ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 09:30 Η ria23 έγραψε: #1.721 18-03-09 09:30 Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου αν δε βρεθει καποιος αλλος εκει κοντα, θα ερθω να σε παρω εγω να δω και τη νυφη μου! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αλικη μου ..αν δεν βρεθει καποιος αλλος...η νυφουλα σου θα χαρει πολυ να σε γνωρισει!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ μένω Π.Φάληρο, μπορώ να έρθω να σε πάρω(φτάνει βέβαια να έρθω). Θα το ξέρω με σιγουριά μέχρι την Παρασκευή. Click για ανάπτυξη... konstans στειλε μου ενα πμ οταν θα ξερεις μπορω να ερθω μεχρι καποιο σημειο με τραμ ή λεωφορειο για να μην σε ταλαιπωρω και ερχεσαι μεχρι εδω!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η konstans έγραψε: #1.722 18-03-09 11:59 Ok, μέχρι την Παρασκευή θα σου πω σίγουρα. Έχουμε κάτι εγκαίνια στην Αμαλιάδα και ψήνω τον φίλο μου να μην πάμε. Έχω να βγω με τα κορίτσια του λέω , "με ποιές με τις γατούδες" μου λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:55 Η chryssa έγραψε: #1.723 18-03-09 14:55 Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.724 18-03-09 14:57 Εμεις θα ξερουμε σιγουρα μεχρι την Παρασκευη(να δουμε ποσο εχει προχωρησει και το μαγειρεμα δηλαδη,αλλιως αλλη φορα:cry::cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 15:33 Η konstans έγραψε: #1.725 18-03-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Click για ανάπτυξη... Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:00 Η chryssa έγραψε: #1.726 18-03-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Ρια μου αν δε βρεθει καποιος αλλος εκει κοντα, θα ερθω να σε παρω εγω να δω και τη νυφη μου! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω αλικη μου ..αν δεν βρεθει καποιος αλλος...η νυφουλα σου θα χαρει πολυ να σε γνωρισει!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από konstans: Εγώ μένω Π.Φάληρο, μπορώ να έρθω να σε πάρω(φτάνει βέβαια να έρθω). Θα το ξέρω με σιγουριά μέχρι την Παρασκευή. Click για ανάπτυξη... konstans στειλε μου ενα πμ οταν θα ξερεις μπορω να ερθω μεχρι καποιο σημειο με τραμ ή λεωφορειο για να μην σε ταλαιπωρω και ερχεσαι μεχρι εδω!!!!!!!!!! ευχαριστω κοριτσια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 11:59 Η konstans έγραψε: #1.722 18-03-09 11:59 Ok, μέχρι την Παρασκευή θα σου πω σίγουρα. Έχουμε κάτι εγκαίνια στην Αμαλιάδα και ψήνω τον φίλο μου να μην πάμε. Έχω να βγω με τα κορίτσια του λέω , "με ποιές με τις γατούδες" μου λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:55 Η chryssa έγραψε: #1.723 18-03-09 14:55 Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.724 18-03-09 14:57 Εμεις θα ξερουμε σιγουρα μεχρι την Παρασκευη(να δουμε ποσο εχει προχωρησει και το μαγειρεμα δηλαδη,αλλιως αλλη φορα:cry::cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 15:33 Η konstans έγραψε: #1.725 18-03-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Click για ανάπτυξη... Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:00 Η chryssa έγραψε: #1.726 18-03-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ok, μέχρι την Παρασκευή θα σου πω σίγουρα. Έχουμε κάτι εγκαίνια στην Αμαλιάδα και ψήνω τον φίλο μου να μην πάμε. Έχω να βγω με τα κορίτσια του λέω , "με ποιές με τις γατούδες" μου λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:55 Η chryssa έγραψε: #1.723 18-03-09 14:55 Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.724 18-03-09 14:57 Εμεις θα ξερουμε σιγουρα μεχρι την Παρασκευη(να δουμε ποσο εχει προχωρησει και το μαγειρεμα δηλαδη,αλλιως αλλη φορα:cry::cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 15:33 Η konstans έγραψε: #1.725 18-03-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Click για ανάπτυξη... Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:00 Η chryssa έγραψε: #1.726 18-03-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 14:57 Η dafni.ps έγραψε: #1.724 18-03-09 14:57 Εμεις θα ξερουμε σιγουρα μεχρι την Παρασκευη(να δουμε ποσο εχει προχωρησει και το μαγειρεμα δηλαδη,αλλιως αλλη φορα:cry::cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 15:33 Η konstans έγραψε: #1.725 18-03-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Click για ανάπτυξη... Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:00 Η chryssa έγραψε: #1.726 18-03-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις θα ξερουμε σιγουρα μεχρι την Παρασκευη(να δουμε ποσο εχει προχωρησει και το μαγειρεμα δηλαδη,αλλιως αλλη φορα:cry::cry Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 15:33 Η konstans έγραψε: #1.725 18-03-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Click για ανάπτυξη... Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:00 Η chryssa έγραψε: #1.726 18-03-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε? Click για ανάπτυξη... Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:00 Η chryssa έγραψε: #1.726 18-03-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται. Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του. Click για ανάπτυξη... Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...) Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 16:22 Η ιβανα έγραψε: #1.727 18-03-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη... να προσεχεις την υγεια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula Διάσημο μέλος Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα. 18 Μαρτίου 2009 στις 20:06 Η Voula έγραψε: #1.728 18-03-09 20:06 Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα. Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 06:37 Η alice έγραψε: #1.729 19-03-09 06:37 Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Εγω Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.730 19-03-09 08:12 M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:15 Η alice έγραψε: #1.731 19-03-09 08:15 Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.732 19-03-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:17 Η alice έγραψε: #1.733 19-03-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε... Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:18 Η alice έγραψε: #1.734 19-03-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Αρχική Δημοσίευση από Voula Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα ! Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......) κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41. Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ. Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα. Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι, Μέχρι τότε, a bien tot. Αρχική Δημοσίευση από alice Εγω... Βαρβαρα (roulsydney) Βουλα (Voula) Ιωαννα (Ιβαννα) Ελενη (Ελβιρομανα) Αλινα (tzoutzou) Kyka Ρια 23 Νικη Στελλα (estelle) Θενια Ζηνα Νικολέτα Δωρα (moukelis) Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) Γατιλομπαμπας Kristen Στελλα (stellak) Ρανια Lilian Δαφνη Αντρας Δαφνης Ρουλα (ruko) Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α....η Konstans το εγραψε? SorryΕσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα Το προσεξα το 13άρι το προσεξα(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα) Click για ανάπτυξη... Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 19-03-09 09:24 Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από alice: Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:26 Η ιβανα έγραψε: #1.736 19-03-09 09:26 ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.737 19-03-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:38 Η alice έγραψε: #1.738 19-03-09 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τοσο καιρο τον εριχνε....καιρος ηταν Click για ανάπτυξη... Ζηλιααα ψωραααα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:49 Η konstans έγραψε: #1.739 19-03-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alice: Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη? Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2009 στις 09:53 Η alice έγραψε: #1.740 19-03-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Κωνσταντίνα με λένε βρε Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου Click για ανάπτυξη... Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans... Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα... Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.