Πότε θα πάμε για καφέ;

Τι μας λενε κυρια Ελενη μου??? Σας πειραζει το καυσαεριο εκει εις τας Αθηνας?
Εδω εμας μας πειραζει το ιωδιο για αυτο εχουμε ξεφυγει :P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι μας λενε κυρια Ελενη μου??? Σας πειραζει το καυσαεριο εκει εις τας Αθηνας?

Μας έχουν πάρει τα μυαλά τα γατσούλια μας μάλλον!
Σας πειραζει το ιώδιο??Στείλτε μας καλε λίγο...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε :up: στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Μέχρι τότε, a bien tot.

Αρχική Δημοσίευση από alice
  1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Ελενη (Ελβιρομανα)
  8. Αλινα (tzoutzou)
  9. Kyka
  10. Ρια 23
  11. Νικη
  12. Στελλα (estelle)
  13. Θενια
  14. Ζηνα
  15. Νικολέτα
  16. Εγω
  17. Δωρα (moukelis)
  18. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  19. Γατιλομπαμπας
  20. Kristen
  21. Μαριτασσια????
  22. Χρυσα
  23. Στελλα (stellak)
  24. Ρανια
  25. Lilian
  26. Δαφνη
  27. Αντρας Δαφνης
  28. Ρουλα (ruko)

Μας έχουν πάρει τα μυαλά τα γατσούλια μας μάλλον!
Σας πειραζει το ιώδιο??Στείλτε μας καλε λίγο...:happy:

Σε λιγο, να κανω ενα τσουναμι να παρετε και λιγο θαλασσινο νερακι... :P:P:P

Σας πειραζει το καυσαεριο εκει εις τας Αθηνας?

αι μαρη, μιλανε ολοι, μιλαν και οι κ....λοι. :lol: αλλαζουμε ? να με πειραζει εμενα το ιωδιο, και εσενα το καυσαεριο ? :P

παιδια εγω δεν θα μπορεσω το βραδυ γιατι εχω μια υποχρεωση με τον καλο μου...θα ειμαι ομως το απογευμα στον Αστερα...:)

αι μαρη, μιλανε ολοι, μιλαν και οι κ....λοι. :lol: αλλαζουμε ? να με πειραζει εμενα το ιωδιο, και εσενα το καυσαεριο ? :P

Οοοοοσσσσιιιιι..... Καθιστε εσεις εκει να εισπνεετε καθαρο αερακι, να τρεχετε σαν παλαβοι ολοι μερα....Εμεις εδω γουσταρουμε που ειμαστε πειραγμενοι...:P:P:P:lol::lol::lol:

παιδια εγω δεν θα μπορεσω το βραδυ γιατι εχω μια υποχρεωση με τον καλο μου...θα ειμαι ομως το απογευμα στον Αστερα...:)

κριμα ...... :(:(:(

Γιουλιτσκα θα σε δουμε;:)

θα προσπαθησω, εστω και για λιγο ;)
κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να το χασεις ενα τετοιο γεγονος...:redface::)
Γιουλιτσκα θα σε δουμε;:)
Παρασκευη φτανεις ε?
Θα παμε το απογευμα του Σαββατου στο ξενοδοχειο:)εκει θα σε δω ε?;)

Αλίκη, η Μαριτάσια μου είπε ότι δεν θα έρθει στο τραπέζι, οπότε βγάλ'την από τη λίστα σου.

Παρασκευη φτανεις ε?
Θα παμε το απογευμα του Σαββατου στο ξενοδοχειο:)εκει θα σε δω ε?;)
Στο ξενοδοχειο της Εκθεσης εννοεις;Ναι μαλλον θα ειμαι εκει εκτος απροοπτου.

Στο ξενοδοχειο της Εκθεσης εννοεις;Ναι μαλλον θα ειμαι εκει εκτος απροοπτου.
ναι...ωραια:):)

Αρχική Δημοσίευση από Voula
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε :up: στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Μέχρι τότε, a bien tot.

Αρχική Δημοσίευση από alice
  1. Βικυ (vickymoon)
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Αναστασια (staman)
  6. gatouni
  7. Ελενη (Ελβιρομανα)
  8. Αλινα (tzoutzou)
  9. Kyka
  10. Ρια 23
  11. Νικη
  12. Στελλα (estelle)
  13. Θενια
  14. Ζηνα
  15. Νικολέτα
  16. Εγω
  17. Δωρα (moukelis)
  18. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  19. Γατιλομπαμπας
  20. Kristen
  21. Χρυσα
  22. Στελλα (stellak)
  23. Ρανια
  24. Lilian
  25. Δαφνη
  26. Αντρας Δαφνης
  27. Ρουλα (ruko)

Παω να μαγειρεψω, κοψιδια απο 'δω, κοψιδια απο 'κει λιγουρευτηκα η καψερη...:whistle::whistle::whistle::lol::lol::lol:

Αlice...απο νουμερο 17 ανεβηκες στο νουμερο 16! Μπραβο:P:P:lol::lol::lol:

Επιτέλους έχω σύνδεση!:up:
Απ' ότι βλέπω το κανονίσατε!:up::up::up:
Θα σας γνωρίσω επιτέλους!!!:up::up::up:
Και εγώ το απόγευμα μάλλον θα περάσω από την Εκθεση.:D
Να στείλω σε κάποια με π.μ το κινητό μου?:hmm:
Συμπεθέρα θα γνωριστούμε από κοντά!;):up:

Παιδιά το Σαββατο ειναι το τραπεζι και την Κυριακή η έκθεση??Αν κανω λάθος, διορθώστε με:)
Συμπεθερούλα επιτέλους θα γνωριστούμε!!!
Τελικα θα παρεις τον γαμπρούλη μας στην έκθεση?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back