Πότε θα πάμε για καφέ;

....έγραψες!!!!:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:
:redface::redface::redface:ευχαριστω ευχαριστω(και ηρθε η ωρα να χαιρετισει το πληθος....πληθοοος....πληθοοοοςςς:hmm::hmm:μα που πηγανε ολοι:hmm::hmm:τρεξανε ολοι για......την πενταημερη:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface::redface:ευχαριστω ευχαριστω(και ηρθε η ωρα να χαιρετισει το πληθος....πληθοοος....πληθοοοοςςς:hmm::hmm:μα που πηγανε ολοι:hmm::hmm:τρεξανε ολοι για......την πενταημερη:hmm::hmm::hmm:
....σ' έχουνε ..σίγουρη και αργούνε:P:P:lol::lol::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρόσκληση για καφέ

Λοιπόν θα ξεθάψω αυτό το ξεχασμένο θεματάκι.
Με αφορμή την Εκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης πιστεύω ότι κάποια μέλη(από τα εκτός Αθηνών) θα βρεθούν τότε στην Αθήνα.:)
Εδώ από Θεσσαλονίκη ήδη πέντε μέλη, σχεδιάζουμε να κατέβουμε.Και θα είμαστε Αθήνα ήδη απο το Σάββατο 21/3. Και επειδή φαντάζομαι αυτό θα ισχύει και για άλλους που θα έρθουν για την Εκθεση από άλλα μέρη της Ελλάδας, γιατί λοιπόν να μην οργανώσουμε μια "άτυπη πανελλήνια" συνάντηση για καφέ το Σάββατο το απόγευμα ?;):D
Για μας τους εκτός Αθηνών-Αττικής θα ήταν μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά, μέλη που εδώ και καιρό τα λέμε σχεδόν καθημερινά στο φόρουμ.;)
Τι λέτε λοιπόν , πώς βρίσκετε την ιδέα? :hmm:Πρακτόρισσες μας τι λέτε, θα μπορούσατε να οργανώσετε κάτι?;):D
Το λέω από τώρα για να έχουμε κάποες μέρες μπροστά μας ,να οργανωθούμε.:D

Ωραια ιδεα!Εμεις θα ειμαστε Αθηνα απο Παρασκευη απογευμα,οποτε βολευει μια χαρα!

sounds sup;)

Λοιπόν θα ξεθάψω αυτό το ξεχασμένο θεματάκι.
Με αφορμή την Εκθεση Γάτας στον Αστέρα Βουλιαγμένης πιστεύω ότι κάποια μέλη(από τα εκτός Αθηνών) θα βρεθούν τότε στην Αθήνα.:)
Εδώ από Θεσσαλονίκη ήδη πέντε μέλη, σχεδιάζουμε να κατέβουμε.Και θα είμαστε Αθήνα ήδη απο το Σάββατο 21/3. Και επειδή φαντάζομαι αυτό θα ισχύει και για άλλους που θα έρθουν για την Εκθεση από άλλα μέρη της Ελλάδας, γιατί λοιπόν να μην οργανώσουμε μια "άτυπη πανελλήνια" συνάντηση για καφέ το Σάββατο το απόγευμα ?;):D
Για μας τους εκτός Αθηνών-Αττικής θα ήταν μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά, μέλη που εδώ και καιρό τα λέμε σχεδόν καθημερινά στο φόρουμ.;)
Τι λέτε λοιπόν , πώς βρίσκετε την ιδέα? :hmm:Πρακτόρισσες μας τι λέτε, θα μπορούσατε να οργανώσετε κάτι?;):D
Το λέω από τώρα για να έχουμε κάποες μέρες μπροστά μας ,να οργανωθούμε.:D

Στελλίτσαααααα σε καλεί η βόρεια Ελλάδα:D. Πρόκληση για πανελλαδική συγκέντρωση:cool:

Λοιπόν, Νίκη, το'πιασα το μπαλάκι:lol: Τι θα θέλατε, καφεδάκι με "τσιμπολόγημα", θέλετε θάλασσα να πάμε κάπου παραλιακά, θέλετε Σάββατο, μεσημέρι, πρωί...

ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΤΕ! Επίσης αυτή τη φορά επιθυμίες θα δηλώσουν πρώτα οι φιλοξενούμενες κι έπειτα θα κανονίσουμε. Δικαιωματικά, νομίζω;)

Στελλίτσαααααα σε καλεί η βόρεια Ελλάδα:D. Πρόκληση για πανελλαδική συγκέντρωση:cool:

Μαζί γράφαμε;)

edit: θα ζητήσω χίλια συγνώμη, τώρα είδα στο ημερολόγιο ότι εκείνο το ΣΚ θα είναι εδώ μια φίλη μου από τη Γερμανία και... δεν είμαι σίγουρη καν αν θα μπορέσω να έρθω, που σίγουρα θα προσπαθήσω, δηλαδή:hmm:
Καλύτερα να αναλάβει κάποιος "αναπληρωματικός" αυτή τη φορά τα διαδικαστικά, διότι επειδή προβλέπεται να μαζευόμαστε ή να μαζευτείτε αρκετοί, όποιος αναλάβει το μαγαζί θα πρέπει να πάει νωρίτερα για να διαλέξει τραπέζια (τα γνωστά...). Εγώ, αν έρθω, θα είμαι εμβόλιμη.

ΣΥΓΝΩΩΩΩΜΗΗΗΗ:cry: (Νικούλα, θα προσπαθήσω τουλάχιστον να πεταχτώ όπου πάτε, αλλιώς στην Έκθεση)

NAIIIIIIIIIIII!!! Γαταπληκτική ιδέα!!! Εγώ δηλώνω συμετοχή από τώρα!

ΣΥΓΝΩΩΩΩΜΗΗΗΗ:cry: (Νικούλα, θα προσπαθήσω τουλάχιστον να πεταχτώ όπου πάτε, αλλιώς στην Έκθεση)

Δεν πειράζει Στελλίτσα, μακάρι να μπορέσεις να πεταχτείς έστω για λίγο.:D
Εγώ δεν έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση.Να μπούν και οι άλλες κοπέλες (Νικολέτα-Raisa,Θένια-aalyah,Ζήνα και ESTELLE-Στέλλα) φυσικά η Δώρα-moukelis και όποιοι άλλοι έρθουν τότε Αθήνα και ας πούν γνώμες και αποφασίζουμε.:D
Εγώ χαίρομαι που θα σας γνωρίσω επιτέλους.:up::up::up:
Ας δηλώσουμε συμετοχές πρώτα, να δούμε πόσοι θα είμαστε.;)

Εγώ δεν έχω καμιά ιδιαίτερη προτίμηση.Να μπούν και οι άλλες κοπέλες (Νικολέτα-Raisa,Θένια-aalyah,Ζήνα και ESTELLE-Στέλλα) φυσικά η Δώρα-moukelis και όποιοι άλλοι έρθουν τότε Αθήνα και ας πούν γνώμες και αποφασίζουμε.:D

Ωρε συμπεθέρα, αφού έχουμε αρραβωνιάσει τα τέκνα μας θα έρθω να σε γνωρίσω:up::up:
Και φυσικά και τα άλλα κορίτσια!!:)

Εγω δεν εχω προβλημα,οπου θελετε βρισκομαστε,αλλα ειμαι μεσα(μα τι καλος και βολικος ανθρωπος που ειμαι τελος παντων...:P) Στελλα!Πτου σου!

Εγω δεν εχω προβλημα,οπου θελετε βρισκομαστε,αλλα ειμαι μεσα(μα τι καλος και βολικος ανθρωπος που ειμαι τελος παντων...:P) Στελλα!Πτου σου!

Ναι, όσο για τη βολικότητα της Δώρας, προσυπογράφω!:P
Αν διαβάσετε και πως μου συμπεριφέρεται ("πτου σου") θα καταλάβετε περισσότερα για το ποιόν της:bleh:
Αλλά θα φταίω εγώ να με δει Φάντη Μπαστούνι μπροστά της μετά!:rolleyes: (Θα προσπαθήσω, ρε, μη βαράς... η άλλη ξεκινάει από Γερμανία κι έρχεται, τι να κάνω, δεν προλαβαίνω και να κλωνοποιηθώ)

κοριτσια αμα τελειωσετε τον καφε νωρις περαστε κατα εκθεση μερια να βαλετε κανα χερακι :lol::lol::lol::lol:

Ναι, όσο για τη βολικότητα της Δώρας, προσυπογράφω!:P
Αν διαβάσετε και πως μου συμπεριφέρεται ("πτου σου") θα καταλάβετε περισσότερα για το ποιόν της:bleh:
Αλλά θα φταίω εγώ να με δει Φάντη Μπαστούνι μπροστά της μετά!:rolleyes: (Θα προσπαθήσω, ρε, μη βαράς... η άλλη ξεκινάει από Γερμανία κι έρχεται, τι να κάνω, δεν προλαβαίνω και να κλωνοποιηθώ)
Στελλα...κραταω Σειριο!:lol::lol::lol:
Το ποιον μου ειναι γνωστο και μη εξαιρετεο,οποιος με γνωριζει παιρνει ολη την ευθυνη.:lol:
Καλα,κανε μια προσπαθεια,γιατι αν δεν σε δουμε,τι θα πει ο ταρανδος!:rolleyes:

Ωρε συμπεθέρα, αφού έχουμε αρραβωνιάσει τα τέκνα μας θα έρθω να σε γνωρίσω:up::up:
Και φυσικά και τα άλλα κορίτσια!!:)

:up::up::up:Μπράβο βρέ συμπεθέρα να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά!:up::up::up:
Και φέρε μαζί σου πολλές φωτό της Νόρας για να οφθαλμοαπολαύσουμε την νυφούλα μας.;);):cool:

Η άλλη μου συμπεθέρα ακούει? Θα μπορέσεις Αθανασία να βρείς χρόνο έκείνο το Σάββατο να έρθεις ή να περάσεις απο την Εκθεση την Κυριακή?:hmm::D

Νίκη μου πολύ καλή η ιδέα σου!Θα είμαι κι εγώ απο Παρασκευή Αθήνα,απλά το Σάββατο θα είμαι στο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής στο Περιστέρι.Αν κανονιστεί η συνάντηση το απόγευμα ίσως να προλάβω να έρθω.Αλλιώς θα τα πούμε στην Εκθεση.:)

Νίκη μου πολύ καλή η ιδέα σου!Θα είμαι κι εγώ απο Παρασκευή Αθήνα,απλά το Σάββατο θα είμαι στο Διεθνές Συνέδριο Αισθητικής στο Περιστέρι.Αν κανονιστεί η συνάντηση το απόγευμα ίσως να προλάβω να έρθω.Αλλιώς θα τα πούμε στην Εκθεση.:)

Στέλλα σιγούρα θα το κανονίσουμε απόγευμα ή βραδάκι.Να βολεύει και τις κοπέλες που εργάζονται Σάββατο πρωί.;)
Τώρα για μεσημέρι δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι καλύτερα απογευματάκι.:hmm::D:D:D

:up::up::up:Μπράβο βρέ συμπεθέρα να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά!:up::up::up:
Και φέρε μαζί σου πολλές φωτό της Νόρας για να οφθαλμοαπολαύσουμε την νυφούλα μας.;);):cool:

Η άλλη μου συμπεθέρα ακούει? Θα μπορέσεις Αθανασία να βρείς χρόνο έκείνο το Σάββατο να έρθεις ή να περάσεις απο την Εκθεση την Κυριακή?:hmm::D
Ακούω ή μάλλον διαβάζω...αλλά δεν έχω πάρει είδηση για τι πράγμα μιλάτε....ποιό Σαββατοκύριακο; Ποιά έκθεση; Αυτή στον αστέρα της Βουλιαγμένης;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέλω κι εγω καφέ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back