαραστεκονται και δεν ζητανε ανταλλαγματα (Ρανια και Αναστασια εσεις δεν πιανεστε,τι κανατε για να ζουληξετε Σειριο):P
Θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω,μου φτιαξατε τις γιορτες και με κανατε να ξαναπιστεψω στη μαγεια των ανθρωπων.Θα επανελθω αυριο με λεπτομερειες,απλα δε μπορουσα να κοιμηθω χωρις να σας ευχαριστησω και να σας ευχηθω.:kiss::kiss::kiss:
Υ.Γ.Οποιος ψαρωνε μεχρι τωρα απο τις παρατηρησεις της Αλικης,μπορει να απευθυνθει σε μενα για μια περιγραφη,ειναι απο τις πιο γλυκιες φατσες ever.Σε κατεστρεψα,γιατι νομιζες οτι στο επαιζα γλυκουλα και χαμηλων τονων;:lol:
Και εγω σε ευχαριστω Δωρακι μου για τα δωρακια που μας εστειλες.Βλεπεις λογω καιρου και καθυστερησης του πλοιου δεν εκατσε να συναντηθουμε.Λεγαμε με τη Χριστινα να ερχομασταν το βραδυ στον Πειραια αλλα σκεφτηκα πως την επομενη θα ειχαμε τραπεζι και επρεπε να σηκωθουμε πρωι.Οποτε το ακυρωσαμε.Σου ευχομαι να περασεις καλα τις αγιες μερες με τα αγαπημενα σου προσωπα.:)

Δωράκι να περάσεις τέλεια στον Βόλο στην ζεστασιά της οικογένειά σου παρέα με τον γατούλη σου. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια σου:). Όσο για την Μόιρα αν δεν την καταφέρει ο Σίμπα μπορείς να μας την φέρεις οσονούπω έχουμε άντρα που την γουστάρει πολύ:lol:

Δεν τον γουσταρει η κοπελια ομως Ρανια μου ειδες τι χου του εκανε...Αυτο παλι πως το εξηγειτε,στον Αιμιλιακο που ηταν πολυ ηρεμος μαζι της εκανε χου και ηταν ετοιμη για επιθεση,ενω με το Σιμπα στα πρωτα πεντε λεπτα κολλησαν τις μυτουλες τους.

Χρονια πολλα σε ολους!!!!!!Παμε για καφε σημερα??????

Χρόνια πολλά επίσης!
Είναι μια πολύ καλή ιδέα και είμαι μέσα!!!
Για να δούμε τί θα πουν τα υπόλοιπα κορίτσια:)

εγω κοριτσια δεν σας ξερω αλλα θελω να ερθω κι εγω:(
εκτος κ αν θελετε οικεια προσωπα μονο κ ερθω καποια αλλη φορα?:)

Χρονια πολλα σε ολους!!!!!!Παμε για καφε σημερα??????
γεια σου δαφνουλααααααα!!!! χρονια πολλααααααα
με αγαπη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ο παρασκευας (η βουλης ειναι το καλιτεχνικο μου)

Συνημμένα

• paraskevas 069.jpg
    paraskevas 069.jpg
    182,6 KB · Εμφανίσεις: 5
εγω κοριτσια δεν σας ξερω αλλα θελω να ερθω κι εγω:(
εκτος κ αν θελετε οικεια προσωπα μονο κ ερθω καποια αλλη φορα?:)
Ελα καλε μην λες χαζομαρουλες,ουτε εγω ξερω κανεναν και ειναι μια πολλη καλη ευκαιρια για να γνωριστουμε οσοι μπορουν σημερα η και καποια αλλη μερα,απλα επειδη δεν δουλευει κανεις ειναι πιο ευκολο σημερα.Να πτορεινω το the mall?(εχει καλη συγκοινωνια και συνδεση με τραινο).

γεια σου δαφνουλααααααα!!!! χρονια πολλααααααα
με αγαπη(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ο παρασκευας (η βουλης ειναι το καλιτεχνικο μου)
ξερεις ποσο σου παει το καλιτεχνικο σου?(σ'ευχαριστω πολλη),εισαι φατσουλης πονηρος και πουπουλενιος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back