Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες.
Ειμαι σπιτακι μου!Δεν εχω κουραγιο να σας απαντησω μια μια,γιατι μετα απο 25 ωρες ταξιδιου κλεινουν τα ματια μου,αλλα ενα εχω να σας πω:Ειστε ΓΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,ολες οσες ειχατε την εγνοια μας,οσες ηρθατε βραδιατικα να μας παραλαβετε και να μας ζεστανετε με την αγαπη σας,οσες ξυπνησατε πρωινατικα για να μας δειτε εστω και για λιγο,οσες θελατε να μας δειτε και δεν τα καταφεραμε...Τον τελευταιο καιρο ειχα απογοητευτει λιγο απο τους ανθρωπους,και με κανατε ξανα να πιστεψω στην αγαπη τους και την ανιδιοτελεια.Μου δωσατε τοση χαρα,ανθρωποι που δεν εχουμε συναντηθει ποτε απο κοντα,ανθρωποι που δεν ξερουμε καν αν εχουμε κατι αλλο κοινο εκτος απο τα ζωακια μας,ανθρωποι που απλα συμπαραστεκονται και δεν ζητανε ανταλλαγματα (Ρανια και Αναστασια εσεις δεν πιανεστε,τι κανατε για να ζουληξετε Σειριο)

Θελω να σας πω ενα μεγαλο ευχαριστω,μου φτιαξατε τις γιορτες και με κανατε να ξαναπιστεψω στη μαγεια των ανθρωπων.Θα επανελθω αυριο με λεπτομερειες,απλα δε μπορουσα να κοιμηθω χωρις να σας ευχαριστησω και να σας ευχηθω.:kiss::kiss::kiss:
Υ.Γ.Οποιος ψαρωνε μεχρι τωρα απο τις παρατηρησεις της Αλικης,μπορει να απευθυνθει σε μενα για μια περιγραφη,ειναι απο τις πιο γλυκιες φατσες ever.Σε κατεστρεψα,γιατι νομιζες οτι στο επαιζα γλυκουλα και χαμηλων τονων;