Πότε θα πάμε για καφέ;

Να ρωτησω???μηπως ξερει καμια να μου πει περιπου ποσο θα παει<<το μαλλι>>για να ξερω???αν εκτος απο το μαγειρεμα να αρχιζω να κουρευω κιολας.(ατιμα οικονομικα,στο περιπου,δηλαδη,αν θα παει με το κεφαλι η με το τραπεζι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κοριτσούδια μου, αν κ η Αλικη με έβαλε στη λίστα (καλέ γιατί αφου δεν σου έστειλα πμ??? μήπως με μπέρδεψες κ άφησες καμμια άλλη εκτός???;);))

κ θα ήθελα πολύ να έρθω, δεν είναι καθόλου σίγουρο, εμ τώρα τι να πω, υπάρχει ένα 5% να μπορέσω, λόγω δουλειάς αλλά κ κρυωλογήματος που έχω (θα ξέρω σάββατο πρωί - ναι το ξέρω είμαι γαιδούρ:lol:αλλά:lol::lol:)

Σε πια να στείλω το τηλ μου? ή εν πάση περιπτώση τι να κάνω, πια να ενημερώσωωωω:lol::lol::lol: αν τα καταφέρω δηλαδή,

ΥΓ καλό το μαγαζάκι, το έχω επισκευτεί στο παρελθόν, κ ευτυχώς που έχει πάρκινγκ γιατί εγώ ζορίζομαι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα εχουμε αλλον εναν στην παρεα μας το Σαββατο!!!!!Αλικη,προσθεσε διπλα σε εμενα και τον αντρα,την περιβοητη καψουρα της Leia!!!!!!!!

κ θα ήθελα πολύ να έρθω, δεν είναι καθόλου σίγουρο, εμ τώρα τι να πω, υπάρχει ένα 5% να μπορέσω, λόγω δουλειάς αλλά κ κρυωλογήματος που έχω (θα ξέρω σάββατο πρωί - ναι το ξέρω είμαι γαιδούρ:lol:αλλά:lol::lol:)

Έλα ρε Χριστινάκι:/: Κοίτα, εγώ έχω το κινητό σου, αν θες στείλε σε μένα, αλλά προσπάθησε να έρθεις:)

Κοριτσάκια εγώ μάλλον θα έρθω τελικά:up::up::up:
Πριν λίγο είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον φίλο μου(που να πηγαίνουμε στα εγκαίνεια μωρέ, εγώ θέλω να βγω με τις "γατούδες", δεν θέλω εγκαίνεια, θα έχει κίνηση, θα έχει κρύο και γκρι-γκρι-γκρι:lol::lol::lol:), ε και μάλλον τον έψησα!!!
Tomorrow θα σας πω το οριστικό ναι.:)

Να ρωτησω???μηπως ξερει καμια να μου πει περιπου ποσο θα παει<<το μαλλι>>για να ξερω???αν εκτος απο το μαγειρεμα να αρχιζω να κουρευω κιολας.(ατιμα οικονομικα,στο περιπου,δηλαδη,αν θα παει με το κεφαλι η με το τραπεζι)

δαφνουλα τελευταια φορα που ειχα παει βλαχικα βαρης, ειχα δωσει γυρω στα 20 ευρω...πανω κατω...;)

Κοριτσάκια εγώ μάλλον θα έρθω τελικά:up::up::up:
Πριν λίγο είχα μια εποικοδομητική συζήτηση με τον φίλο μου(που να πηγαίνουμε στα εγκαίνεια μωρέ, εγώ θέλω να βγω με τις "γατούδες", δεν θέλω εγκαίνεια, θα έχει κίνηση, θα έχει κρύο και γκρι-γκρι-γκρι:lol::lol::lol:), ε και μάλλον τον έψησα!!!
Tomorrow θα σας πω το οριστικό ναι.:)

τον επρηξες στη κρεβατομουρμουρα ειμαι σιγουρη, και για να γλιτωσει ο καψερος ειπε "αντε πηγαινε" :lol::lol::lol::lol: ελα πεστο, ειμαι σιγουρη :lol::lol:

Σαλονομουρμούρα θα έλεγα:P:P:P

Αχ κοριτσούδια μου, αν κ η Αλικη με έβαλε στη λίστα (καλέ γιατί αφου δεν σου έστειλα πμ??? μήπως με μπέρδεψες κ άφησες καμμια άλλη εκτός???)

Οχι Kristen μου δε σε μπερδεψα απλα επειδη διαβασα ολα τα posts απο την αρχη που επεσε η προταση εβαλα κι αυτους που ειχαν πει εδω οτι θελουν να ερθουν...
Γατουδες και συζυγοι γατουδων...
Αποψε λογικα κανω την τελευταια ενημερωση αν και δε νομιζω να αλλαξει κατι ως προς τον αριθμο...
Η Βουλα εχει κλεισει τραπεζι για 30 πανω κατω... οποτε 5 πανω-5 κατω καλα ειμαστε, φερτε και οποιον αλλον νομιζετε...οτι θα αντεξει...:P:lol::lol::lol:
Εγω αυριο το μεσημερι φευγω για Αθηνα και τωρα στα σκαστα μπηκα γιατι πλεον εχω 4 υπεροχα γατομωρακια να ταϊζω αφου η μανα τους τα παρατησε για μπουρδελ#@τσαρκα!!!

Αρχική Δημοσίευση από Voula
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε :up: στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Διαφορετικα τα τηλ σας τα δινεται σε οποιον νομιζετε απο τη λιστα... γιατι εγω μεχρι αυριο το πρωι θα ειμαι online...

Αρχική Δημοσίευση από alice
  1. Βαρβαρα (roulsydney)
  2. Βουλα (Voula) εχω κινητο
  3. Ιωαννα (Ιβαννα)
  4. Ελενη (Ελβιρομανα)
  5. Αλινα (tzoutzou) εχω κινητο
  6. Αλινος :P:P:P:lol::lol::lol:(κοινως τρελος Leioμπαμπας):P:redface:
  7. Kyka
  8. Ρια 23
  9. Νικη
  10. Στελλα (estelle)
  11. Θενια
  12. Ζηνα
  13. Νικολέτα
  14. Εγω εχω κινητο :cool::lol::lol::lol::lol:
  15. Δωρα (moukelis) εχω κινητο
  16. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) εχω κινητο
  17. Γατιλομπαμπας
  18. Kristen
  19. Στελλα (stellak)
  20. Ρανια εχω κινητο
  21. Lilian
  22. Δαφνη
  23. Αντρας Δαφνης
  24. Ρουλα (ruko)
  25. Κοnstans
  26. Χρυσα???
  27. Αντρας Χρυσας???
Δεν χρειαζεται να επιβεβαιωσετε, οσοι καταφερετε τελευταια στιγμη, απλα ελατε!!!!

Λοιπόν, όπως είπαμε κι εχτές θα έρθω κι εγώ:D
Ρία σου στέλνω π.μ. να συννενοηθούμε για την μεταφορά. Να με περιμένεις στο δρόμο και να κρατάς μια γάτα για να σε γνωρίσω, κατά προτίμηση την Ηρώ (πως λέμε θα κρατάω ένα τριαντάφυλλο;;)) Πλάκα κάνω ε;;;

Λοιπόν, όπως είπαμε κι εχτές θα έρθω κι εγώ:D
Ρία σου στέλνω π.μ. να συννενοηθούμε για την μεταφορά. Να με περιμένεις στο δρόμο και να κρατάς μια γάτα για να σε γνωρίσω, κατά προτίμηση την Ηρώ (πως λέμε θα κρατάω ένα τριαντάφυλλο;;)) Πλάκα κάνω ε;;;

Αν κραταει μια γατα, το πιο πιθανο να μην τη γνωρισεις απο τις γρατζουνιες...:P:P:P

Θα δω την γάτα όμως:lol::lol::lol::P

Οχι Kristen μου δε σε μπερδεψα απλα επειδη διαβασα ολα τα posts απο την αρχη που επεσε η προταση εβαλα κι αυτους που ειχαν πει εδω οτι θελουν να ερθουν...
Γατουδες και συζυγοι γατουδων...
Αποψε λογικα κανω την τελευταια ενημερωση αν και δε νομιζω να αλλαξει κατι ως προς τον αριθμο...
Η Βουλα εχει κλεισει τραπεζι για 30 πανω κατω... οποτε 5 πανω-5 κατω καλα ειμαστε, φερτε και οποιον αλλον νομιζετε...οτι θα αντεξει...:P:lol::lol::lol:
Εγω αυριο το μεσημερι φευγω για Αθηνα και τωρα στα σκαστα μπηκα γιατι πλεον εχω 4 υπεροχα γατομωρακια να ταϊζω αφου η μανα τους τα παρατησε για μπουρδελ#@τσαρκα!!!

Δεν χρειαζεται να επιβεβαιωσετε, οσοι καταφερετε τελευταια στιγμη, απλα ελατε!!!!
:hmm:Καλημερα κυρια Νο 14! :lol:

:hmm:Καλημερα κυρια Νο 14! :lol:

Αρχική Δημοσίευση από Voula
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα :) !

Λοιπόν, το τραπέζι των 'τρελλαμένων με τις γάτες' (κι όχι μόνο.......)
κλείστηκε στο κέντρο, ' Η Βοσκοπούλα', δ/νση Λεωφ. Βάρης 41.
Ώρα προσέλευσης : 8.30 μμ.

Κανονίστηκε τραπέζι γωνιακό, σε σχήμα Γ, στην μέσα αίθουσα του μαγαζιού. Επίσης σας ενημερώνω ότι υπάρχει parking στο κατάστημα.

Εύχομαι να σας δω ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ που έχετε δηλώσει παρούσες. Επίσης καλό θα ήταν να στείλετε στην Αλίκη τα κινητά σας, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί κάτι,

Διαφορετικα τα τηλ σας τα δινεται σε οποιον νομιζετε απο τη λιστα... γιατι εγω μεχρι αυριο το πρωι θα ειμαι online...

Αρχική Δημοσίευση από alice
  1. Βουλα (Voula) εχω κινητο
  2. Ιωαννα (Ιβαννα)
  3. Ελενη (Ελβιρομανα)
  4. Αλινα (tzoutzou) εχω κινητο
  5. Αλινος :P:P:P:lol::lol::lol:(κοινως τρελος Leioμπαμπας):P:redface:
  6. Kyka
  7. Ρια 23
  8. Νικη
  9. Στελλα (estelle)
  10. Θενια
  11. Ζηνα
  12. Νικολέτα
  13. Εγω εχω κινητο :cool::lol::lol::lol::lol:
  14. Δωρα (moukelis) εχω κινητο
  15. Μαριανθη εκ Πατρων (ομιλουμε γαληκα) εχω κινητο
  16. Γατιλομπαμπας
  17. Kristen
  18. Στελλα (stellak)
  19. Ρανια εχω κινητο
  20. Lilian
  21. Δαφνη
  22. Αντρας Δαφνης
  23. Ρουλα (ruko)
  24. Κοnstans
  25. Χρυσα???
  26. Αντρας Χρυσας???
Δεν με προλαβαινεις δε με προλαβαινεις...!!!!!
Εγινα παλι Νο 13....:lol::lol::lol::lol:

:blink:Ε....οχι παλι ρε Αλικη!!!:lol:
Θα ερθεις απο το Σαββατο το απογευμα με τη Δωρα στον αστερα? :)

Καλά, δεν ντρέπεσαι καθόλου; Το δικό μου το κινητό που ήταν στο πμ συμμετοχής δηλαδή το έσβησες;:mad: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δε στο ξαναστέλνω και θα φας κι ένα μπερντάκι όταν βρεθούμε!
Αχχχχ, ας μη με δέσμευε το στοίχημα με την παλιοΒίκυ και σου'λεγα...:bleh:

Καλά, δεν ντρέπεσαι καθόλου; Το δικό μου το κινητό που ήταν στο πμ συμμετοχής δηλαδή το έσβησες;:mad: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δε στο ξαναστέλνω και θα φας κι ένα μπερντάκι όταν βρεθούμε!
Αλικηηηηηη....θα στο δωσω εγω!!!;)

:hmm: Βασικα λεω να στο πουλησω καλυτερα:P:lol::lol:

σε απαλλασω στελλα απο το στοιχημα ουτως η αλλως εχασες:lol::lol::lol::lol:
κανε τα κουμαντα σου:lol::lol::lol:

σε απαλλασω στελλα απο το στοιχημα ουτως η αλλως εχασες:lol::lol::lol::lol:
κανε τα κουμαντα σου:lol::lol::lol:
Κι ελεγα δεν θα βγω off σημερα:hmm::lol:
Καλεεεεε??? Ορθια εισαι εσυ? Η ξαπλα μας γραφεις σημερα?:whistle::whistle:

Αλικηηηηηη....θα στο δωσω εγω!!!;)

:hmm: Βασικα λεω να στο πουλησω καλυτερα:P:lol::lol:

Μωρέ, τώρα που αποκαλύφθηκε, το μπερντάκι δεν το γλιτώνειιιιι:lol:
Γιούλη, μπράααααααβο, μπράαααααβο, και σε νόμιζα για φίλη:rolleyes:

Μωρέ, τώρα που αποκαλύφθηκε, το μπερντάκι δεν το γλιτώνειιιιι:lol:
Γιούλη, μπράααααααβο, μπράαααααβο, και σε νόμιζα για φίλη:rolleyes:
καλε ετσι το'πα;)σιγα μη δωσει με τετοια κριση λεφτα για εναν αριθμο κινητου:lol::lol:3,000 ευρω θα ζητουσα...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back