RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 10:21 Η RedCat έγραψε: #2.141 20-05-09 10:21 ok πείτε μου να ξέρω..και ο δικος μου παιζεται στο αν θα ερθει η όχι θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 13:46 Ο drf έγραψε: #2.142 20-05-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... ελπίζω τα γατομέλη να τίμησαν αυτό το γεγονός ανάλογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:28 Η Βαβελόψαρο: #2.143 20-05-09 14:28 Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.144 20-05-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στέλνεις σε μένα με ΡΜ το κινητό σου ή κοιτάς το θέμα για να δεις τι κανονίσαμε οριστικά Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η stellak έγραψε: #2.145 21-05-09 13:00 Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ροζαλία.gif 36,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #2.146 21-05-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ok πείτε μου να ξέρω..και ο δικος μου παιζεται στο αν θα ερθει η όχι θα δουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 13:46 Ο drf έγραψε: #2.142 20-05-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... ελπίζω τα γατομέλη να τίμησαν αυτό το γεγονός ανάλογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:28 Η Βαβελόψαρο: #2.143 20-05-09 14:28 Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.144 20-05-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στέλνεις σε μένα με ΡΜ το κινητό σου ή κοιτάς το θέμα για να δεις τι κανονίσαμε οριστικά Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η stellak έγραψε: #2.145 21-05-09 13:00 Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ροζαλία.gif 36,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #2.146 21-05-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εγώ δεν είπα τίποτα δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε... Click για ανάπτυξη... ελπίζω τα γατομέλη να τίμησαν αυτό το γεγονός ανάλογα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:28 Η Βαβελόψαρο: #2.143 20-05-09 14:28 Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.144 20-05-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στέλνεις σε μένα με ΡΜ το κινητό σου ή κοιτάς το θέμα για να δεις τι κανονίσαμε οριστικά Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η stellak έγραψε: #2.145 21-05-09 13:00 Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ροζαλία.gif 36,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #2.146 21-05-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 20 Μαΐου 2009 στις 14:36 Η Melini έγραψε: #2.144 20-05-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στέλνεις σε μένα με ΡΜ το κινητό σου ή κοιτάς το θέμα για να δεις τι κανονίσαμε οριστικά Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η stellak έγραψε: #2.145 21-05-09 13:00 Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ροζαλία.gif 36,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #2.146 21-05-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ, στέλνεις σε μένα με ΡΜ το κινητό σου ή κοιτάς το θέμα για να δεις τι κανονίσαμε οριστικά Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:00 Η stellak έγραψε: #2.145 21-05-09 13:00 Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ροζαλία.gif 36,6 KB · Εμφανίσεις: 17 Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #2.146 21-05-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:01 Η Melini έγραψε: #2.146 21-05-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε! Click για ανάπτυξη... Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:32 Η Raktia έγραψε: #2.147 21-05-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!! Click για ανάπτυξη... Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η Melini έγραψε: #2.148 21-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει. Click για ανάπτυξη... Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:43 Η stellak έγραψε: #2.149 21-05-09 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η roulsydney: #2.150 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:45 Η Raktia έγραψε: #2.151 21-05-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος Click για ανάπτυξη... αϊ ρε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 13:54 Η Melini έγραψε: #2.152 21-05-09 13:54 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ....ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα... Click για ανάπτυξη... Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:21 Η chryssa έγραψε: #2.153 21-05-09 14:21 Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:29 Η Melini έγραψε: #2.154 21-05-09 14:29 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου? Click για ανάπτυξη... Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:38 Η chryssa έγραψε: #2.155 21-05-09 14:38 Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:40 Η Melini έγραψε: #2.156 21-05-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα! Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω! Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας? Click για ανάπτυξη... Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 14:50 Η Melini έγραψε: #2.157 21-05-09 14:50 Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:22 Η Βαβελόψαρο: #2.158 21-05-09 15:22 Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ομιλούμε γαληκά Πολύ δραστήριο μέλος Η ομιλούμε γαληκά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.583 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 15:37 Η ομιλούμε γαληκά: #2.159 21-05-09 15:37 τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 106 107 108 109 110 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 108 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 16:31 Η Raktia έγραψε: #2.160 21-05-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί.... Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή. Click για ανάπτυξη... Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;; Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.