Πότε θα πάμε για καφέ;

ουτως η αλλως εχασες:lol::lol::lol::lol:

Από που κι ως που; Τεκμηριωμένα, όχι... μ...κίες!:mad: Ή μήπως θες να σε ξεφωνίσω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ελεγα δεν θα βγω off σημερα:hmm::lol:
Καλεεεεε??? Ορθια εισαι εσυ? Η ξαπλα μας γραφεις σημερα?:whistle::whistle:
για να μη βγω εντελως off λεω οτι η ταβερνα που θα πατε ειναι πολυ ωραια
(ειμαι στο γραφειο, αλλα θα παω σπιτι το απογευμα τρεχοντας) με πολυ ωραιο φαγητο. κανατε καλη επιλογη, θα περασετε σουπερ:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σημερα ειναι η μεγαλη μερα της μασας στη βαρη...αντε καλα να περασουμε κοριτσια :D:D

Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω.:( Καλά να περάσετε.

Εγώ πάλι ακόμα δεν έχω αποφασίσει... Αν δεν έρθουμε, φάτε και για μένα, έχω και μια λιγούρα τώρα!:)

φατε και για μας,καλα να περασετε(εδω εχει αρχισει και ριχνει αρκουδες)

Εγώ πάλι ακόμα δεν έχω αποφασίσει... Αν δεν έρθουμε, φάτε και για μένα, έχω και μια λιγούρα τώρα!:)

εγω παντως εφαγα και για σενα, ισως και για το μωρο σου :lol::lol:

φατε και για μας,καλα να περασετε(εδω εχει αρχισει και ριχνει αρκουδες)

εγω εφαγα για σενα , και τον αντρα σου :lol::lol::lol:

ηταν παρα πολυ ωραια χτες, γνωριστηκαμε και με αλλα κοριτσια, ηπιαμε, εφαγα :lol::lol::lol: (οι αλλοι δεν ειδα αν προλαβαν) και γενικα ηταν σουπερ, χασατε οσοι δεν ηρθατε :up::up::up:

εγω παντως εφαγα και για σενα, ισως και για το μωρο σου :lol::lol:

εγω εφαγα για σενα , και τον αντρα σου :lol::lol::lol:

ηταν παρα πολυ ωραια χτες, γνωριστηκαμε και με αλλα κοριτσια, ηπιαμε, εφαγα :lol::lol::lol: (οι αλλοι δεν ειδα αν προλαβαν) και γενικα ηταν σουπερ, χασατε οσοι δεν ηρθατε :up::up::up:

χθες η Ιωαννα εφαγε για οσους δεν ηρθαν!!!!!!!!:lol::lol::lol: παντως περασαμε πολυ ωραια και ειχαμε και ΓΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ μετα το φαι..για να χωνεψουμε:lol::lol:

Μπράβο κορίτσια που φάγατε και διασκεδάσατε! Πολύ στεναχωρέθηκα που δεν τα είπαμε, αλλά ελπίζω να είμαι καλύτερα στην επόμενη συνάντηση και να σας δω! Βρε Ιωάννα, πού τα έβαλες όλα αυτά που έφαγες? Πήγες τίποτα στην Πασχαλιά ή την άφησες στην πείνα την καημένη?:P

Μπράβο κορίτσια που φάγατε και διασκεδάσατε! Πολύ στεναχωρέθηκα που δεν τα είπαμε, αλλά ελπίζω να είμαι καλύτερα στην επόμενη συνάντηση και να σας δω! Βρε Ιωάννα, πού τα έβαλες όλα αυτά που έφαγες? Πήγες τίποτα στην Πασχαλιά ή την άφησες στην πείνα την καημένη?:P

η πασχαλια ειναι μιζερη στο φαι και δεν τρωει μαγειρευτα...:P γι'αυτο και μονο τα εφαγα εγω :lol::lol:

Ήταν όντως πολύ καλά και εχτές!:) Μπράβο στις διοργανώτριες αυτής της συνάντησης Βούλα και Αλίκη.

Χάρηκα που γνώρισα τις κοπέλες που δεν ήξερα αλλά και τους Γατιλογονείς που καμαρώνουν δικαίως για τον κούκλο Γατίλη τους (εκείνος ο μπαμπας του δε, νομίζω είναι πιο τρελαμένος και από τη μανούλα!;)) και χάρηκα που είδα τις κοπέλες που ήδη γνωρίζω!

Άντε και στα επόμενα για όσους εχασαν τη χτεσινή συνάντηση:happy:

Να πω κι εγώ ότι περάσαμε πάρα-πολύ ωραία. Φάγαμε, σκάσαμε και αντί για γλυκό χαϊδέψαμε Σείριο και τα μωρά της Αλίκης.;);)
Άντε και στην επόμενη συνάντηση!!!

Περασαμε πολυ πολυ ωραια,γνωρισα πολυ κοσμο που δεν ηξερα,επρηξα την καημενη την Konstans (ποιος σου ειπε να εισαι τοσο ησυχη; :P) και χαρηκα πολυ που περασα μια τοσο ομορφη βραδια!

Τί να κάνω μαρή, έτσι βγήκα, ήσυχη:P:P
Δεν με έπρηξες καθόλου και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι εσένα και όσους δεν ήξερα:rolleyes:

Τί να κάνω μαρή, έτσι βγήκα, ήσυχη:P:P
Δεν με έπρηξες καθόλου και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κι εσένα και όσους δεν ήξερα:rolleyes:
Καλα αυτο διορθωνεται,αμα κανουμε λιγο παρεα θα φτιαξεις και θα κυκλοφορεις κι εσυ με πρασινο δεινοσαυρο!:lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ όλες για την ατμόσφαιρα αυτής της βραδιάς, που ήταν τόσο ζεστή σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Ειδικά ευχαριστώ τη Βούλα που δεν ξέχασε να με ειδοποιήσει, αν και εξαφανισμένη τον τελευταίο καιρό απ' τη γατοπαρέα μας.

μπραβο σε βουλα και αλικη για την αψογη διοργανωση !!!! :up::up::up:

μπραβο σε βουλα και αλικη για την αψογη διοργανωση !!!! :up::up::up:
Για μας όμως που δεν τα καταφέραμε να έρθουμε ..περιμένουμε ενημέρωση και φωτο...

Για μας όμως που δεν τα καταφέραμε να έρθουμε ..περιμένουμε ενημέρωση και φωτο...

μας ελειψες βαρβαρουλα...:/:αντε να δω ποτε θα σε γνωρισω.:P ωραια ηταν, φωτος εχει η νικη εκ θεσσαλονικης, φανταζομαι θα τις ανεβασει καποια στιγμη :P

Να πω κι εγώ ότι πέρασα πολύ ωραία και συγγνώμη που δεν τα κατάφερα να έρθω στην έκθεση την άλλη μέρα..Επίσης να δηλώσω ότι τα 4 ευρώ που περίσσεψαν από το λογαριασμό τα έχω εγώ και θα τα δώσω προσωπικά στη Βιβή για να τα βάλει στο αδεσποτολόγιο.

Που είναι οι φωτογραφίες κορίτσια?!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back