Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter drf
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
και εγω εξαρχεια προτεινω. αφου φαμε να ριξουμε και καμια μολοτωφ:lol::lol::lol: για χωνεψη.
επισης προτεινω να κατσω αναμεσα στους δυο αντρες, γινεται αυτο???
επισης προτεινω να πλακωσουμε στο ξυλο τη στελλα, για να μαθει να μας τρομοκρατει:lol::lol::lol::lol: στελλιτσα μου εσυ γλυκια κοπελα:up:

μπορούμε να κάνουμε κράτηση για τη θέση; πχ εμένα μου αρέσει κοντά στο παράθυρο και όχι στο διάδρομο (ουπς δε λέμε για αεροπλάνο ε; :lol: )

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων.:mad:
Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε.:blink:

:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ, μην ακούς εσύ και η τύχη σου εργάζεται πυρετωδώς:lol:
αμαν μαρη λογοκρισια:P:P:P

Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά έχεις σηκώσει κύμα αντιδράσεων.:mad:
Προτείνω στην λίστα με τα ονόματα να γράψουμε δίπλα και το αν είμαστε ελεύθερες ή ρεζερβε. Αν είναι να έχουμε μόνο 2 άντρες στην παρέα θα πρέπει να τους διεκδικήσουμε.:blink:
εγω θα κατσω αναμεσα στους αντρες, εσενα θα σου παραγγειλουμε φιλετο κοτοπουλο:lol::lol::lol: (αυτο ζητησες) η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη και η μελινα θα τρεχει πανω κατω για τη διοργανωση:up::up:
ρε τι μυαλο εχω εγω, ολα τα σκεφτομαι:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως :P:P

Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα.:P

η στελλα θα μας επανεφερει στη ταξη

Καλά, αυτό αποκλείεται! Εκεί πάμε για αταξία, αλλά εδώ ΣΟΥΖΑ:D

μελινααααα εκεινο το μαστιγιο...φερτο στο μαγαζι γιατι εχουμε ξεφυγει τελειως :P:P
παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια:up: θα φερω εγω τις χειροπεδες.
φερτε ολα τα αξεσουαρ:up::up:
εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση

παιδια αν εχουμε και μαστιγια θα περασουμε πολυ ωραια:up: θα φερω εγω τις χειροπεδες.
φερτε ολα τα αξεσουαρ:up::up:
εξελισεται πολυ ενδιαφερουσα η συναντηση

Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται;:whistle::whistle::whistle:

... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008":lol:

Κάποιος πέρασε από την έκθεση erotica ή μου φαίνεται;:whistle::whistle::whistle:
ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα

... ή της ξέμειναν από τα "Δεκεμβριανά 2008":lol:
μπραβο στελλα με πιανεις...σεξ και βια:lol::lol:

ποτε εγινε αυτη η εκθεση??? γιατι δεν ενημερωθηκα

Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω.

Τι έγινε Νίκο; Ελα που σε χαλάει εσένα.:P

ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι :rolleyes:

Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; :blink:

:lol::lol::lol:

Ηταν την προηγούμενη εβδομάδα 9-11 Μαΐου. Ασε ρε γμτ, κι εγω δεν έβρισκα παρεα να πάω.

WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 :up:

ε να ο Παύλος αλλά και εγώ είμαστε μεγάλοι σοβαροί και ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ανθρωποι :rolleyes:

Ε αν είναι έτσι τότε ας κάτσουμε όπως θέλετε.:( Μόνο στο κοτόπουλό μου θα επιμείνω τότε.....

Ρε παιδιά, μου γράφετε για εκθέσεις γάτας και δε γράφετε τα σημαντικά :blink: Κοτζάμ erotica και τη μαθαίνουμε τελευταία στιγμή;;; Πού θα γίνει;;; Αυτό το Σ/Κ είναι;;; Θέλω λεπτομέρειες!! (όλο το φόρουμ νομίζω...:lol:)

WRONG!!!! από αύριο μέχρι τη Κυριακή είναι 14-17/5 :up:

Αλήθεια;;;;:up::up::up:
Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;;:hmm:
Σούπερ!!!!!!!

Βίκυ κάτι ανάποδους σταυρούς και κάτι πέτσινα να τα φέρω; :blink:

:lol::lol::lol:
να τα φερεις, να τα φερεις:up::up:

και εγω παντρεμενη γυναικα ειμαι, εχουμε πολλα θεματα να συζητησουμε:lol::lol::lol::lol:
επειδη ειστε παλιοκοριτσα και αναφερομαι σ εσενα κυρα raktia που μου χαλασες στρωμενη δουλεια και σηκωσες κυμα αντιδρασεων, θα ερθω να κατσω διπλα σου με ολα τα αξεσουαρ για να μαθεις:lol::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια;;;;:up::up::up:
Γιατί όταν το κοίταξα είχε αυτες τις ημερομηνίες;;;:hmm:
Σούπερ!!!!!!!

ίσως ήταν το περσινό που είδες..

στο ΕΚΕΠ είναι στη Μεταμόρφωση ..
https://www.athenserotica.net/site/ [εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com :redface: ]

[εάν είσαι κάτω των 18 πήγαινε εδώ-> www.disney.com :redface: ]

Σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ σ'ευχαριστώ!!!!! και μόνο για την υποψία σ'ευχαριστώ!!!!:inlove::inlove::inlove::blink::blink:

κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι:lol::lol::lol:

κοιτα να δεις που για τη συναντηση μας θελουμε διαβουλευσεις ενος μηνα και για την erotica θα μαζευτουμε να παμε στο πιτς φυτιλι:lol::lol::lol:

Απ'ό,τι φαίνεται βάζουμε το φαγητό πιο πάνω απ'το σεξ ;) Μήπως να οργανώσουμε και κανένα όργιο μετά το φαγητό; Μόνο που έχουμε μόνο δυο αγοράκια... θα γίνουμε όπως το πάρτυ με τα σβηστά φώτα στο ανέκδοτο.. έχω φάει τρεις και δεν έχω δώσει κανένα...:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back