drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:54 Ο drf έγραψε: #2.061 13-05-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω εξαρχεια προτεινω. αφου φαμε να ριξουμε και καμια μολοτωφ για χωνεψη. επισης προτεινω να κατσω αναμεσα στους δυο αντρες, γινεται αυτο??? επισης προτεινω να πλακωσουμε στο ξυλο τη στελλα, για να μαθει να μας τρομοκρατει στελλιτσα μου εσυ γλυκια κοπελα Click για ανάπτυξη... μπορούμε να κάνουμε κράτηση για τη θέση; πχ εμένα μου αρέσει κοντά στο παράθυρο και όχι στο διάδρομο (ουπς δε λέμε για αεροπλάνο ε; ) Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η vickymoon: #2.062 13-05-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, μην ακούς εσύ και η τύχη σου εργάζεται πυρετωδώς Click για ανάπτυξη... αμαν μαρη λογοκρισια Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Click για ανάπτυξη... εγω θα κατσω αναμεσα στους αντρες, εσενα θα σου παραγγειλουμε φιλετο κοτοπουλο (αυτο ζητησες) η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη και η μελινα θα τρεχει πανω κατω για τη διοργανωση ρε τι μυαλο εχω εγω, ολα τα σκεφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #2.063 13-05-09 10:58 μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.064 13-05-09 10:59 Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η stellak έγραψε: #2.065 13-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η vickymoon: #2.066 13-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: και εγω εξαρχεια προτεινω. αφου φαμε να ριξουμε και καμια μολοτωφ για χωνεψη. επισης προτεινω να κατσω αναμεσα στους δυο αντρες, γινεται αυτο??? επισης προτεινω να πλακωσουμε στο ξυλο τη στελλα, για να μαθει να μας τρομοκρατει στελλιτσα μου εσυ γλυκια κοπελα Click για ανάπτυξη... μπορούμε να κάνουμε κράτηση για τη θέση; πχ εμένα μου αρέσει κοντά στο παράθυρο και όχι στο διάδρομο (ουπς δε λέμε για αεροπλάνο ε; ) Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η vickymoon: #2.062 13-05-09 10:56 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, μην ακούς εσύ και η τύχη σου εργάζεται πυρετωδώς Click για ανάπτυξη... αμαν μαρη λογοκρισια Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Click για ανάπτυξη... εγω θα κατσω αναμεσα στους αντρες, εσενα θα σου παραγγειλουμε φιλετο κοτοπουλο (αυτο ζητησες) η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη και η μελινα θα τρεχει πανω κατω για τη διοργανωση ρε τι μυαλο εχω εγω, ολα τα σκεφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #2.063 13-05-09 10:58 μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.064 13-05-09 10:59 Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η stellak έγραψε: #2.065 13-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η vickymoon: #2.066 13-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, μην ακούς εσύ και η τύχη σου εργάζεται πυρετωδώς Click για ανάπτυξη... αμαν μαρη λογοκρισια Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε. Click για ανάπτυξη... εγω θα κατσω αναμεσα στους αντρες, εσενα θα σου παραγγειλουμε φιλετο κοτοπουλο (αυτο ζητησες) η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη και η μελινα θα τρεχει πανω κατω για τη διοργανωση ρε τι μυαλο εχω εγω, ολα τα σκεφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:58 Η ιβανα έγραψε: #2.063 13-05-09 10:58 μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.064 13-05-09 10:59 Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η stellak έγραψε: #2.065 13-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η vickymoon: #2.066 13-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η Raktia έγραψε: #2.064 13-05-09 10:59 Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η stellak έγραψε: #2.065 13-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η vickymoon: #2.066 13-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 10:59 Η stellak έγραψε: #2.065 13-05-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η vickymoon: #2.066 13-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη Click για ανάπτυξη... Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:02 Η vickymoon: #2.066 13-05-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως Click για ανάπτυξη... παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:04 Η Raktia έγραψε: #2.067 13-05-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια θα φερω εγω τις χειροπεδες. φερτε ολα τα αξεσουαρ εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση Click για ανάπτυξη... Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:05 Η stellak έγραψε: #2.068 13-05-09 11:05 ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η vickymoon: #2.069 13-05-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται; Click για ανάπτυξη... ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Αρχική Δημοσίευση από stellak: ... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008" Click για ανάπτυξη... μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #2.070 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα Click για ανάπτυξη... Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:09 Ο drf έγραψε: #2.071 13-05-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα. Click για ανάπτυξη... ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:10 Ο drf έγραψε: #2.072 13-05-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω. Click για ανάπτυξη... WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:12 Η Raktia έγραψε: #2.073 13-05-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Click για ανάπτυξη... Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε. Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Melini έγραψε: #2.074 13-05-09 11:13 Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:13 Η Raktia έγραψε: #2.075 13-05-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:14 Η vickymoon: #2.076 13-05-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; Click για ανάπτυξη... να τα φερεις, να τα φερεις και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:15 Ο drf έγραψε: #2.077 13-05-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αλήθεια;;;; Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;; Σούπερ!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ίσως ήταν το περσινό που είδες.. στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση .. https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:19 Η Raktia έγραψε: #2.078 13-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drf: [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com ] Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:20 Η vickymoon: #2.079 13-05-09 11:20 κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 13 Μαΐου 2009 στις 11:24 Η Melini έγραψε: #2.080 13-05-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι Click για ανάπτυξη... Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.