Πότε θα πάμε για καφέ;

Ουπς!!!! :redface::redface::redface:
Ελενη, μιας πιασανε, παει η διπλη μεριδα...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στέλλααααα.Πάει η διπλή μερίδα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!
Δεν πειράζει.Θα μου κόψεις λίγο μπουτάκι απο Νίνο.Καλύτερο αυτό:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανανεωνω τη λιστα:
  1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Γιουλη
  8. Ελενη (Ελβιρομανα)
  9. Αλινα (tzoutzou)
  10. Kyka
  11. Ρια 23
  12. Νικη
  13. Στελλα (estelle)
  14. Θενια
  15. Ζηνα
  16. Νικολέτα
  17. Εγω :cool::cool::cool:
  18. Δωρα (moukelis)
  19. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  20. Γατιλομπαμπας ???
  21. Kristen
  22. Μαριτασσια????
  23. Χρυσα???
  24. Στελλα (stellak)
  25. Ρανια
  26. Lilian
  27. Δαφνη
Οσοι ειναι με ερωτηματικο παρακαλω να επιβεβαιωσουν.... Μπηκαν στη λιστα αυθαιρετα!!! :bleh::bleh::bleh:

Αν εχω ξεχασει καποιον πειτε το! Καμια απο τις μοδερατορισες δε θα ερθει?

Σαββατο 21 Μαρτιου

δαφνη (dafni.ps) θα ερθεις και συ ? να σε βαλει η αλικη στην λιστα ? :P

Να ποια μου ελειπε, και ελεγα καποια εχω ξεχασει σιγουρα!:redface:
Thnx μελλουσα συμπεθερα! :baby::bleh:

Αφου σου φερω πρωτα το μικρο, και εξασφαλισω το μελλον των υπολοιπων, παραδινομαι και μονη μου στους κυριους με τα ασπρα....:cool:
Φιλια στην Πασχαλω απο την αδεφουλα της! :P
Ανοιγουν ματακια σιγα σιγα, εχουν κανει και μια κοιλουμπα να!:D

θα στην φιλησω την πασχαλω σου, επειδη μου το ζητατε εσεις τη φιλαω, κατα τα αλλα καθολου δε μ'αρεσει ! :whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:

να μου φιλησεις και συ τα μικρακια και τη μαμα τους και τα δικα σου

παιζει στο να ερθω αν και θα υπολογησετε δυο ατομα(+αντρας)να δω ομως πως θα κατσει το οικονομικο(ακομα το μαγειρευουμε,κοψε απο εδω κοψε απο εκει ελπιζω να σκασουμε μυτη):/:;)

παιζει στο να ερθω αν και θα υπολογισετε δυο ατομα(και οχι για διπλη μεριδα:P)(+αντρας)αν και ακομα μαγειρευουμαι το θεμα του οικονομικου,κοψε απο δω κοψε απο εκει να δω τι θα καταφερουμε:/:;):mad::P

Στέλλααααα.Πάει η διπλή μερίδα ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!
Δεν πειράζει.Θα μου κόψεις λίγο μπουτάκι απο Νίνο.Καλύτερο αυτό:P:lol:

Αχ, σε κατέστρεψα!:P Καλά, θα μοιραστούμε το δικό μου φαγητό διότι μπούτι Νινίσιο τρώει μόνο η μανούλα (και αυτάκι και μπρατσάκι και κοιλίτσαααα:D)

Αχ, σε κατέστρεψα!:P Καλά, θα μοιραστούμε το δικό μου φαγητό διότι μπούτι Νινίσιο τρώει μόνο η μανούλα (και αυτάκι και μπρατσάκι και κοιλίτσαααα:D)

:lol::lol:Ατιμη κοινωνία!!

1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Γιουλη
  8. Ελενη (Ελβιρομανα)
  9. Αλινα (tzoutzou)
  10. Kyka
  11. Ρια 23
  12. Νικη
  13. Στελλα (estelle)
  14. Θενια
  15. Ζηνα
  16. Νικολέτα
  17. Εγω
  18. Δωρα (moukelis)
  20. Γατιλομπαμπας
  21. Kristen
  22. Μαριτασσια????
  23. Χρυσα???
  24. Στελλα (stellak)
  25. Ρανια
  26. Lilian
  27. Δαφνη
  28. Αντρας Δαφνης
  29. Ρουλα (ruko)

1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Γιουλη
  8. Ελενη (Ελβιρομανα)
  9. Αλινα (tzoutzou)
  10. Kyka
  11. Ρια 23
  12. Νικη
  13. Στελλα (estelle)
  14. Θενια
  15. Ζηνα
  16. Νικολέτα
  17. Εγω
  18. Δωρα (moukelis)
  20. Γατιλομπαμπας
  21. Kristen
  22. Μαριτασσια????
  23. Χρυσα???
  24. Στελλα (stellak)
  25. Ρανια
  26. Lilian
  27. Δαφνη
  28. Αντρας Δαφνης
με ερωτηματικο εμας μην ξεγνατε το ερωτηματικο(αν παει καλα η ληστεια που ετοιμαζω,:P:Pτοτε δεν θα μπει το ερωτηματικο)

Εγώ θα ήθελα να έρθω, αλλά δεν κατάλαβα πού θα πάμε...:P

Εγώ θα ήθελα να έρθω, αλλά δεν κατάλαβα πού θα πάμε...:P

θα παμε σε ταβερνα στη βαρη για κοψιδια. για καφε ξεκινησαμε, για μασα καταληξαμε οι κοιλιοδουλες. θα ερθεις ?????? :up:

με ερωτηματικο εμας μην ξεγνατε το ερωτηματικο(αν παει καλα η ληστεια που ετοιμαζω,:P:Pτοτε δεν θα μπει το ερωτηματικο)

Οχι μαρη, δεν το βαζω το ερωτηματικο.
Θα ερθεις θες δε θες, κερναω εγω! (η δικια μου ληστεια πετυχε...:bleh::bleh::bleh:)

1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Γιουλη
  8. Ελενη (Ελβιρομανα)
  9. Αλινα (tzoutzou)
  10. Kyka
  11. Ρια 23
  12. Νικη
  13. Στελλα (estelle)
  14. Θενια
  15. Ζηνα
  16. Νικολέτα
  17. Εγω
  18. Δωρα (moukelis)
  20. Γατιλομπαμπας
  21. Kristen
  22. Μαριτασσια????
  23. Χρυσα???
  24. Στελλα (stellak)
  25. Ρανια
  26. Lilian
  27. Δαφνη
  28. Αντρας Δαφνης
  29. Ρουλα (ruko)

Αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι!!!! :P:P:P

Οσο δεν απαντατε, εγω βγαζω τα ερωτηματικα κατα βουληση! Σημερα εβγαλα του Γατιλομπαμπα,αυριο θα βγαλω της Μαριτασσιας και της Χρυσας.

Οχι μαρη, δεν το βαζω το ερωτηματικο.
Θα ερθεις θες δε θες, κερναω εγω! (η δικια μου ληστεια πετυχε...:bleh::bleh::bleh:)

η αλικη μας κερνα ολους παιδια, εκανε ληστεια και εχει πολλα λεφτα :up::up::up::up:

η αλικη μας κερνα ολους παιδια, εκανε ληστεια και εχει πολλα λεφτα :up::up::up::up:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
Οχι μαρη, ψιλικατζιδικο ληστεψα, δεν φτανουν για ολους...:P:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back