roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:10 Η roulsydney: #2.181 24-05-09 19:10 Οι πρώτες φωτογραφίες της σημερινής μας συνάντησης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:28 Η Μυρτω4038: #2.182 24-05-09 19:28 Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η roulsydney: #2.183 24-05-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Click για ανάπτυξη... ΓΑΤΟΓΡΙΦΟΣ..... τα γατουλάκια ήταν του μαγαζιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:52 Η ιβανα έγραψε: #2.184 24-05-09 19:52 οντως περασαμε πολυ ομορφα !!!!!! να ζουλεψετε που δεν ηρθατε χε χε χε βαρβαρα ευχαριστω για τα καλα λογια, χαρηκα που σε γνωρισα γατοσυμπεθερα μου ! μελινα μπραβο μπραβο μπραβο για την πραγματικα αψογη διοργανωση, εισαι φοβερη χαρηκα πολυ που ξαναειδα ολα τα κοριτσια νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:06 Η Μυρτω4038: #2.185 24-05-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Click για ανάπτυξη... Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:10 Η roulsydney: #2.186 24-05-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι πρώτες φωτογραφίες της σημερινής μας συνάντησης.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:28 Η Μυρτω4038: #2.182 24-05-09 19:28 Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η roulsydney: #2.183 24-05-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Click για ανάπτυξη... ΓΑΤΟΓΡΙΦΟΣ..... τα γατουλάκια ήταν του μαγαζιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:52 Η ιβανα έγραψε: #2.184 24-05-09 19:52 οντως περασαμε πολυ ομορφα !!!!!! να ζουλεψετε που δεν ηρθατε χε χε χε βαρβαρα ευχαριστω για τα καλα λογια, χαρηκα που σε γνωρισα γατοσυμπεθερα μου ! μελινα μπραβο μπραβο μπραβο για την πραγματικα αψογη διοργανωση, εισαι φοβερη χαρηκα πολυ που ξαναειδα ολα τα κοριτσια νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:06 Η Μυρτω4038: #2.185 24-05-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Click για ανάπτυξη... Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:10 Η roulsydney: #2.186 24-05-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:32 Η roulsydney: #2.183 24-05-09 19:32 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Click για ανάπτυξη... ΓΑΤΟΓΡΙΦΟΣ..... τα γατουλάκια ήταν του μαγαζιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:52 Η ιβανα έγραψε: #2.184 24-05-09 19:52 οντως περασαμε πολυ ομορφα !!!!!! να ζουλεψετε που δεν ηρθατε χε χε χε βαρβαρα ευχαριστω για τα καλα λογια, χαρηκα που σε γνωρισα γατοσυμπεθερα μου ! μελινα μπραβο μπραβο μπραβο για την πραγματικα αψογη διοργανωση, εισαι φοβερη χαρηκα πολυ που ξαναειδα ολα τα κοριτσια νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:06 Η Μυρτω4038: #2.185 24-05-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Click για ανάπτυξη... Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:10 Η roulsydney: #2.186 24-05-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλέ εγώ τώρα ...ντεν καταλαβαίνει! Πήγε ο Beebίκος στην συνάντηση και επειδή είναι πολύ όμορφος τον βγάλατε φωτό? Οι άλλες ....που είναι? Click για ανάπτυξη... ΓΑΤΟΓΡΙΦΟΣ..... τα γατουλάκια ήταν του μαγαζιού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 19:52 Η ιβανα έγραψε: #2.184 24-05-09 19:52 οντως περασαμε πολυ ομορφα !!!!!! να ζουλεψετε που δεν ηρθατε χε χε χε βαρβαρα ευχαριστω για τα καλα λογια, χαρηκα που σε γνωρισα γατοσυμπεθερα μου ! μελινα μπραβο μπραβο μπραβο για την πραγματικα αψογη διοργανωση, εισαι φοβερη χαρηκα πολυ που ξαναειδα ολα τα κοριτσια νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:06 Η Μυρτω4038: #2.185 24-05-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Click για ανάπτυξη... Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:10 Η roulsydney: #2.186 24-05-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως περασαμε πολυ ομορφα !!!!!! να ζουλεψετε που δεν ηρθατε χε χε χε βαρβαρα ευχαριστω για τα καλα λογια, χαρηκα που σε γνωρισα γατοσυμπεθερα μου ! μελινα μπραβο μπραβο μπραβο για την πραγματικα αψογη διοργανωση, εισαι φοβερη χαρηκα πολυ που ξαναειδα ολα τα κοριτσια νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:06 Η Μυρτω4038: #2.185 24-05-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Click για ανάπτυξη... Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:10 Η roulsydney: #2.186 24-05-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: νικη, μολις ειδα τον γατουλη της πρωτης φωτο στην ταβερνα, και εγω το ιδιο σκεφτηκα. "ο μπιμπικος της ζωης !!!!!!! " μοιαζουν παρα πολυ πραγματι, απο το συγκεκριμενο δε, εφαγα και μια γρατζουνια, τον ταισα κιολας, και εκατσε και λιγο να το χαιδεψω το καλο μου, δεν ειναι κουκλος ????????????????? Click για ανάπτυξη... Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:10 Η roulsydney: #2.186 24-05-09 20:10 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε τότε σίγουρα είναι ...ο Beebίκος! Ανθρώπινη φωτογραφία...δεν θα δούμε? Επρεπε να ήμουνα εγώ εκεί! Click για ανάπτυξη... Θα σας ανεβάσουμε κι ανθρώπινες αν συμφωνήσουν τα κορίτσια..Πάντως το μάμ (Σπιντογλώσσα) ήταν εξαιρετικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:15 Η Zbeebz έγραψε: #2.187 24-05-09 20:15 Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:25 Η ιβανα έγραψε: #2.188 24-05-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... μου ειπε να μη μιλησω αλλα ετσι ειναι. εγω του εκλεισα το εισιτηριο με τη δικη σου καρτα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 20:28 Η roulsydney: #2.189 24-05-09 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μα πού το βρήκατε αυτό το μαγαζί με το Beebικόσογο;;;; Από την άλλη, λες ο Beeb να έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα υποκλέπτοντας τη Visa μου;;;; Click για ανάπτυξη... Και στην Αθήνα ήρθε με εισιτήρια που έκλεισε η Ιωάννα και στο Χίλτον σε σουίτα έμεινε που του έκλεισα εγώ και με λίμο έφτασε στην ταβέρνα που του έκλεισες εσύ πριν το ...εγκεφαλικό που πέρασες..όταν δεν βρήκες την VISA σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:34 Η Zbeebz έγραψε: #2.190 24-05-09 21:34 Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αργκλ γκλ γκλ γκλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η roulsydney: #2.191 24-05-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Αργκλ γκλ γκλ γκλ Click για ανάπτυξη... Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:38 Η vickymoon: #2.192 24-05-09 21:38 και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και κερασε και τους παντες με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice Πολύ δραστήριο μέλος Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η alice έγραψε: #2.193 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... ειναι απο το εγκεφαλικο....δυσκολευεται στην ομιλια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 21:40 Η Zbeebz έγραψε: #2.194 24-05-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Τώρα αν πώ ότι αυτή την "εγκεφαλική" γλώσσα την κατάλαβα..μάλλον ψέμματα θα πώ.....Beeb αγόρι μου κάνε μου μια γατομετάφραση pls... Click για ανάπτυξη... Αργκλγκλγκλ = ήχος ανθρώπου που παθαίνει εγκεφαλικό, παρεμφερής με το θουθουθουθουθου που κάνει ο Κωνσταντάρας στην γνωστή ταινία "Κάτι κουρασμένα παλληκάρια" (Τη χούφτωσες, τη χούφτωσες; ). Καλέ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ δεν διαβάζατε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:04 Η ιβανα έγραψε: #2.195 24-05-09 22:04 εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:08 Η roulsydney: #2.196 24-05-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ξερω τιποτα περι εγκεφαλικου, ξερω οτι εφαγα καλα με τη visa σου Click για ανάπτυξη... Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:11 Η ιβανα έγραψε: #2.197 24-05-09 22:11 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Γατοσυμπεθέρα...πες και για τα εισιτήρια που μας έκλεισε ο Μπίπ για να πάμε να τον επισκεφτούμε....business class.. ΥΓ...Ας τα πούμε όλα αφού ..το έπαθε το εγκεφαλικό... Click για ανάπτυξη... τωρα που της ηρθε κολπο ολα θα τα ειπω και φαι, και παγωτα γιαμ γιαμ σλουρπ μμμμμ και ταξι πηγαινε ελα-εχει ζεστη ρε παιδι πια και κρασια σουπερ γιουχου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:13 Η ria23 έγραψε: #2.198 24-05-09 22:13 φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φανταζομαι περασατε ωραια στο μαμ..μιας και κελαιδατε..εγω δεν τα καταφερα μιας και ολοι μας κλεισαν ραντεβου για να δουμε σπιτια σημερα..εν οψη μετακομισης..δεν πειραζει την αλλη φορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:16 Η Zbeebz έγραψε: #2.199 24-05-09 22:16 Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 108 109 110 111 112 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 110 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 24 Μαΐου 2009 στις 22:20 Η roulsydney: #2.200 24-05-09 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Κορίτσια... Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;;; Bibikman-Rastaman ΥΓ Άντε καλέ, βάλτε καμιά φωτό να κόψουμε φάτσες! Click για ανάπτυξη... Καλά γέλα εσύ...τα εισιτήρια που μας έβγαλε ο Μπίπ για να τον επισκεφτούμε δεν τα έχεις πάρει είδηση?Είναι και business...μας φρόντισε δεν λέω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.