Πότε θα πάμε για καφέ;

Ρια μου αν δε βρεθει καποιος αλλος εκει κοντα, θα ερθω να σε παρω εγω να δω και τη νυφη μου!

ευχαριστω αλικη μου ..αν δεν βρεθει καποιος αλλος...η νυφουλα σου θα χαρει πολυ να σε γνωρισει!!!!!!!

Εγώ μένω Π.Φάληρο, μπορώ να έρθω να σε πάρω(φτάνει βέβαια να έρθω:/:). Θα το ξέρω με σιγουριά μέχρι την Παρασκευή.

konstans στειλε μου ενα πμ οταν θα ξερεις μπορω να ερθω μεχρι καποιο σημειο με τραμ ή λεωφορειο για να μην σε ταλαιπωρω και ερχεσαι μεχρι εδω!!!!!!!!!!:):)

ευχαριστω κοριτσια!!!!:);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ok, μέχρι την Παρασκευή θα σου πω σίγουρα.
Έχουμε κάτι εγκαίνια στην Αμαλιάδα και ψήνω τον φίλο μου να μην πάμε. Έχω να βγω με τα κορίτσια του λέω , "με ποιές με τις γατούδες" μου λέει:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. :( Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε?

Εμεις θα ξερουμε σιγουρα μεχρι την Παρασκευη(να δουμε ποσο εχει προχωρησει και το μαγειρεμα δηλαδη,αλλιως αλλη φορα:cry::cry:)

Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. :( Κωνσταντίνα, εκτός από γειτόνισσες θα βγούμε και κοντοχωριανές? Έχεις συγγενείς εκεί ή απλά έτυχε?
Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται.:/::/:
Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του.

Tί έγινε καλέ, πολλές απουσίες βλέπω να μαζεύονται.:/::/:
Δεν έχω σχέση με το μέρος, απλώς ο φίλος μου είναι πωλητής και έχει εγκαίνια ένας πελάτης-φίλος του.
Η μαμά μου είναι από εκεί γύρω (εδώ κολλάει το είδε ο γύφτος τη γενιά του...:lol:)
Εγώ είμαι σε φάση ημι-ξάπλας για ιατρικούς λόγους και το σκέφτομαι.

Κορίτσια, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσουμε κι εμείς... Ανωτέρα βία. Ρία μου, θα σου έλεγα να σε πάρουμε εμείς γιατί είμαστε δίπλα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν θα έρθω. Θα δούμε. :(

δεν πειραζει χρυσακο, εσυ να εισαι καλα και τα λεμε αλλη στιγμη...:)
να προσεχεις την υγεια σου :)

Konstans, προτείνω να αφήσεις το boy-friend να πάει μόνος του στην Αμαλιάδα:D.

Chryssa εύχομαι να είσαι καλά μέχρι το Σάββατο και να σε δούμε :)

Αρχική Δημοσίευση από Voula
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε :up: στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Μέχρι τότε, a bien tot.

Αρχική Δημοσίευση από alice

1. Βαρβαρα (roulsydney)
  2. Βουλα (Voula)
  3. Ιωαννα (Ιβαννα)
  4. Ελενη (Ελβιρομανα)
  5. Αλινα (tzoutzou)
  6. Kyka
  7. Ρια 23
  8. Νικη
  9. Στελλα (estelle)
  10. Θενια
  11. Ζηνα
  12. Νικολέτα
  13. Εγω
  14. Δωρα (moukelis)
  15. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  16. Γατιλομπαμπας
  17. Kristen
  18. Στελλα (stellak)
  19. Ρανια
  20. Lilian
  21. Δαφνη
  22. Αντρας Δαφνης
  23. Ρουλα (ruko)
Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας...

M'αρεσει που γκρινιαζατε οτι δεν μαζευοσαστε πολλες:P:lol::up::up:
κι εμενα Αλικη, γατουδες τις λενε οι δικοι μου τις φιλες μου:P

Τωρα συγγνωμη... ειναι πολλα 25 ατομα?? :blink::P:lol:
Αυτο για τις γατουδες Γιουλη μου το εγραψε η Konstans...Αλικη τη λενε κι αυτη?
Το προσεξες οτι πηγα στο νουμερο 13??? :lol::lol::lol:

Α....η Konstans το εγραψε? Sorry:redface:Εσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα:lol:
Το προσεξα το 13άρι το προσεξα:lol:(αντε, φροντισε ν'αλλαξει συντομα):lol:

Α....η Konstans το εγραψε? Sorry:redface:Εσυ θυμαμαι οτι εχεις και γαμω τα χιουμορ γι'αυτο το ειπα:lol:
Θα τους φαω και τους αλλους 12 που θα παει? Και να δω μετα πως θα φαω παϊδακια για 12 ατομα... Θα σας φερω στην εκθεση να μοσχοβολησουμε...
Ευχαριστω για το κοπλιμαν περι χιουμορ mademoiselle....:P

Αρχική Δημοσίευση από Voula
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε :up: στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Μέχρι τότε, a bien tot.

Αρχική Δημοσίευση από alice
  1. Εγω... :cool::cool::cool::lol::lol::lol:
  2. Βαρβαρα (roulsydney)
  3. Βουλα (Voula)
  4. Ιωαννα (Ιβαννα)
  5. Ελενη (Ελβιρομανα)
  6. Αλινα (tzoutzou)
  7. Kyka
  8. Ρια 23
  9. Νικη
  10. Στελλα (estelle)
  11. Θενια
  12. Ζηνα
  13. Νικολέτα
  14. Δωρα (moukelis)
  15. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα)
  16. Γατιλομπαμπας
  17. Kristen
  18. Στελλα (stellak)
  19. Ρανια
  20. Lilian
  21. Δαφνη
  22. Αντρας Δαφνης
  23. Ρουλα (ruko)
Ακυρωσε η Βικυ, το gatouni και εβγαλα και τη Χρυσσα με τον αντρα της απο τη λιστα μεχρι νεωτερας...

Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! :P

Να βρε, εγινα νουμερο ενα( αν και νουμερο ειμαι γενικως) χωρις να φαω και κανεναν... Δε θελει κοπο, θελει τροπο! :P
:lol::lol::up::up:

ειχες δεν ειχες εβαλες τον εαυτο σου πρωτο ! :P

τοσο καιρο τον εριχνε:down:....καιρος ηταν:P:lol::lol:

τοσο καιρο τον εριχνε:down:....καιρος ηταν:P:lol::lol:

:bleh::bleh::bleh::bleh::bleh: Ζηλιααα ψωραααα......:lol::lol::lol::lol:

Κωνσταντίνα με λένε βρε:P:P:P
Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου:lol::lol::lol:

Κωνσταντίνα με λένε βρε:P:P:P
Άντε στο τέλος σε βλέπω να τρως μόνη σου:lol::lol::lol:

Δεν το καταλαβα γιατι δεν κολλαγε με το Konstans...:P:P:P:lol::lol::lol:
Απλα με μπερδεψε η Γιουλιτσκα...
Τουλαχιστον θα εχω σιγουρα παρεα τη Σειριομανα τη Βουλα την Ουρανια τη Ρια την Αλινα....κλπ κλπ...:P:P:P:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back