Πότε θα πάμε για καφέ;

Μεσημεράκι να σας δω λίγο πριν το γάμο μπορώ κι εγώ. Κατά τις 1 ή 2:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια καλησπέρα! Τα είπα και με την Κατερίνα10 στο τηλέφωνο, εγώ λέω να κανονίσετε την ώρα που βολεύει τις περισσότερες (και τη Θένια που φεύγει) και όσοι πιστοί προσέλθετε! Θα προσπαθήσω κι εγώ να την κάνω νωρίς από τη βάφτιση, αλλά δε θέλω να σας δεσμεύσω... Θα έρθω να σας βρω ό,τι ώρα τα καταφέρω!!! Με βλέπω να αφήνω το συγγενολόι να τρώει και να την κάνω με οτοστοπ από το Λαύριο!!!:lol: :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά πάει για Σάββατο?

Εγώ για Σάββατο είμαι μέσα!:)

Kαλα να περασετε λοιπον!!!!Το Σαββατο θα ειμαι στο Λονδινο και θα ψωνιζω ασυστολα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου καλησπέρα σας. Λοιπόν η συνάντηση κλείνει για 12 το μεσημέρι Σαββάτου. Θα συναντηθούμε στις 12 στο σταθμό ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι. Όποιος μπορεί θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω. :) Συγνώμη που βάζω εγώ τις ώρες αλλά το άφησα αρκετές μέρες περιμένοντας να δείτε πότε σας βολέυει και άκρη δεν βγήκε. Και χρειάζομαι και εγώ να κανονίσω το πρόγραμμά μου γιατί έχω να δω πολλά άτομα και δεν μου μένουν μέρες. Συγνώμη κορίτσια μου αλλά δεν μπορούσα να αφήσω άλλο το πρόγραμμά μου στο φλου. :) Λοιπόοοοοοον. Άντε άντε κανονίστε όσες μπορείτε να έρθετε!!! Ελπίζω να σας βολέψει. Ανυπομονώ να σας δω!!! :up: Φιλιααααα :D

Θα κανονίσουμε να κόψουμε πίττα mycat όπως πέρυσι και - κατά προτίμηση - θα έχουμε την ίδια ζαχαροπλάστισσα:P:D

Εννοείται οτι θα κανονιστεί η κοπή της πίττας και πάλι και νομίζω ότι φέτος θα είμαστε παααρα πολλοί...:D
Οσο για τη Ζαχαροπλάστισσα, Στέλλα, μάλλον θα χρειαστεί να ετοιμάσει 2 πίττες φέτος (ανεξαρτήτως αριθμού προσέλευσης ατόμων)...καθότι ήτο πεντανοστιμη η περσινή...

Οσο για τη Ζαχαροπλάστισσα, Στέλλα, μάλλον θα χρειαστεί να ετοιμάσει 2 πίττες φέτος (ανεξαρτήτως αριθμού προσέλευσης ατόμων)...καθότι ήτο πεντανοστιμη η περσινή...

Ακούτε, αγαπητή; Ανασκουμπωθείτε, διότι πλησιάζει η μέρα:P
Να δω που θα κλείσουμε φέτος... Πέρυσι μας κοιτάζαν περίεργα που ήμασταν καμιά 15αριά. Φέτος που θα είμαστε τουλάχιστον οι διπλοί... :hmm: Μήπως να πάρω τηλέφωνο στο... Ολυμπιακό Στάδιο;:lol:

Να δω που θα κλείσουμε φέτος... Πέρυσι μας κοιτάζαν περίεργα που ήμασταν καμιά 15αριά. Φέτος που θα είμαστε τουλάχιστον οι διπλοί... :hmm: Μήπως να πάρω τηλέφωνο στο... Ολυμπιακό Στάδιο;:lol:

βρε παιδια η ζαχαροπλαστισσα μας ακουει ???ειναι εδω????? αν ειναι εδω να φερει και καμια τουρτα τιραμισου για μας τις γλυκατζουδες με το αζημιωτο φυσικα παρεα με τις βασιλοπιτες να μην ερθουν ασυνοδευτες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια μου καλησπέρα σας. Λοιπόν η συνάντηση κλείνει για 12 το μεσημέρι Σαββάτου. Θα συναντηθούμε στις 12 στο σταθμό ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι. Λοιπόοοοοοον. Άντε άντε κανονίστε όσες μπορείτε να έρθετε!!!
Εγώ είμαι μέσα:).

Πάντως εγω λέω να το συνδυασουμε φέτος μετά τσιπούρου, ούζου, κρασιού, μεζαδακίου ή κατι τελοσπαντων...να μας μπει πιο "νόστιμα " η χρονιά τι λέτε;; εσεις στέλλα που ήσαντε των οργανωτικών δεν συμφωνείτε; μήπως να αρχιζαμε να σκεφτομαστε ημερομηνίες; προτείνω απο την εβδομαδα 12 και μετά που θα έχουν μαζωχτεί ολοι και θα έχουμε ψιλοτελειωσει απο γιορτες και πανηγυρια τι λέτε; οσο για μερος ολο και κατι θα βρουμε...

Η οργανωτική επιτροπή συμφωνεί:)

και εγώ μέσα. Αν είναι για ουζάκι και μεζεδάκι σιγά μην πώ οχι. :up:Συμφωνώ να γίνει μετά τις γιορτές και έτσι όσοι δεν χορτασαν θα αναπληρώσουν δυνάμεις. Ειδικά εγώ που μου φάγαν τα παλιογατα την γαλοπούλα και να δω τί θα φάμε τώρα Πρωτοχρονιάτικα. (βλέπε κεραμιδιού μανιακς)

Κορίτσια μου καλησπέρα σας. Λοιπόν η συνάντηση κλείνει για 12 το μεσημέρι Σαββάτου. Θα συναντηθούμε στις 12 στο σταθμό ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι. Όποιος μπορεί θα χαρώ πολύ να τον γνωρίσω. :) Συγνώμη που βάζω εγώ τις ώρες αλλά το άφησα αρκετές μέρες περιμένοντας να δείτε πότε σας βολέυει και άκρη δεν βγήκε. Και χρειάζομαι και εγώ να κανονίσω το πρόγραμμά μου γιατί έχω να δω πολλά άτομα και δεν μου μένουν μέρες. Συγνώμη κορίτσια μου αλλά δεν μπορούσα να αφήσω άλλο το πρόγραμμά μου στο φλου. :) Λοιπόοοοοοον. Άντε άντε κανονίστε όσες μπορείτε να έρθετε!!! Ελπίζω να σας βολέψει. Ανυπομονώ να σας δω!!! :up: Φιλιααααα :D
Κι εγώ μέσα είμαι φυσικά!!!:PΙσως λίγο αργήσω γιατί το έχω αυτό το πρόβλημα!!!!:redface:

Λοιπόν για να ανακεφαλαιώσουμε. Η πρώτη συνάντηση είναι για καφεδάκι αυτό το Σάββατο στις 12 και η επίσημη μετά τις γιορτές για κόψιμο και πίτας:). Σωστά κατάλαβα?

Ναι έχει γίνει ένα μπέρδεμα με τις συναντήσεις. Η μία είναι για Σάββατο με τη Θένια που με την ευκαιρία που βρίσκεται στην Αθήνα είπαμε να πάμε για ένα καφέ όσοι μπορούμε και η άλλη από ότι κατάλαβα και γω αφορά μια πιο επίσημη συνάντηση του my cat.

λοιπον οκ, ας δηλωσουν συμμετοχή όσοι ειναι για το Σάββατο 3 Ιανουαρίου στις 12 στο Μοναστηράκι και μετά το Σαββατο μιλάμε για τις συμμετοχές στην πίττα του mycat..:)

Είπε η Νότα συντονίστρια:P

Κυρία Νότα συντονίστρια δηλώνω συμμετοχή για Σάββατο στις 12 και παρακαλώ να φοράτε εκείνο το πράσινο "πανί" για να μας αναγνωρίσουν οι καινούριες:P

παιδια εγω δυστυχώς για το Σαββατο είμαι εκτός...εχοΜεν οικογενειακάς υποχρεώσεις...:P
καλα να περάσετε οσοι ομως πατε (παρόλο που καταλαβαίνω οτι ο πόνος σας θα είναι μεγάλος που δεν θα με δείτε έστω και για λίγο):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back