Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ok πείτε μου να ξέρω..και ο δικος μου παιζεται στο αν θα ερθει η όχι θα δουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν είπα τίποτα:whistle:
δεν ξέρω αν το καταλάβατε όμως αλλά, αντι για την άκρως επιμορφωτική έκθεση τελικά θα πάμε σε μνημόσυνο:mad:
μου θελετε και μαστίγια.. τσου ρε...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ελπίζω τα γατομέλη να τίμησαν αυτό το γεγονός ανάλογα.. :cool::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!!

Κ εγώ κ εγώ!!!Είμαι κ εγώ εδώ κ θα ήθελα να σας συντροφέψω!!!

ΟΚ, στέλνεις σε μένα με ΡΜ το κινητό σου ή κοιτάς το θέμα για να δεις τι κανονίσαμε οριστικά:) Στην προηγούμενη σελίδα είναι ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης

Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε!:P

Συνημμένα

• Ροζαλία.gif
    Ροζαλία.gif
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Μελινάκι, είπα να βάλω και το χάρτη της "Ροζαλίας" γιατί μπορεί να μην ξέρουν όλοι πως να έρθουν. Συγνώμη που πετάγομαι σα ραπανάκι, ε!:P

Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!!:up::up::up:

Συναδέλφισσα, είσαι η ΘΕΑ μου!!!!:up::up::up:

Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει.:P

Μη ψαρώνεις ρε! Για να σου πάρει την δόξα το κάνει.:P

Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή:D Εγώ απλά κάνω το τρέξιμο, λίστα κι έρευνα καταστημάτων :) για να προχωρά πιο γρήγορα η διοργάνωση

Μα εγώ δεν κυνηγάω καμιά δόξα... Πάσα προσφορά και βοήθεια είναι πάντα δεκτή:D

:whistle::whistle::whistle: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος:P

:whistle::whistle::whistle: Ο κόσμος είναι κακόοοοοος:P

...:whistle::whistle::whistle:.ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα...:lol::lol::lol:

...:whistle::whistle::whistle:.ενα βάλιουμ την ημέρα..κάνει την κακία πέρα...:lol::lol::lol:

Ναι, εσύ ξέρεις να πέτάς καρφάκια, αλλά συμμετοχή δεν σε βλέπω να έχεις δηλώσει ακόμα!!! :P Για στείλε ΡΜ γρήγορα! Αντε μη σου στείλω τη Στέλλα με το μαστίγιο:lol::lol:

Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! ;)
Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! :mad: Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου?

Στέλλα, κάνε πάλι τον σχετικό ήχο, μπας και ψαρώσουν μερικοί! ;)
Βρε Μελινάκι, εγώ δεν ξέρω αν θα έρθω μόνη ή συνοδευόμενη! Δεν έχει αποφασίσει ο αναποφάσιστος!!! :mad: Θα υπάρξει πρόβλημα με έξτρα άτομα, έχουμε κλείσει ακριβώς ή στο περίπου?

Προς το παρόν είμαστε περίπου 25 άτομα, αν και περιμένω ΡΜ από κάποιους που δε μου έχουν δώσει τηλέφωνο για επιβεβαίωση... εγώ έχω πει στον άνθρωπο περίπου 30 άτομα. Ακόμα κι αν ο αναποφάσιστος αποφασίσει Κυριακή πρωί, δε θα έχουμε πρόβλημα, μην ανησυχείς.

Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα!:P
Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω!
Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας?:hmm:

Οκ, δεν ανησυχώ τότε! Ποια Κυριακή πρωί, Κυριακή μεσημέρι θα αποφασίσει, την ώρα που θα είμαι στην πόρτα και θα μου πει να τον περιμένω κιόλας... Τσεκαρισμένα πράγματα!:P
Αχ, μακάρι να μας κάνει και ωραίο καιρό... Πολύ ανυπομονώ να μαζευτούμε να γνωρίσω και όσες δεν ξέρω!
Να φέρουμε και τα καρτελάκια μας?:hmm:

Εγώ που δεν έχω καρτελάκι, να βάλω ένα γαρύφαλο στ'αυτί; Να κρατάω κι ένα ντέφι, για να είμαστε σίγουροι ότι θα με αναγνωρίσετε;;;:D

Επίσης, για όσους σκοπεύουν να κινηθούν με τραίνο (ΗΣΑΠ), αυτό το σαββατοκύριακο δε θα εκτελούνται δρομολόγια μεταξύ Καλλιθέας και Ομονοίας.

Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί....:lol::lol::lol::lol: Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή.

τελικώς, τι ωρ<α ΚΑΙ που

Αααααααα!!!Πρέπει να δηλωθεί κ από ένα χαρακτηριστικό για να γνωριστούμε όλοι με τη μία!!!Γαρύφαλλο θα είναι, μαστίγιο θα είναι, ό,τι κ αν είναι αυτό πρέπει να δηλωθεί....:lol::lol::lol::lol: Εγώ έχω ένα κοτσίδι πολύχρωμο στα μαλλιά κ είμαι καστανή.

Α έτσι το πάμε;;; Εγώ στα μαλλιά μου έχω μια άσπρη τούφα αλλά επειδή είναι σγουρά δεν πολυφαίνεται. (ευτυχώς) Τι άλλο να κάνω;;:hmm:
Μαστίγιο γαρίφαλλο κοτσίδι, μου έχετε πάρει όλα τα καλά ρε γμτ... Κάτι θα βρώ να ξεχωρίσω κι εγώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back