ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ria23 έγραψε: #1.261 29-12-08 14:02 παιδακια τελικα για παρασκευη κατι γινεται και με μενα αν δεν γινεται αλλιως..μονο νωρις απογευματακι γιατι μετα κατα τις 10 δλδ εχω κανονισει ..μηπως να δοκιμαζαμε αυριο????????απογευματακι? το σαββατο φευγει η θενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η stellak έγραψε: #1.262 29-12-08 14:19 Ωραία, δεν μου φαίνεται ότι θα καταλήξουμε πουθενά Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω: Σκοπός: Καφές - συνάντηση Χριστουγεννιάτικη - γνωριμία όσων δεν γνωρίζονται Χρόνος: Αύριο το απόγευμα, 30/12/2008 Τόπος: Πιθανώς Μοναστηράκι που βολεύει τους περισσότερους κι έχει κοντά διάφορα καφέ. Συμμετοχές: συγκεντρώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η darkjudith: #1.263 29-12-08 14:25 Εάν είναι απόγευμα, μάλλον θα καταφέρω να έρθω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ria23 έγραψε: #1.264 29-12-08 14:43 εγω μεσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η chryssa έγραψε: #1.265 29-12-08 15:02 Κι εγώ μέσα! Τώρα πρέπει να βγω εκτός ίντερνετ, αλλά θα συνεννοηθούμε μέσω τηλεφώνου αν τελικά κάτσει το αυριανό! Πολύ θα χαρώ να σας δω! Καλό μεσημέρι και απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ria23 έγραψε: #1.266 29-12-08 15:04 χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδακια τελικα για παρασκευη κατι γινεται και με μενα αν δεν γινεται αλλιως..μονο νωρις απογευματακι γιατι μετα κατα τις 10 δλδ εχω κανονισει ..μηπως να δοκιμαζαμε αυριο????????απογευματακι? το σαββατο φευγει η θενια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η stellak έγραψε: #1.262 29-12-08 14:19 Ωραία, δεν μου φαίνεται ότι θα καταλήξουμε πουθενά Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω: Σκοπός: Καφές - συνάντηση Χριστουγεννιάτικη - γνωριμία όσων δεν γνωρίζονται Χρόνος: Αύριο το απόγευμα, 30/12/2008 Τόπος: Πιθανώς Μοναστηράκι που βολεύει τους περισσότερους κι έχει κοντά διάφορα καφέ. Συμμετοχές: συγκεντρώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η darkjudith: #1.263 29-12-08 14:25 Εάν είναι απόγευμα, μάλλον θα καταφέρω να έρθω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ria23 έγραψε: #1.264 29-12-08 14:43 εγω μεσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η chryssa έγραψε: #1.265 29-12-08 15:02 Κι εγώ μέσα! Τώρα πρέπει να βγω εκτός ίντερνετ, αλλά θα συνεννοηθούμε μέσω τηλεφώνου αν τελικά κάτσει το αυριανό! Πολύ θα χαρώ να σας δω! Καλό μεσημέρι και απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ria23 έγραψε: #1.266 29-12-08 15:04 χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία, δεν μου φαίνεται ότι θα καταλήξουμε πουθενά Λοιπόν, ανακεφαλαιώνω: Σκοπός: Καφές - συνάντηση Χριστουγεννιάτικη - γνωριμία όσων δεν γνωρίζονται Χρόνος: Αύριο το απόγευμα, 30/12/2008 Τόπος: Πιθανώς Μοναστηράκι που βολεύει τους περισσότερους κι έχει κοντά διάφορα καφέ. Συμμετοχές: συγκεντρώνονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Η darkjudith: #1.263 29-12-08 14:25 Εάν είναι απόγευμα, μάλλον θα καταφέρω να έρθω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ria23 έγραψε: #1.264 29-12-08 14:43 εγω μεσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η chryssa έγραψε: #1.265 29-12-08 15:02 Κι εγώ μέσα! Τώρα πρέπει να βγω εκτός ίντερνετ, αλλά θα συνεννοηθούμε μέσω τηλεφώνου αν τελικά κάτσει το αυριανό! Πολύ θα χαρώ να σας δω! Καλό μεσημέρι και απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ria23 έγραψε: #1.266 29-12-08 15:04 χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εάν είναι απόγευμα, μάλλον θα καταφέρω να έρθω και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ria23 έγραψε: #1.264 29-12-08 14:43 εγω μεσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η chryssa έγραψε: #1.265 29-12-08 15:02 Κι εγώ μέσα! Τώρα πρέπει να βγω εκτός ίντερνετ, αλλά θα συνεννοηθούμε μέσω τηλεφώνου αν τελικά κάτσει το αυριανό! Πολύ θα χαρώ να σας δω! Καλό μεσημέρι και απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ria23 έγραψε: #1.266 29-12-08 15:04 χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μεσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:02 Η chryssa έγραψε: #1.265 29-12-08 15:02 Κι εγώ μέσα! Τώρα πρέπει να βγω εκτός ίντερνετ, αλλά θα συνεννοηθούμε μέσω τηλεφώνου αν τελικά κάτσει το αυριανό! Πολύ θα χαρώ να σας δω! Καλό μεσημέρι και απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ria23 έγραψε: #1.266 29-12-08 15:04 χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ μέσα! Τώρα πρέπει να βγω εκτός ίντερνετ, αλλά θα συνεννοηθούμε μέσω τηλεφώνου αν τελικά κάτσει το αυριανό! Πολύ θα χαρώ να σας δω! Καλό μεσημέρι και απόγευμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:04 Η ria23 έγραψε: #1.266 29-12-08 15:04 χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρυσα θα σε παρω να σου πω εγω μηπως παμε και μαζι αν κατσει !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.267 29-12-08 15:18 Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ μπορώ αύριο το απόγευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η vickymoon: #1.268 29-12-08 21:07 μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαλλον θα ερθω κ εγω αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η stellak έγραψε: #1.269 29-12-08 21:55 Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:49 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.270 29-12-08 22:49 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Τι ώρα να πούμε; Βολεύει κατά τις 7; Μοναστηράκι, στο σταθμό; Μας βλέπω για ελάχιστους αυτή τη φορά, δεν έχουμε συμμετοχές. Μήπως να το βλέπαμε για μετά τις γιορτές; Click για ανάπτυξη... 18.30 πιο καλά ακούγεται. Το σιγουρεύουμε ή το αφήνουμε τι λέτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:08 Η vickymoon: #1.271 29-12-08 23:08 παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια οτι θελετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:12 Η aalyah έγραψε: #1.272 30-12-08 02:12 Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας!!Βραδινή βραδινή. Λοιπόν. Για να σας βγάλω απο την δύσκολη θέση. Εχουμε και λέμε. Σαββάτο η Θένια δεν φευγει! Κυριακή φέυγει ίσως και μετα βίας Δευτέρα. Λοιπόν αυτήν την στιγμή βρίσκομαι Γλυφάδα. Τετάρτη (ίσως και άυριο) θα μεταφερθώ Μαρκόπουλο και Παρασκευή μεταφέρομαι Πειραιά στο Πέραμα. Λοιπόν. Αν θέλετε Σαββατο νομίζω οτι και εμένα θα με βόλευε περισσότερο. Καθώς Πέραμα θα πάω στην θεία μου και θα θέλει να με δει την Παρασκευή. Σαββάτο για λίγες ώρες πιστέυω οτι θα μπορώ να ξεφύγω. Επίσης αν θέλετε μπορούμε να πεταχτούμε στης Νεκταρίας στην Σαλαμίνα όπως πρότεινε να την δούμε και αυτήν μιας και δεν μπορεί να έρθει λόγω πιθανής γέννας. Τι λέτε? Κανονίστε μόνο γρήγορα να κανονίσω και εγώ το πρόγραμμά μου γιατί θέλω να δω αρκετά άτομα και πρέπει να φτιάξω πρόγραμμα. Το κινητo οι περισσότεροι έχετε. Αν όχι το κινητο μου τα έχουν Γιουλη, Κατερίνα10, chryssa, ria23, kyka, κείρα dafni.ps και κάποια ακόμα άτομα που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή (είναι και λίγο κάπως η ώρα) και μπορούν να με ειδοποιήσουν για το πότε θα το αποφασίσετε. Οκ? Αν δεν μπορέσετε να συνεννοηθήτε θα μπω κάποια στιγμή και θα πω "θα είμαι εκει την ταδε μέρα τάδε ώρα" και όποιος μπορεί ας έρθει. Τώρα φυσικά με κόβω τελικά να πίνω κάπου μόνη μου εντελώς, καφέ σαν το καημένο αλλά τι να κάνουμε θα το ρισκάρω Συνεννοηθείτε και πείτε μου οκ? Απλά γενικά να έχετε στο νου οτι προτιμώ Σαββατο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:32 Η stellak έγραψε: #1.273 30-12-08 08:32 ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ria23 έγραψε: #1.274 30-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, Ράνια Σάββατο πρωί μπορείς εσύ ή όχι; Δεν μας βλέπω για σήμερα. Εδώ ρίχνει και τρελό χιόνι! Να δω αν θα βρω το αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι να φύγω από τη δουλειά... Εγώ Σάββατο μπορώ πάντως. Click για ανάπτυξη... παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η stellak έγραψε: #1.275 30-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια σαββατο μπορω ανετα και γω..τωρα αν ειναι να παμε στης Νεκταριας λογικα θα παμε πρωι.. Στελλα εχετε χιονι???????τι καλα..εδω παλι τπτ..μονο κρυο..αλλα εμεις ειμαστε και διπλα στη θαλασσα τρομαρα μας Click για ανάπτυξη... Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η ria23 έγραψε: #1.276 30-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Παιδιά, εγώ δεν είμαι για Σαλαμίνα αν κανονίσετε, θα σας δω άλλη φορά. Κανένα καφέ στο κέντρο φανταζόμουν, αλλά δεν μας τελείωσαν και οι μέρες!(ελπίζω, δηλαδή...) Χιόνι; Έχει αρχίσει και μαζεύει στα παρτέρια, Ρία μου... Δεν ήρθαν και οι γάτηδες να φάνε σήμερα, κάπου χουχουλιάζουν Το Κρυονέρι έχει άλλο καιρό από την υπόλοιπη Αθήνα Click για ανάπτυξη... ετσι και αλλιως απ'οτι βλεπω δεν γινεται πρωι και η χρυσα εχει βάφτιση και μεσημερι ισως μπορεσει και η Ρανια πριν παει στο γαμο..καλυτερα το κοβω κατι σε μεσημερο απογευματακι!!!!!..ας δουμε τι θα πουν και οι υπολοιπες κιουριες και κανονιζουμε!!!!!! θελουμε και μεις λιγο χιονακι Αγιε Βασιλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:45 Η katerina10: #1.277 30-12-08 10:45 Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σαλαμίνα δεν ψήνομαι και εγώ...αλλά αν τελικά βολεύει αυτό τον υπόλοιπο λαό οκ..Σάββατο παιδιά πρωί χλωμό το βλέπω..κατά το μεσημεράκι που θα έχουν ξυπνήσει οι υπναράδες και θα έχουν τελειώσει κάτι βαφτίσεις που πληροφορήθηκα, ίσως είναι πιο βολικό για όλους.Τώρα εγώ απλά προσπαθώ να θέσω τις καταστάσεις όλων...Ό,τι βγει!Σάββατο δεν δουλεύω άρα δεν υπάρχει δικαιολογία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η vickymoon: #1.278 30-12-08 11:10 κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ εγω θα ηθελα να ερθω να σας γνωρισω αλλα θα λειπω ταξιδι αλλα οπως ειπε μια ψυχη πιο πανω ελπιζω οτι δεν τελειωσαν οι μερες αν τελικα βρεθειτε να περασετε καλα πολλα φιλια σε ολους κ καλη χρονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η stellak έγραψε: #1.279 30-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: αλλα θα λειπω ταξιδι Click για ανάπτυξη... Μη, μην το κάνεις αυτόοοοοο:cry: Δεν τη λέμε αυτήν τη λέξη μπροστά στη Στέλλα...(που έχει πάντα μια βαλίτσα έτοιμη κρυμμένη) Καλά να περάσεις και ναι, δεν τέλειωσαν οι μέρες. Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:19 Η vickymoon: #1.280 30-12-08 11:19 αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αχ τελεια. θελω να κερδισω το φλουριιιιιιιιιιι (ταξιδι, ταξιδι, ταξιδι χαχα χα) για να μαθεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.